Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ την 46C750 ή από technikdirekt ή από technix...

Στο technikdirekt το μοντέλο είναι το LE-46 C 750 R 2 ZXZG ενώ στην Ελλάδα το LE46C750R2WXXH..Έχουν καμιά διαφορά, ξέρετε ;;;

Επίσης ποιά η γνώμη σας για το technix ;;;;Είναι αξιόπιστο μαγαζί ;;;;;
καλο ειναι να αγορασεις απο ελλαδα για να εχεις την εγγυηση της επισημης αντιπροσωπειας. τα εν λογω μαγαζια δεν τα ξερω βεβαια, δεν εχω ψωνισει ποτε.

πάρε από Ελλάδα για να έχεις την εγγύηση...γύρω στα 1350 έκανε η 46άρα τελευταία φορά που το έψαξα! Απαίτησε να σου δώσουν την έκδοση με τα δωρεάν 3d γυαλιά

πάρε από Ελλάδα για να έχεις την εγγύηση...γύρω στα 1350 έκανε η 46άρα τελευταία φορά που το έψαξα! Απαίτησε να σου δώσουν την έκδοση με τα δωρεάν 3d γυαλιά
Έχει eshops με πολύ καλές τιμές μέχρι 1500 ευρώ αλλά είναι αμφιβόλου ποιότητος, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί και δεν εμπιστεύομαι να δώσω τόσα λεφτά...Τα ποιο αξιόπιστα καταστήματα την έχουν 1700+...
Από το technikdirekt ψωνίζω συχνά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...Η εγγύηση σίγουρα δεν ισχύει στην Ελλάδα ;;;..Τους έστειλα ένα email να δω τι θα μου πούνε.....

Σχετικά με τα μοντέλα υπάρχει διαφορά ;;;

Δεν ξέρω αν κάποιος έτυχε να δει χθες στο STAR το WAR Inc. αλλά βλεποντάς το παρατήρησα το εξής:

Σε αρκετές σκηνές αν όχι σε όλη την ταινία έβλεπα (δεν ξέρω και πως να το περιγράψω) μια ξεπλυμένη στρώση ασπρίλας - σχεδόν διαφανή - σε όλη την οθόνη και τα χρώματα των προσώπων ήταν μάλλον άτονα, ενώ το σήμα του καναλιού ήταν μια χαρά. Αυτο κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Όταν έβαζε διαφημίσεις ή γυρνούσα σε άλλα κανάλια δεν μπορώ να πω πως έβρισκα κάτι παρόμοιο παρα μόνο στην ταινία που είχε το cine+ την ίδια ώρα.

Ρίχνοντας το backlighting και το brightness ναι μεν έφευγε αυτή η ασπρίλα αλλά η ταινία γινόταν πολύ σκοτεινή συνολικά όπως και τα άλλα κανάλια. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν η τηλεόραση έχει clouding. Γιατί αν έχει πρέπει να ενημερώσω το μαγαζί που την αγόρασα όσο είναι ακόμη νωρίς.

Δεδομένου όμως ότι το φαινόμενο δεν εμφανίζονταν σε άλλα τμήματα μετάδοσης ακόμη και του ίδιου καναλιού, ειδικά όπου υπήρχαν εντονότερα χρώματα τα οποία στις διαφημίσεις π.χ. φαινόταν μια χαρά, νομίζω πως θα έχει να κάνει με την ανάλυση και την ποιότητα της ταινίας που παίζονταν.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Last edited:
Φταιει η "η καλη ποιοτητα" που εχουν τα περισσοτερα ελληνικα καναλια. Αφου δεν σου συνεβαινε σε ολα τα καναλια τοτε δεν εχει προβλημα η τηλεοραση. Παιζει ρολο και η ποιοτητα της ταινιας φυσικα.

