Samsung nx1

Απάντηση: samsung nx1

Οι κανονάκηδες και νικονάκηδες μάλλον είμαστε απασχολημένοι να φωτογραφίζουμε :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Re: samsung nx1

Με τα ειρωνικά σχόλια που διαβάζω ενάντια στους "κατασκευαστές τηλεοράσεων" και στους χρήστες των προϊόντων τους δημιουργείται κλίμα ανούσιας αντιπαλότητας και μάλιστα από μέλη που θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα.
Έχω άδικο;

Αν δεν κάνουμε και λίγο πλάκα πώς θα περάσει η ώρα. Τόσο αργά που τις παράγει τις ρημάδες η Σαμσουγκ, χρειάζεται κι αυτό :flipout:

Πάντως σοβαρά τώρα. Με τόσο δυνατό μοντέλο (η αλήθεια να λέγεται) έπρεπε να κάνει δυνατό μπάσιμο, είχε τα φόντα ως κολοσσός να το πράξει. Όπως το έβγαλε, ούτε κέρδη αποκομίζει, ούτε καλό είναι έστω για το γόητρό της.

Re: samsung nx1

και ετσι ειναι το σωστο...
αν καποιος ενδιαφερετε για την μηχανη , και ειναι αναγκασμενος να διαβασει 100 σελιδες, που οι μισες και παραπανω ειναι αδιαφορες και χωρις να εχει δει εστω και, μια φωτογραφια... αυτο πως λεγεται????

εγχειριδιο χρησης?

Εμένα μ' αρέσει αυτό, μια πινελιά χιούμορ σπάει την μονοτονία του νήματος με τα ατελείωτα τεχνικά ποστ. Έχει όμως και μια μεγάλη δόση αλήθειας. Έτσι είναι, πρέπει να ξοδέψετε τον πολύτιμο χρόνο για να φωτογραφίζετε. Η εξάσκηση είναι η μόνη λύση για να αντισταθμίσει κάνεις την τεχνολογική υπεροχή...

Re: Απάντηση: samsung nx1

Δεν το γράφει για σένα, εμένα έχει στην μπούκα.

Εγώ έχω τη μύγα, αφού εγώ τρώω τη μυγοσκοτώστρα στη μάπα μία με infraction (στο νήμα της RX10 όπου κατονόμασα ως flaming αντίστοιχες "πλάκες"), μία υπό μορφή προσωπικής παρατήρησης μαζί με τον Γιάννη Σπύρου (στο νήμα των α7, δεν ξέρω καν για ποιο λόγο).

Αν ενοχλώ που γράφω για εξοπλισμό στην κατηγορία του εξοπλισμού, διώξτε και μένα.

Ή επανενώστε την κατηγορία της φωτογραφίας, να μην υπάρχει κατηγορία εξοπλισμού να μην αναγκάζεστε να διαβάζετε posts για "κατασκευαστές τηλεοράσεων" που δεν χωνεύετε και να αλληλοσυγχαίρεστε στα νήματα των δειγμάτων τι ωραίες φωτογραφίες βγάζετε εσείς οι μεγάλοι δημιουργοί.

Δεν είναι υποδείξεις τα παραπάνω, για πλάκα τα γράφω κι εγώ να περάσει η ώρα.

Πολύ πλάκα εκατέρωθεν, ξεκαρδιστήκαμε...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: samsung nx1

Δεν το γράφει για σένα, εμένα έχει στην μπούκα.

Εγώ έχω τη μύγα, αφού εγώ τρώω τη μυγοσκοτώστρα στη μάπα μία με infraction (στο νήμα της RX10 όπου κατονόμασα ως flaming αντίστοιχες "πλάκες"), μία υπό μορφή προσωπικής παρατήρησης μαζί με τον Γιάννη Σπύρου (στο νήμα των α7, δεν ξέρω καν για ποιο λόγο).

Αν ενοχλώ που γράφω για εξοπλισμό στην κατηγορία του εξοπλισμού, διώξτε και μένα.

Ή επανενώστε την κατηγορία της φωτογραφίας, να μην υπάρχει κατηγορία εξοπλισμού να μην αναγκάζεστε να διαβάζετε posts για "κατασκευαστές τηλεοράσεων" που δεν χωνεύετε και να αλληλοσυγχαίρεστε στα νήματα των δειγμάτων τι ωραίες φωτογραφίες βγάζετε εσείς οι μεγάλοι δημιουργοί.

Δεν είναι υποδείξεις τα παραπάνω, για πλάκα τα γράφω κι εγώ να περάσει η ώρα.

Πολύ πλάκα εκατέρωθεν, ξεκαρδιστήκαμε...

Για ξαναδιάβασε τι έγραψες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλώς το Γιάννη, ωραία υπογραφή!
Τι σημαίνει;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: samsung nx1

Τρεις φορές διαβάζω κάθε μου post ανεξαιρέτως, και χωρίς να μου το πεις.

Περιμένω την ετυμηγορία της τιμωρίας μου, που τόλμησα να αντιμιλήσω στις ειρωνείες.

Για το ότι δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ δεν σου φταίει κανείς.

"Ειρωνικά" (εντός εισαγωγικών) σχόλια εισπράττεις και θα εισπράττεις απο τα μέλη εφ όσον επιμένεις να παραθέτεις νούμερα και παραπομπές απο άλλα sites χωρίς να παρουσιάζεις δικές σου φωτογραφίες.
Στα μέλη φαίνεσαι ως άσχετος, ατάλαντος, πως να το πω διαφορετικά, γκατζετάκιας και μόνο.
Δικαιολογίες πως φωτογραφίες δεν θέλω να ανεβάζω γιατί "δεν ενδιαφέρομαι/δεν με αφορά" αντιλαμβάνεσαι πως είναι αστείες.

