arvageo
AVClub Enthusiast
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσει
Κι εγώ Dreambox 8000 έχω! Είχα στο παρελθόν CRT 32" 100 Hz και αργότερα LCD 32" FullHD χωρίς 100 Hz και συγκρίνοντας με τις 2 προηγούμενες μπορώ να πω πως έχει το ίδιο flickering ίσως και χειρότερο με την LCD! 600 Hz πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μπορεί να έχω λάθος στις ρυθμίσεις, να είναι ελαττωματική η τηλεόρασή μου ή να είναι απλά η ιδέα μου;
Και εγώ τα ιδία με εσένα βλέπω μέσω ενός Breambox 8000, αλλά πάλι δεν κατάλαβα το πρόβλημα της τηλεοράσεως . Σε εμένα, όλα αυτά που λες, και μάλιστα τα HD παίζουν εκπληκτικά. Πάντως αν βλέπεις κάτι στραβό φώναξε το σέρβις, αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος , η πάρε τους τηλέφωνο να δει τι θα σου απαντήσουν.
Κι εγώ Dreambox 8000 έχω! Είχα στο παρελθόν CRT 32" 100 Hz και αργότερα LCD 32" FullHD χωρίς 100 Hz και συγκρίνοντας με τις 2 προηγούμενες μπορώ να πω πως έχει το ίδιο flickering ίσως και χειρότερο με την LCD! 600 Hz πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μπορεί να έχω λάθος στις ρυθμίσεις, να είναι ελαττωματική η τηλεόρασή μου ή να είναι απλά η ιδέα μου;