Ευχαριστώ για την ορθή μεταφορα του θέματος, ελπίζω οι φίλοι εδώ να με βοηθήσουν για μια σωστη απόφασηΚαλώς ήρθες φίλε vpafi στην παρέα μας :ADFADF1:
Ενωσα το θέμα σου με το υπάρχον θέμα που υπάρχει για την τηλεόραση που σε ενδιαφέρει. Διάβασε το θέμα κι ότι απορεία έχεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε![]()
Εγώ δεν είδα κάποια άλλη διαφορα πάντως,σου λέω έχει μειωθεί για να μη πω έχει εξαφανιστεί τελείως το φαινόμενο με τις γραμμές,αλλα πρέπει να βγει ένα firnware να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία γιατί είναι παρα πολύ καλή tv,μου άρεσε πολύ δε το μετάνιωσα που την πήρα!
Το έχω δει αυτό το link,από αυτό βρήκα και αυτό τον τρόπο να διορθώσω το πρόβλημα με τις γραμμές,το θέμα είναι να βγει σε usb το fw για να μπορέσουμε να το περάσουμε μονοι μας
πεστε και σε μας που σκεφτομαστε να τη παρουμε ρε παιδια τι παιζει μαυτη τη tv τελικα? εχει οντως καποια προβληματα? εγω ειχα ακουσει κατι και με τα πανελ της Σαμσουνγκ..
σε συγκριση με την pfl9732 και τη w3000 που την τοποθετειται ?
Δεν το έχεις διορθώσει το πρόβλημα μπορεί σε 1080 60Hz να έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά στα 1080 50Hz έχει χειροτερέψει . Σε USB δεν πρόκειται να βγει ποτέ update έτσι ο μονός τρόπος να διορθώσεις το πρόβλημα είναι να πάρεις τηλέφωνο στο service να συνεννοηθείς να πας την TV από εκεί, σε μίση ώρα θα έχει γίνει το update και θα έχεις πια μια από της καλύτερες τηλεόρασης της αγοράς αυτή τη στιγμή. Η εικόνα βελτιώνετε απίστευτα πίστεψε με.
Στο service menu δεν πειράζουμε τίποτε γιατί δεν υπάρχει reset αν δεν θυμάσαι τη άλλαξες, υπάρχουν ρυθμίσεις που μέχρι και το πάνελ μπορούν να κάψουν και φυσικά χάνεις αυτόματα τη εγγύηση της συσκευής, γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το service menu και αν μπούμε βλέπουμε το Firmware, τις ώρες λειτουργίας της TV και πατάμε το power για να βγούμε αμέσως.
86>3000>>9732
Καλά σίγουρα δεν είναι για πολλά πειράγματα το service menu αλλα η συγκεκριμένη ρύθμιση δε νομίζω να κάνει κάποια ζημια!Γιατί πιστεύεις πως δε θα βγει σε usb το fw τις tv?Αφού το λέει στο manual πως χρησιμοποιείτε για fw update
Όπως είπε και ο φίλος GeoGeoGeo γιατί ζεις στην Ελλάδα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.