Για να σταματήσει αυτό κάνε και σύ μια προσπάθεια, να καταρρίψεις δηλαδή αυτές τις "ειρωνίες"
Και σε παρακαλώ μην λειτουργείς ως game keeper, η κατηγορία έχει διαχειριστές.

Την τιμωρία τώρα γιατί την επιθυμείς;
Ποιός μίλησε για τιμωρία;

Ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς! Πραγματικά κρατάς το επίπεδο ψηλά και δίνεις το καλό παράδειγμα για τη συνέχεια!

Σε αντιπαραθέσεις επί του προσωπικού δεν θα εμπλακώ.

Τη συμμετοχή μου στην κατηγορία θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν μέλη που την εκτιμούν.

Αναφέρθηκα σε τιμωρία γιατί αυτό ακριβώς συνέβη πέρσι στο νήμα της RX10.
Οι γνωστές πλακίτσες-ειρωνείες, έγραψα ότι αυτό λέγεται flaming και μου έδωσες infraction "για προσωπική επίθεση σε χρήστη".

Noμίζω ότι δεν έχει επαναληφθεί ποτέ τέτοια παρατήρηση απο διαχειριστή σε μέλος.
Οι παλαιότεροι ας με διαψεύσουν
Αυτό πρέπει να σε προβληματίσει..

Όσο για το επίπεδο κάνε μια βόλτα στην Κατηγορία της Φωτογραφίας και θα καταλάβεις.

Με θέρμη και περηφάνια μιλάς για την κατηγορία της φωτογραφίας. Το εκτιμώ και το σέβομαι.
Δεν νομίζω πως εκεί μπαίνει κανείς με ειρωνείες και χαρακτηρισμούς επί του προσωπικού.

Δεν σε προβληματίζει που γίνεται αυτό στην εδώ κατηγορία του εξοπλισμού; Αλλά πώς να σε προβληματίζει αφού το κάνεις εσύ πρώτος.

Η κατηγορία του εξοπλισμού είναι αγγαρεία για σένα;
Αν γράφουμε λιγότερα όσοι ασχολούμαστε με Sony και Samsung τόσο το καλύτερο για σένα;
Που δεν συμμετέχει ο Γιάννης Σπύρου χαίρεσαι;
Αγ φύγω κι εγώ, αφού γράφω για κατασκευαστές τηλεοράσεων όπως λες, τόσο το καλύτερο;

Προσπαθείς να κατευθύνεις την κουβέντα εκεί που θές.

Στην κατηγορία της Φωτογραφίας ανήκει ο εξοπλισμός μην το ξεχνάς.

Η Φωτογραφία για σένα μήπως είναι αγγαρεία;

Τέλος επαναλαμβάνω και προσπάθησε να καταλάβεις ότι άλλο το χιούμορ και άλλο η ειρωνία.

Δεν μου απαντάς όμως στις ερωτήσεις.

Εμένα με ενδιαφέρει τι σημαίνει για σένα η κατηγορία του εξοπλισμού γιατί είσαι διαχειριστής της.
Αλλιώς ποσώς θα με ένοιαζε η άποψή σου, αφού εξάλλου δεν είναι ενεργή η συμμετοχή σου στην κατηγορία του εξοπλισμού. Μόνο ειρωνείες και επιθέσεις σου θυμάμαι.

Εσένα τι σε κόφτει τι φωτογραφίες βγάζω και τι σημαίνει για μένα η φωτογραφία ως τέχνη;
Ούτε μπαίνω στην αντίστοιχη κατηγορία, ούτε κανέναν προσβάλλω που το κάνει.

Όσο μπορώ συνεισφέρω στην κατηγορία του εξοπλισμού.
Και ναι, με καίει αν πέφτει το επίπεδο. Δεν χρειάζεται να είμαι διαχειριστής για να με ενδιαφέρει τι γίνεται στον χώρο που συχνάζω.

Σχετικά με τη διαφορά μεταξύ χιούμορ και ειρωνείας, είναι τόσο επαναλαμβανόμενο το δήθεν πείραγμα, με αποκορύφωμα την πρόσφατη προσωπική επίθεσή σου στο νήμα των α7, όπως και με τους σημερινούς χαρακτηρισμούς σου, που μόνο αστείο δεν είναι.

Το ότι δεν είσαι διαχειριστής και κατευθύνεις τη συζήτηση το έχεις καταλάβει;
Το ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι αποδεκτή σε κανένα φόρουμ το γνωρίζεις;

Μην προσπαθείς λοιπόν να παρουσιάσεις τα πράγματα κατα πώς σε βολεύει.

Εμένα με ενδιαφέρει τι σημαίνει για σένα η κατηγορία του εξοπλισμού γιατί είσαι διαχειριστής της.
Αλλιώς ποσώς θα με ένοιαζε η άποψή σου, αφού εξάλλου δεν είναι ενεργή η συμμετοχή σου στην κατηγορία του εξοπλισμού. Μόνο ειρωνείες και επιθέσεις σου θυμάμαι.

F.Y.I Στην Κατηγορία του Εξοπλισμού συνέβαλα μαζί με τον Βλάση και τον Τάσο στην δημιουργία της απο το 2008, το ότι δεν γράφω με ζήλο για μάρκες οι λόγοι προφανείς.