Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung PS50C7000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να το δω και να μην το πιστεψω...αναμενω νεα την τεταρτη.

σήμερα επικοινώνησαν μαζί μου από τον Κωτσόβολο.
PS50C7000 γιοκ. Μου είπαν ότι θα αργήσει πολύ, και ούτε οι ιδιοι δεν ξέρουν πόσο. Το πρόβλημα είναι το φίλτρο (λες και δεν το ξέραμε)
Πρότειναν να την αντικαταστήσω με την C6900, η οποία είναι ετοιμοπαράδοτη, τηρώνταςτην συμφωνία του -25% και -80 ευρώ

.προς το παρόν το βασανίζω, παρότι ήμουν κάθετος μεχρι τώρα...
[FONT=&quot]…. Αν θέλεις φίλε μου μου εξηγείς τη σημαίνει -το τηρώντας την συμφωνία του -25% [/FONT]

εγώ που θέλω την 63αρα τι γίνετε? Θα παραμείνω στην C7000 και αύριο θα πάρω τηλ. στην samsung hellas..
Τελικά πόσοι είμαστε πού ψάχνουμε την c7000? Δεν το στέλνουμε στην samsung hellas?
+1

[FONT=&quot]…. Αν θέλεις φίλε μου μου εξηγείς τη σημαίνει -το τηρώντας την συμφωνία του -25% [/FONT]

είχα κλείσει την C7000 με δόσεις την περίοδο που είχε -25%, έκπτωση που έχει λήξει πλέον.
Φοβόμουν μην μου έλεγαν ότι πλέον επειδή πρέπει να κάνουμε νέα αίτηση για δόσεις για την C6900 δεν θα ισχύει η παλιά προσφορα.

εγώ που θέλω την 63αρα τι γίνετε? Θα παραμείνω στην C7000 και αύριο θα πάρω τηλ. στην samsung hellas..
Τελικά πόσοι είμαστε πού ψάχνουμε την c7000? Δεν το στέλνουμε στην samsung hellas?

Δες το τηλεφωνο που εδωσα σε προηγουμενο ποστ και παρε και εσυ.

Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα.

Good Evening,
This particular model is out of stock throughout the whole of the UK due to delays in manufacturing. As with all retailers, we will be receiving a small quantity of stock for this model until at least July when stock availability will stabilise. In the mean time due to the delays, Samsung will be releasing a spec-for-spec model with availability more available called the PS50C6900. Although the model number is a lower value, the actual specification is exactly the same apart from a technology called 'Filter Bright Technology'. This 'Filter Bright Technology' which will not be present in the PS50C6900 allows the PS50C7000 to have a slightly improved contrast ratio when Sun light is shone directly on the screen. The PS50C6900 will be available within the next 10-14 Days and will be approximately £80.00 cheaper and as mentioned will be more readily available as larger stock quantities are more available from Samsung.
Once the unit comes into stock we can arrange for it to be dispatched immediately and sent on an overnight service. Given the location you are in, couriers cannot guarantee an over night service and usually deliver goods on the second day after dispatch.
Kind Regards, Ryan - Simply Electricals

Απο ξενο φορουμ (avforums.com) ...απο οτι φαινεται εχει το black filter αλλα δεν εχει το φιλτρο για καλυτερη αποδοση την ημερα ...

Μπα, δεν νομίζω.. Προφανώς "Filter Bright Technology" είναι η τεχνολογία του "real black filter". Δεν νομίζω να υπάρχουν 2 φίλτρα.

Προσωπικά δεν νομίζω αυτό το φίλτρο να κάνει καμία τεράστια διαφορά. Μάλλον περισσότερο για κόλπο marketing μου κάνει. Προτείνω παίδες να μην το ψειρίζετε πολύ το θέμα και να πάρετε τώρα που έρχεται την PS50C6900, να δείτε και λίγο mundial και να χαλαρώσουν τα νεύρα σας με την αναμονή. Δεν αξίζει να χαλιέσται με τις παραξενιές της Samsung και των αντιπροσώπων της.

