[FONT="]…. Αν θέλεις φίλε μου μου εξηγείς τη σημαίνει -το τηρώντας την συμφωνία του -25% [/FONT]σήμερα επικοινώνησαν μαζί μου από τον Κωτσόβολο.
PS50C7000 γιοκ. Μου είπαν ότι θα αργήσει πολύ, και ούτε οι ιδιοι δεν ξέρουν πόσο. Το πρόβλημα είναι το φίλτρο (λες και δεν το ξέραμε)
Πρότειναν να την αντικαταστήσω με την C6900, η οποία είναι ετοιμοπαράδοτη, τηρώνταςτην συμφωνία του -25% και -80 ευρώ
.προς το παρόν το βασανίζω, παρότι ήμουν κάθετος μεχρι τώρα...
+1εγώ που θέλω την 63αρα τι γίνετε? Θα παραμείνω στην C7000 και αύριο θα πάρω τηλ. στην samsung hellas..
Τελικά πόσοι είμαστε πού ψάχνουμε την c7000? Δεν το στέλνουμε στην samsung hellas?
[FONT="]…. Αν θέλεις φίλε μου μου εξηγείς τη σημαίνει -το τηρώντας την συμφωνία του -25% [/FONT]
εγώ που θέλω την 63αρα τι γίνετε? Θα παραμείνω στην C7000 και αύριο θα πάρω τηλ. στην samsung hellas..
Τελικά πόσοι είμαστε πού ψάχνουμε την c7000? Δεν το στέλνουμε στην samsung hellas?
Παντως για μας που "γλυκοκοιταζουμε" την 63"αρα δεν πιστευω οτι θα βγει ps63c6900.Οταν με το καλο ομαλοποιηθει η κατασταση των παραδοσεων των C7000 βλεπουμε.
Τωρα θα σε αφησω στο τοπο.
MAJOR UPADATE
Πηρα στην samsung ΠΑΛΙ εφοσον δεν με πηραν χτες τηλ. με τα πολλα τους ειπα την ιστορια και εξηγησα τι ειχε γινει στην εκθεση.
ΤΕΛΙΚΑ βρηκα το κυριο με το οποιο ειχα μιλησει και με ενημερωσε οτι
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εχουν ερθει 2 ...63αρες 7000!! Τις εχει ο φουρλης! Τωρα τι θα τις κανεις ουδεις γνωριζει.
Επιβεβαιωσε οτι εχει κανει παραγγελια για 50αρες 7000 αλλα απο οτι μου ειπε δεν ξερει καν αν θα ερθουν και ΑΝ ερθουν θα κανουν κανα 2 μηνο.
Η 6900 εχει παραγγελια απο 11 του μηνος και θα ερθουν συντομα (τωρα πως θα τις εχει ο κωτσο αυριο οπως λεει ο φιλος sound ενας θεος ξερει) εκτος και αν καταλαβα λαθος και εννουσε 11/5.
Τι να πω αν και αρχιζω να απογοητευομαι δεν ξερω αν θα παρω την 6900.
Αλλα το γεγονος οτι δεν ξερει ποτε και αν θα ερθουν οι 7000 με βαζει σε σκεψεις τι θα γινει τελικα.
ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφορίες. Ας δώσουν τις 2 63αρες εδω στα παιδια του av που τις θελουν! Για τις C6900 ειπαν οτι αυριο τις παραδιδουν στους φιλους μου. Μενει να το δουμε αυριο. Απ·οτι παντως καταλαβα απο την συζητηση με τον κωτσοβολο, τις τηλεορασεις τις εχουν ηδη στις αποθηκες τους στην Αθηνα. Τι να πω, ο Θεος και ηψυχή τους. Lmilto τι σκεφτεσαι; Αν δεν θεωρουσα πολυ παρωχημενο το design της G20 θαχα ηδη ξεγραψει την Sammy.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.