SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Καλώς ήρθες φίλε vpafi στην παρέα μας :ADFADF1:
Ενωσα το θέμα σου με το υπάρχον θέμα που υπάρχει για την τηλεόραση που σε ενδιαφέρει. Διάβασε το θέμα κι ότι απορεία έχεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε -bye-

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Καλώς ήρθες φίλε vpafi στην παρέα μας :ADFADF1:
Ενωσα το θέμα σου με το υπάρχον θέμα που υπάρχει για την τηλεόραση που σε ενδιαφέρει. Διάβασε το θέμα κι ότι απορεία έχεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε -bye-
Ευχαριστώ για την ορθή μεταφορα του θέματος, ελπίζω οι φίλοι εδώ να με βοηθήσουν για μια σωστη απόφαση-bye-:fahne90:

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

να την παρεις είναι πολύ καλή.... εχει 3 μπάλες στην ΝΕΤ.... Στο τσελσι τv παίζει τζάμι!!! αρα φταίει η νετ... Στο alpha παίζει επίσης καλά ποδόσφαιρο...

δε συζητώ για σύνδεση με εξωτερικά. Εκει ειναι τζάμι!

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

καλημερα παιδια και απο εμενα...ειναι ευκολο να μου πειτε πως εμφανιζονται οι παρακατω πληροφοριες?
T-PONFMPEUMD-1007.0
T-PNRPEUS-1001.1
PEONY_ROSE_TR-1006.0
Dec 03 200720:44:49

Re: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

Aπ το σερβις μενου.

Ενω ειναι κλειστη, πατας γρηγορα σχετικα info, menu, mute, ενεργοποιηση (κοκκινο).

Δεν αλλαζεις τιποτα, τα βλεπεις και τη σβηνεις παλι.

Καλησπέρα καλός σας βρήκα :) Πήρα και εγώ πριν μια βδομάδα την 46 άρα f8 και παρατήρησα το φαινόμενο με τις οριζόντιες γραμμές,το οποιο εξαφανιζετα αν βάλεις το back light στο 10,φυσικά αυτώ δεν είναι λύση.Τι "λύση"την βρίκα από ένα site,δε θυμάμαι από που,και είναι η εξής.Μπαίνεις στο service menu και πας στο 13 spread spectrum και στη ρύθμιση time που είναι 1 την κανεις 0,το πρόβλημα εξαφανίστηκε κατά 99%.
Επίσης σε αυτό το site http://www.gopetition.com/online/16257/signatures.html μαζεύονται υπογραφές για το πρόβλημα.

καια μα χαλαει κατι αλλο στην ποιοτητα ετσι το ξερουμε αυτο???επηρεαζει την ιδια την τηλεοραση?

Εγώ δεν είδα κάποια άλλη διαφορα πάντως,σου λέω έχει μειωθεί για να μη πω έχει εξαφανιστεί τελείως το φαινόμενο με τις γραμμές,αλλα πρέπει να βγει ένα firnware να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία γιατί είναι παρα πολύ καλή tv,μου άρεσε πολύ δε το μετάνιωσα που την πήρα!

Εγώ δεν είδα κάποια άλλη διαφορα πάντως,σου λέω έχει μειωθεί για να μη πω έχει εξαφανιστεί τελείως το φαινόμενο με τις γραμμές,αλλα πρέπει να βγει ένα firnware να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία γιατί είναι παρα πολύ καλή tv,μου άρεσε πολύ δε το μετάνιωσα που την πήρα!

Για ρίξε μια ματιά
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22065

Το έχω δει αυτό το link,από αυτό βρήκα και αυτό τον τρόπο να διορθώσω το πρόβλημα με τις γραμμές,το θέμα είναι να βγει σε usb το fw για να μπορέσουμε να το περάσουμε μονοι μας

Το έχω δει αυτό το link,από αυτό βρήκα και αυτό τον τρόπο να διορθώσω το πρόβλημα με τις γραμμές,το θέμα είναι να βγει σε usb το fw για να μπορέσουμε να το περάσουμε μονοι μας

Δεν το έχεις διορθώσει το πρόβλημα μπορεί σε 1080 60Hz να έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά στα 1080 50Hz έχει χειροτερέψει . Σε USB δεν πρόκειται να βγει ποτέ update έτσι ο μονός τρόπος να διορθώσεις το πρόβλημα είναι να πάρεις τηλέφωνο στο service να συνεννοηθείς να πας την TV από εκεί, σε μίση ώρα θα έχει γίνει το update και θα έχεις πια μια από της καλύτερες τηλεόρασης της αγοράς αυτή τη στιγμή. Η εικόνα βελτιώνετε απίστευτα πίστεψε με.
Στο service menu δεν πειράζουμε τίποτε γιατί δεν υπάρχει reset αν δεν θυμάσαι τη άλλαξες, υπάρχουν ρυθμίσεις που μέχρι και το πάνελ μπορούν να κάψουν και φυσικά χάνεις αυτόματα τη εγγύηση της συσκευής, γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το service menu και αν μπούμε βλέπουμε το Firmware, τις ώρες λειτουργίας της TV και πατάμε το power για να βγούμε αμέσως.

