send
AVClub Fanatic
Απάντηση: samsung nx1
Οι κανονάκηδες και νικονάκηδες μάλλον είμαστε απασχολημένοι να φωτογραφίζουμε :devil-smiley-029:
Οι κανονάκηδες και νικονάκηδες μάλλον είμαστε απασχολημένοι να φωτογραφίζουμε :devil-smiley-029:
Δεν το γράφει για σένα, εμένα έχει στην μπούκα.
Εγώ έχω τη μύγα, αφού εγώ τρώω τη μυγοσκοτώστρα στη μάπα μία με infraction (στο νήμα της RX10 όπου κατονόμασα ως flaming αντίστοιχες "πλάκες"), μία υπό μορφή προσωπικής παρατήρησης μαζί με τον Γιάννη Σπύρου (στο νήμα των α7, δεν ξέρω καν για ποιο λόγο).
Αν ενοχλώ που γράφω για εξοπλισμό στην κατηγορία του εξοπλισμού, διώξτε και μένα.
Ή επανενώστε την κατηγορία της φωτογραφίας, να μην υπάρχει κατηγορία εξοπλισμού να μην αναγκάζεστε να διαβάζετε posts για "κατασκευαστές τηλεοράσεων" που δεν χωνεύετε και να αλληλοσυγχαίρεστε στα νήματα των δειγμάτων τι ωραίες φωτογραφίες βγάζετε εσείς οι μεγάλοι δημιουργοί.
Δεν είναι υποδείξεις τα παραπάνω, για πλάκα τα γράφω κι εγώ να περάσει η ώρα.
Πολύ πλάκα εκατέρωθεν, ξεκαρδιστήκαμε...
Εμένα με ενδιαφέρει τι σημαίνει για σένα η κατηγορία του εξοπλισμού γιατί είσαι διαχειριστής της.
Αλλιώς ποσώς θα με ένοιαζε η άποψή σου, αφού εξάλλου δεν είναι ενεργή η συμμετοχή σου στην κατηγορία του εξοπλισμού. Μόνο ειρωνείες και επιθέσεις σου θυμάμαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.