Θα πρέπει επίσης να σημειώσω ότι είμαι ιδιώτης, πολλά χρόνια πελάτης του πλαισίου και απλά αναφέρω τι συνέβη στη δική μου ξεχωριστή περίπτωση.
και τις 20 μέρες , επιστροφής των χρημάτων που το βάζεις; στο καζανάκι; λυπάμαι , το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος είναι αδιαπραγμάτευτο , άσχετα εαν έχει ανοιχτεί ή όχι , εαν υπάρχει βλάβη ή όχι κλπ κλπ κλπ ... Δικαιολογίες σε τριτοκοσμικές χώρες ...
Εδώ έχει πειράξει το service menu της TV..... !!!!!!
Το service menu δεν επανερχεται με ενα reset?
μερικά από τα προβλήματα που αντιμετοπίζω με τη 40f86BDX panel ss04 με το τελευταίο γνωστό firmware του οκτωβρίου είναι
-100hz δημιουργούν artifacts και στο low (αν πρέπει να τα απενεργοποιήσω γιατί να τα έχω πληρώσει)
-δεν κλειδώνει 1080p από VGA
-υπάρχουν οι πολυαναφερόμενες οριζόντιες γραμμές σε διάφορες συνδέσεις ( όχι πολύ έντονα και αντιμετωπίζονται με ρυθμίσεις στη φωτεινότητα και από το service menu με τις γνωστές αλχημείες, αλλά γιατί να υπάρχουν αφού το μοντέλο κυκλοφορεί τόσους μήνες)
-πιθανών να μην έχει 10 bit panel - κάπου διάβασα ότι η samsung (όχι η ελληνική που κοιμάται βέβαια) υποστηρίζει ότι για να λύσουν το πρόβλημα (όπως και στη σειρά M) επανέφεραν τα 8μπιτα πάνελ
- Δεν λειτουργεί το scrolling στη λίστα αναλογικών καναλιών
Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι θα ληθούν μελλοντικά με κάποιο update, αλλά είδη έχουν αργήσει (Η λειτουργία 100ΗΖ πιθανόν και να μη διορθωθεί και ποτέ αν υπάρχει hardware πρόβλημα).
Ευχαριστώ για τη διάθεση για βοήθεια
Αν και θέλω να ευχαριστήσω το μέλος psixakias για την άμεση ανταπόκρισή του και της συμβουλές του, θα ήθελα να αναφέρω ότι στο πλαίσιο της μεταμόρφωσης δεν μου κάναν καμία καλλίτερη τιμή από τα 2089 του καταλόγου ενώ στο πλαίσιο του mall το παληκάρι που με εξηπηρέτησε αν και πολύ φιλικός και γνώστης του forum και όσα γράφονται εδώ δεν μπόρεσε να μου κάνει την τιμή που αναφέρει ο psixakias.
Και για να μην ρωτάτε εκ των υστέρων η τιμή μου την πήρα ειναι 1890 ευρώ.
Συμφωνώ με τον Γιάννη. Είμαστε πολλοί οι υποψήφιοι αγοραστές του εν λόγω μοντέλου και εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμα που φαίνεται αυτό το "πρόβλημα" με τις γραμμές και αν τελικά είναι πρόβλημα ή όχι. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί με κάποιο software update? Διαφωτίστε μας please και ας κοπεί το PR του πλαισίου γιατί έχει κουράσει και έχω και εγώ ράμματα για την γούνα του.Καλησπερα κι απο μενα.
Ειμαι και γω κατοχος SAMSUNG LE40F86 εδω και ενα μηνα περιπου και προσπαθω να εντοπισω κατι απο ολα αυτα που ακουω για το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα ματαια. Ειναι συνδεδεμενη με PS3 και παιζει κυριως ταινιες BD και απλα DVD. Πραγματικα εχω εντυπωσιαστει με την εικονα στα Bluray αλλα και στο upscalling και δεν υπαρχει ιχνος οριζοντιων, καθετων ή διαγωνιων γραμμων. Εκτος αν δεν εχω FULLHD ματι και δεν τις βλεπω.
Αν καποιος φιλος μπορει, ας βγαλει φωτογραφιες με το φαινομενο των γραμμων, μηπως καταλαβουμε περι τινος προκειται.
Συμφωνώ με τον Γιάννη. Είμαστε πολλοί οι υποψήφιοι αγοραστές του εν λόγω μοντέλου και εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμα που φαίνεται αυτό το "πρόβλημα" με τις γραμμές και αν τελικά είναι πρόβλημα ή όχι. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί με κάποιο software update? Διαφωτίστε μας please και ας κοπεί το PR του πλαισίου γιατί έχει κουράσει και έχω και εγώ ράμματα για την γούνα του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.