Last edited:

πεστε και σε μας που σκεφτομαστε να τη παρουμε ρε παιδια τι παιζει μαυτη τη tv τελικα? εχει οντως καποια προβληματα? εγω ειχα ακουσει κατι και με τα πανελ της Σαμσουνγκ..

σε συγκριση με την pfl9732 και τη w3000 που την τοποθετειται ?

πεστε και σε μας που σκεφτομαστε να τη παρουμε ρε παιδια τι παιζει μαυτη τη tv τελικα? εχει οντως καποια προβληματα? εγω ειχα ακουσει κατι και με τα πανελ της Σαμσουνγκ..

σε συγκριση με την pfl9732 και τη w3000 που την τοποθετειται ?

Πάντα εξαρτάται από την χρήση. Σε αυτό το επίπεδο συσκευών, σε HD υλικό όλες είναι από πολύ καλές μέχρι άριστες. Βέβαια για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει να τις έχεις δίπλα δίπλα.

Για την 40F86 που την χαίρομαι εδώ και 2 εβδομάδες αλλά όχι όσο θα ήθελα λόγω χρόνου, θα μείνω σε ένα πράγμα - τηλεοπτικό σήμα. Πολύ μα πολύ ικανοποιητικό. Και έχει δίκαιο ο Πάνος που είχε αναφερθεί στο στρώσιμο του panel ακόμα και σε lcd σε κάποιο thread. Σε σχέση με την πρώτη μέρα που δούλεψε η τηλεόραση είναι πολύ καλύτερα στο τηλεοπτικό. Και μιλάμε για πολυκατοικία με τυπική (μάλλον) φθηνιάρικη εργολαβική κεραία.

Τώρα, για προβλήματα σε panel δεν γνωρίζω αλλά δεν το έχω ψάξει στα ξένα forum. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δικιά μου και το panel της προς το παρόν είναι μια χαρά. Να είναι καλά ο σκασμός των ρυθμίσεων που είναι διαθέσιμος για να τη φέρεις εκεί που θέλεις, όπως και το pioneer DV-600 που όντως αξίζει τα λεφτά του.

Θα συμφωνήσω με την Jois ποιο πάνω για την σειρά. Βέβαια η γνώμη μου είναι για κάτι που έχω και μπορώ να εκτιμήσω και δεν μειώνει την αξία των άλλων δύο τηλεοράσεων, απλώς είναι αντικειμενική κρίση :grandpa:

Δεν το έχεις διορθώσει το πρόβλημα μπορεί σε 1080 60Hz να έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά στα 1080 50Hz έχει χειροτερέψει . Σε USB δεν πρόκειται να βγει ποτέ update έτσι ο μονός τρόπος να διορθώσεις το πρόβλημα είναι να πάρεις τηλέφωνο στο service να συνεννοηθείς να πας την TV από εκεί, σε μίση ώρα θα έχει γίνει το update και θα έχεις πια μια από της καλύτερες τηλεόρασης της αγοράς αυτή τη στιγμή. Η εικόνα βελτιώνετε απίστευτα πίστεψε με.
Στο service menu δεν πειράζουμε τίποτε γιατί δεν υπάρχει reset αν δεν θυμάσαι τη άλλαξες, υπάρχουν ρυθμίσεις που μέχρι και το πάνελ μπορούν να κάψουν και φυσικά χάνεις αυτόματα τη εγγύηση της συσκευής, γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το service menu και αν μπούμε βλέπουμε το Firmware, τις ώρες λειτουργίας της TV και πατάμε το power για να βγούμε αμέσως.

Καλά σίγουρα δεν είναι για πολλά πειράγματα το service menu αλλα η συγκεκριμένη ρύθμιση δε νομίζω να κάνει κάποια ζημια!Γιατί πιστεύεις πως δε θα βγει σε usb το fw τις tv?Αφού το λέει στο manual πως χρησιμοποιείτε για fw update

δυστυχώς όμως μόνο στην αυστραλία βγήκε με usb σε καμία άλλη χώρα οπότε ούτε στο ελλάντα...

Καλά σίγουρα δεν είναι για πολλά πειράγματα το service menu αλλα η συγκεκριμένη ρύθμιση δε νομίζω να κάνει κάποια ζημια!Γιατί πιστεύεις πως δε θα βγει σε usb το fw τις tv?Αφού το λέει στο manual πως χρησιμοποιείτε για fw update

Όπως είπε και ο φίλος GeoGeoGeo γιατί ζεις στην Ελλάδα

Στο fnac στο mall έχει την w3000 και την f86 δίπλα δίπλα. Πηγαίνετε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας (τουλάχιστον για hd σήμα)!