Δεν ξέρω αν κάποιος έτυχε να δει χθες στο STAR το WAR Inc. αλλά βλεποντάς το παρατήρησα το εξής:
Σε αρκετές σκηνές αν όχι σε όλη την ταινία έβλεπα (δεν ξέρω και πως να το περιγράψω) μια ξεπλυμένη στρώση ασπρίλας - σχεδόν διαφανή - σε όλη την οθόνη και τα χρώματα των προσώπων ήταν μάλλον άτονα, ενώ το σήμα του καναλιού ήταν μια χαρά. Αυτο κατά τη διάρκεια της ταινίας.
Όταν έβαζε διαφημίσεις ή γυρνούσα σε άλλα κανάλια δεν μπορώ να πω πως έβρισκα κάτι παρόμοιο παρα μόνο στην ταινία που είχε το cine+ την ίδια ώρα.
Ρίχνοντας το backlighting και το brightness ναι μεν έφευγε αυτή η ασπρίλα αλλά η ταινία γινόταν πολύ σκοτεινή συνολικά όπως και τα άλλα κανάλια. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν η τηλεόραση έχει clouding. Γιατί αν έχει πρέπει να ενημερώσω το μαγαζί που την αγόρασα όσο είναι ακόμη νωρίς.
Δεδομένου όμως ότι το φαινόμενο δεν εμφανίζονταν σε άλλα τμήματα μετάδοσης ακόμη και του ίδιου καναλιού, ειδικά όπου υπήρχαν εντονότερα χρώματα τα οποία στις διαφημίσεις π.χ. φαινόταν μια χαρά, νομίζω πως θα έχει να κάνει με την ανάλυση και την ποιότητα της ταινίας που παίζονταν.
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;