SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

είναι το clouding γνωστό στα S-PVA panel ζήτα αντικατάσταση

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LCD....

καμιά φώτο να καταλάβουμε? εστω και από άλλη tv.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LCD....
Φίλε έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Από την astraservice μου είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό για τις lcd και ότι μόνο οι plasma δεν παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα banding κ clouding. Εμένα η tv δεν είναι ούτε 20 ημερών κ θα ζητήσω αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία. Βέβαια το service λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά θα ζητήσω αλλαγή έτσι κι αλλιώς...

καλημερα.
έχω συνδέσει την τηλεοραση μου 40F86BD με scart με το dvd. Μου είπανε ότι αν το συνδέσω με s-video ειναι καλύτερα. Αληθεύει ή οχι?

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

καλημερα.
έχω συνδέσει την τηλεοραση μου 40F86BD με scart με το dvd. Μου είπανε ότι αν το συνδέσω με s-video ειναι καλύτερα. Αληθεύει ή οχι?

Οχι φυσικά!!! Το SCART είναι σαφώς πολύ καλύτερη σύνδεση (να προτιμήσεις RGB-SCART σύνδεση, αν και πρέπει λογικά όλες οι θύρες SCART να είναι RGB).
-bye-

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Οχι φυσικά!!! Το SCART είναι σαφώς πολύ καλύτερη σύνδεση (να προτιμήσεις RGB-SCART σύνδεση, αν και πρέπει λογικά όλες οι θύρες SCART να είναι RGB).
-bye-
ευχαριστώ

καμιά φώτο να καταλάβουμε? εστω και από άλλη tv.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΕΧΩ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 59...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΕΧΩ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 59...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ
ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ 3 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ
2 SHARP ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ 46f ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ SHARP
ΠΑΝΤΩΣ Η ANTIΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ SΗΑRP ΑΨΟΓΗ,,,,,,,,,,,,,,,,
ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ 2 ΦΟΡΕΣ TV
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η SHARP ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΗ

καλημερα
σαν καινουριος στο site θελω να κανω τρεις ερωτησεις που ηδη εχουν γινει αλλα δεν βρηκα επαρκεις τις απαντησεις .
1) υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ 40f86 ,40f86b ,και 40f86bx ? δεν μπορει ! καποια διαφορα θα υπαρχει που μας ξεφευγει !
2) αφου τα 100Hz δημιουργουν προβλημα (τρεις μπαλες )και σεταρονται στο low γιατι να τα ακριβοπληρωσω ? μπαινουν ποτε στο high ?
3) υπαρχουν συγκριτικες δοκιμες με την αντιστοιχη SONY 3500 και τι συμπερασμα βγαζουν ?
Το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ την εχει 1790 ευρωπουλα και με 9 ατοκες δοσεις.
200 ευρω τον μηνα δηλαδη ! αξιζει νομιζω !
ευχαριστω

1)KAMIA
2)Ουσιαστικά δεν έχω δει κανέναν να τα χει στο high
3)Κοίτα αν και η F86 παραμένει πολύ καλη η Χ3500 είναι απλά η καλύτερη

καλημερα
σαν καινουριος στο site θελω να κανω τρεις ερωτησεις που ηδη εχουν γινει αλλα δεν βρηκα επαρκεις τις απαντησεις .
1) υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ 40f86 ,40f86b ,και 40f86bx ? δεν μπορει ! καποια διαφορα θα υπαρχει που μας ξεφευγει !
2) αφου τα 100Hz δημιουργουν προβλημα (τρεις μπαλες )και σεταρονται στο low γιατι να τα ακριβοπληρωσω ? μπαινουν ποτε στο high ?
3) υπαρχουν συγκριτικες δοκιμες με την αντιστοιχη SONY 3500 και τι συμπερασμα βγαζουν ?
ευχαριστω

Γνωρίζεις φαντάζομαι τα περι εγγύησης SAMSUNG & PRAKTIKER σωστά???

καλημερα
ευχαριστω

Οπου και να την παρεις με τοσα λεφτα θα το μετανοιωσεις .........αν οχι για την τιβι , σιγουρα για τα λεφτα που εδωσες .
Μιλαμε το εν λογο μοντελο εχει φαει τετοια κατρακυλα στις τιμες που δεν το σταματαει τιποτα .
Φυσικα στο Γκριχελαντ το εχουν τακαρει στα 1800 μη χαθει το κελεπουρι.
Την προηγουμενη βδομαδα ειχε 1351 νομιζω ......... τωρα ακομα πιο κατω .
http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/187859/-/Article.html?
μιλαμε για 1360 ευρω και ερχετε σπιτι σου η αν θες κανεις κι ενα ταξιδακι Γερμανια και παλι φερνεις λεφτα πισω:flipout::flipout:

Εεε ολο και καπου θα εχουμε συναντηθει στον κοσμο της ευρυζωνικοτητας .-bye-
Δεν νομιζω να διαφωνεις ?
Εεεε φανταστικε...........Θυρωρε ?:flipout::flipout:

Με την F86 καποιοι ( δεν ξερω πως και ποιοι ακριβως ) εχουν βρει την τιβι που θρεφει οχι τους 11 μηνες αλλα και τα επομενα 2 χρονια και με τα δωρα μεσα .
ΟΛΗ ηΕυρωπη 1300 ευρω και μεις 1800 ?
Μεχρι και το πρακτικερ μ@λ@κες μας θεωρει ............

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Ναι στο Πλαίσιο είμαι ....

Απλά προσοχή στα θέματα της εγγύησης να δίνετε ολοι σας ΠΑΝΤΑ.

Smooth με τις τιμές δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ άδικο....