είχα βρεί μια σχετική αναφορά εδώ
http://www.avforums.com/forums/3d-p...ng-reviews-owners-thread-22.html#post12147410

He said that they won't be accepting new orders for the PS50C7000 until regular stock is going to be available to all which is too late for people for the world cup & that Samsung had already organised for a replacement model which features the exact same specifications as the PS50C7000, minus the new filtering technology, to be available in large quantities before the world cup. Apparently he went to a training session with Samsung UK and couldn't tell any major differences in the picture quality from the televisions using the new filtering technology and those that wasn't. The model number he said that is going to be the temp replacement is the PS50C6900 and will feature a similar titanium bezel to the C8000 LED TVs but will be around £100-150 cheaper. He seemed to know what he was talking about and it seems a plausable reason for the sudden shortage from all retailers for the PS50C7000 to get everyone onto the PS50C6900. Apparently because the PS50C7000 is the lowest number in the Series 7 range, Samsung have only called the temp replacment as the C6900 so that its not suggested as an upgrade to the C7000 an had they named the original the C7020 like last years LED TVs then they could of named it the C7000.

Does anyone else have anymore concrete details about the C6900 Plasma - I think i'll probably go for the C6900 and save a few quid and get a nicer bezel. I think ill purchase from them also was the price has been finalised as they do seem to know what they are talking about and was the only company at present to give me an honest answer.\

click
, ειλικρινά αρχίζω και το σκέφτομαι όπως το λες εσύ. Απλά είναι το γαμώτο. Περιμένω τον lmiltosγια ιδέες/suggestions.

Last edited:

Η τηλεόραση παιδιά είναι super με ή χωρίς το φίλτρο. Εγώ εδώ με την 6500 και έχω ξετρελαθεί, πόσο μάλλον εσείς με την 6900. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες.

Ως προς το "μαυρο" οι αναφορες στο avsforum μιλανε οτι η c6500 ειναι ιδια ή ελαφρως καλυτερη απο την C8000 (σε μας c7000).

Παντως για μας που "γλυκοκοιταζουμε" την 63"αρα δεν πιστευω οτι θα βγει ps63c6900.Οταν με το καλο ομαλοποιηθει η κατασταση των παραδοσεων των C7000 βλεπουμε.

Παντως για μας που "γλυκοκοιταζουμε" την 63"αρα δεν πιστευω οτι θα βγει ps63c6900.Οταν με το καλο ομαλοποιηθει η κατασταση των παραδοσεων των C7000 βλεπουμε.

Τωρα θα σε αφησω στο τοπο.

MAJOR UPADATE

Πηρα στην samsung ΠΑΛΙ εφοσον δεν με πηραν χτες τηλ. με τα πολλα τους ειπα την ιστορια και εξηγησα τι ειχε γινει στην εκθεση.

ΤΕΛΙΚΑ βρηκα το κυριο με το οποιο ειχα μιλησει και με ενημερωσε οτι

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εχουν ερθει 2 ...63αρες 7000!! Τις εχει ο φουρλης! Τωρα τι θα τις κανεις ουδεις γνωριζει.

Επιβεβαιωσε οτι εχει κανει παραγγελια για 50αρες 7000 αλλα απο οτι μου ειπε δεν ξερει καν αν θα ερθουν και ΑΝ ερθουν θα κανουν κανα 2 μηνο.

Η 6900 εχει παραγγελια απο 11 του μηνος και θα ερθουν συντομα (τωρα πως θα τις εχει ο κωτσο αυριο οπως λεει ο φιλος sound ενας θεος ξερει) εκτος και αν καταλαβα λαθος και εννουσε 11/5.

Τι να πω αν και αρχιζω να απογοητευομαι δεν ξερω αν θα παρω την 6900.

Αλλα το γεγονος οτι δεν ξερει ποτε και αν θα ερθουν οι 7000 με βαζει σε σκεψεις τι θα γινει τελικα.

ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφορίες. Ας δώσουν τις 2 63αρες εδω στα παιδια του av που τις θελουν! Για τις C6900 ειπαν οτι αυριο τις παραδιδουν στους φιλους μου. Μενει να το δουμε αυριο. Απ·οτι παντως καταλαβα απο την συζητηση με τον κωτσοβολο, τις τηλεορασεις τις εχουν ηδη στις αποθηκες τους στην Αθηνα. Τι να πω, ο Θεος και ηψυχή τους. Lmilto τι σκεφτεσαι; Αν δεν θεωρουσα πολυ παρωχημενο το design της G20 θαχα ηδη ξεγραψει την Sammy.

