είναι το clouding γνωστό στα S-PVA panel ζήτα αντικατάσταση
Φίλε έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Από την astraservice μου είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό για τις lcd και ότι μόνο οι plasma δεν παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα banding κ clouding. Εμένα η tv δεν είναι ούτε 20 ημερών κ θα ζητήσω αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία. Βέβαια το service λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά θα ζητήσω αλλαγή έτσι κι αλλιώς...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LCD....
καλημερα.
έχω συνδέσει την τηλεοραση μου 40F86BD με scart με το dvd. Μου είπανε ότι αν το συνδέσω με s-video ειναι καλύτερα. Αληθεύει ή οχι?
ευχαριστώΟχι φυσικά!!! Το SCART είναι σαφώς πολύ καλύτερη σύνδεση (να προτιμήσεις RGB-SCART σύνδεση, αν και πρέπει λογικά όλες οι θύρες SCART να είναι RGB).
![]()
καμιά φώτο να καταλάβουμε? εστω και από άλλη tv.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΕΧΩ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 59...
καλημερα
σαν καινουριος στο site θελω να κανω τρεις ερωτησεις που ηδη εχουν γινει αλλα δεν βρηκα επαρκεις τις απαντησεις .
1) υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ 40f86 ,40f86b ,και 40f86bx ? δεν μπορει ! καποια διαφορα θα υπαρχει που μας ξεφευγει !
2) αφου τα 100Hz δημιουργουν προβλημα (τρεις μπαλες )και σεταρονται στο low γιατι να τα ακριβοπληρωσω ? μπαινουν ποτε στο high ?
3) υπαρχουν συγκριτικες δοκιμες με την αντιστοιχη SONY 3500 και τι συμπερασμα βγαζουν ?
Το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ την εχει 1790 ευρωπουλα και με 9 ατοκες δοσεις.
200 ευρω τον μηνα δηλαδη ! αξιζει νομιζω !
ευχαριστω
Γνωρίζεις φαντάζομαι τα περι εγγύησης SAMSUNG & PRAKTIKER σωστά???
Psixakias δουλευεις πλάισιο φιλε??
καλημερα
σαν καινουριος στο site θελω να κανω τρεις ερωτησεις που ηδη εχουν γινει αλλα δεν βρηκα επαρκεις τις απαντησεις .
1) υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ 40f86 ,40f86b ,και 40f86bx ? δεν μπορει ! καποια διαφορα θα υπαρχει που μας ξεφευγει !
2) αφου τα 100Hz δημιουργουν προβλημα (τρεις μπαλες )και σεταρονται στο low γιατι να τα ακριβοπληρωσω ? μπαινουν ποτε στο high ?
3) υπαρχουν συγκριτικες δοκιμες με την αντιστοιχη SONY 3500 και τι συμπερασμα βγαζουν ?
Το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ την εχει 1790 ευρωπουλα και με 9 ατοκες δοσεις.
200 ευρω τον μηνα δηλαδη ! αξιζει νομιζω !
ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.