Last edited:
Άσχετη ερώτηση: Ο Σκαι παλαιότερα μεταδίδνταν σε 16:9. Το θυμαμαι γιατί στην παλαιά 4:3 Sony η εικόνα φαίνονταν τραβηγμένη. Έχει σταματήσει η μετάδοση σε 16:9 από το συγκεκριμένο κανάλι και επίσης γιατί από όλα τα κανάλια ο ΣΚΑΙ μου φαίνεται σαν να έχει την πιο καθαρή και χρωματικά σωστή εικόνα είναι ιδέα μου;

Άσχετη ερώτηση: Ο Σκαι παλαιότερα μεταδίδνταν σε 16:9. Το θυμαμαι γιατί στην παλαιά 4:3 Sony η εικόνα φαίνονταν τραβηγμένη. Έχει σταματήσει η μετάδοση σε 16:9 από το συγκεκριμένο κανάλι και επίσης γιατί από όλα τα κανάλια ο ΣΚΑΙ μου φαίνεται σαν να έχει την πιο καθαρή και χρωματικά σωστή εικόνα είναι ιδέα μου;
συνεχιζει να εκπεμπει σε 16:9. Εχει μακραν την καλυτερη εικονα γιατι χρησιμοποιει συγχρονη τεχνολογια. Ειναι με δυο λογια πιο ψηφιακο καναλι απο τα αλλα ψηφιακα.

πράγματι ο σκαι έχει την καλύτερη ποιότητα απ´όλα τα ψηφιακά κανάλια! Δεν μπορώ να το εξηγήσω τεχνικά αλλά εμπειρικά είναι σαφέστατη ή υπεροχή του!

πράγματι ο σκαι έχει την καλύτερη ποιότητα απ´όλα τα ψηφιακά κανάλια! Δεν μπορώ να το εξηγήσω τεχνικά αλλά εμπειρικά είναι σαφέστατη ή υπεροχή του!
Σαν συγχρονο καναλι ειναι εξοπλισμενο με νεας γενιας μηχανηματα κατα τα προτυπα του BBC. Αλλωστε (αν δεν κανω λαθος) το BBC ειναι μετοχος στο σκαι.

Σαν συγχρονο καναλι ειναι εξοπλισμενο με νεας γενιας μηχανηματα κατα τα προτυπα του BBC. Αλλωστε (αν δεν κανω λαθος) το BBC ειναι μετοχος στο σκαι.

Βγαίνουμε off topic αλλά εφόσον όλα τα κανάλια περνούν στην ψηφιακή μετάδοση δεν θα έχουν και νέας γενιάς μηχανήματα;

Βγαίνουμε off topic αλλά εφόσον όλα τα κανάλια περνούν στην ψηφιακή μετάδοση δεν θα έχουν και νέας γενιάς μηχανήματα;

Όχι απαραίτητα. Και την έξοδο ενός βίντεο VHS μπορείς να την ψηφιοποιήσεις και να την εκπέμψεις κατά mpeg4...

Ο σκάι εκπέμπει αναλογικά στα 16:9.
Η digea όμως εκπέμπει σε 16:9; αν όχι τότε να υποθέσω ότι ούτε ο σκάι μέσω digea;

Παιδιά μία ερώτηση και με συγχωρείτε αν αναφέρθηκε κάπου προηγουμένως.

Που μπορούμε να βρούμε γυαλιά και σε τι κόστος για τη συγκεκριμένη τηλεόραση;

Από χθες είμαι και εγω ένας ευτυχής κάτοχος μίας 46c750. Πρωτες εντυπώσεις θετικότατες. Τα ψηφιακά δείχνουν πολύ καλύτερα από την προηγούμενη CRT με εξωτερικό αποκωδικοποιητή. Σύνδεσα δίσκο και όσες ματρόσκες δοκίμασα ήταν άψογες. Για περισσότερες εντυπώσεις σε 1-2 μέρες (έχω να συνδέσω και μία 32c650 για το υπνοδωμάτιο).

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του AVCLUB για τις πολύτιμες συμβουλές τους στην επιλογή της 46c750, και θέλω να επισημάνω ότι η επιμονή τους στις 46 ίντσες για 3 μέτρα απόσταση αποδύχθηκε πέρα για πέρα σωστή.

Αρχικά θα ευχηθώ να είναι καλοδούλευτες!
Θ' απαντήσω στο τελευταίο που έγραψες! Αν δεν ήταν τα μέλη του φόρουμ θα έπαιρνα 37-40 ίντσες για την ίδια απόσταση και δεν θα έβλεπα καθόλου τα γράμματα στον υπολογιστή που έχω συνδέσει επάνω! Ευτυχώς με γλύτωσαν! Ακόμα και η επιλογή της τηλεόραση αυτής αντί κάποιας led οφείλεται στην καταλυτική συνδρομή τους! Χτύπησα διάνα!