Last edited:

Παιδια εγω απογοητευτηκα και παρηγγεiλα την C6500..Ετσι και αλλιως το 3d δεν ειναι ξεκουραστο στην παρακολουθηση..Η C6900 εχει κατι καλυτερο να επιδειξει, εκτος του 3d και του PVR?

Τωρα θα σε αφησω στο τοπο.

MAJOR UPADATE

Πηρα στην samsung ΠΑΛΙ εφοσον δεν με πηραν χτες τηλ. με τα πολλα τους ειπα την ιστορια και εξηγησα τι ειχε γινει στην εκθεση.

ΤΕΛΙΚΑ βρηκα το κυριο με το οποιο ειχα μιλησει και με ενημερωσε οτι

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εχουν ερθει 2 ...63αρες 7000!! Τις εχει ο φουρλης! Τωρα τι θα τις κανεις ουδεις γνωριζει.

Επιβεβαιωσε οτι εχει κανει παραγγελια για 50αρες 7000 αλλα απο οτι μου ειπε δεν ξερει καν αν θα ερθουν και ΑΝ ερθουν θα κανουν κανα 2 μηνο.

Η 6900 εχει παραγγελια απο 11 του μηνος και θα ερθουν συντομα (τωρα πως θα τις εχει ο κωτσο αυριο οπως λεει ο φιλος sound ενας θεος ξερει) εκτος και αν καταλαβα λαθος και εννουσε 11/5.

Τι να πω αν και αρχιζω να απογοητευομαι δεν ξερω αν θα παρω την 6900.

Αλλα το γεγονος οτι δεν ξερει ποτε και αν θα ερθουν οι 7000 με βαζει σε σκεψεις τι θα γινει τελικα.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::ears::ears: Aυριο πρωι πρωι αρχιζουν τα τηλεφωνα,θα σας ενημερωσω για την εξελιξη.

ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφορίες. Ας δώσουν τις 2 63αρες εδω στα παιδια του av που τις θελουν! Για τις C6900 ειπαν οτι αυριο τις παραδιδουν στους φιλους μου. Μενει να το δουμε αυριο. Απ·οτι παντως καταλαβα απο την συζητηση με τον κωτσοβολο, τις τηλεορασεις τις εχουν ηδη στις αποθηκες τους στην Αθηνα. Τι να πω, ο Θεος και ηψυχή τους. Lmilto τι σκεφτεσαι; Αν δεν θεωρουσα πολυ παρωχημενο το design της G20 θαχα ηδη ξεγραψει την Sammy.

Βασικα το design δεν με ενδιαφερει ...αλλιως θα ειχα παρει την g20 ...το 3d ειναι που θα ηθελα να εχω. Ακομα και σε πρωιμο σταδιο η τιμη της ειναι χαμηλοτερη απο g20 οποτε γιατι οχι.

Περιμενω να δω τι θα γινει αυριο sound και αν δωσουν τις tv στους φιλους σου. Να μας πεις και καμια εντυπωση.

Ειμαι σε διλλημα γιατι δεν υπαρχουν και review για να δουμε αν οντως κανει δουλεια το filter bright / black filter ή ειναι μαρκετινιστικο κολπο.

Το θεμα ειναι το εξης : αν αλλαξουμε τωρα γνωμη ο κωτσο θα δεχτει το -25% (εχει ληξει η προσφορα)

Περιμενω ενημερωση sound αυριο αν την πηραν οι φιλοι σου.

Kyrliot ελπιζω τουλαχιστον εσυ να βρεις την tv ...αν και 2 μονο κομματια...κατι μου λεει οτι ειναι ηδη κλεισμενα...μακαρι να βγω λαθος να μας κανεις και καμια παρουσιαση :)

kyrliot αν την βρεις ενημερωσε ενδιαφερομαι και εγω.

Οκ, θα ενημερωσω αυριο. Να τις δω και γω απο κοντα. Αν ειχες κανει παντως παραγγελια θα σου τηρησουν παντως το -25%, τουλαχιστον σε μενα ετσι εχουν προτεινει.

Παντως σημερα που πηρα στο τηλεφωνικο κεντρο για να δω αν εχουν κανα νεοτρερο...μου ειπαν οτι η 6900 δεν υπαρχει στο συστημα...οτι ναναι!