Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσει

Και εγώ τα ιδία με εσένα βλέπω μέσω ενός Breambox 8000, αλλά πάλι δεν κατάλαβα το πρόβλημα της τηλεοράσεως . Σε εμένα, όλα αυτά που λες, και μάλιστα τα HD παίζουν εκπληκτικά. Πάντως αν βλέπεις κάτι στραβό φώναξε το σέρβις, αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος , η πάρε τους τηλέφωνο να δει τι θα σου απαντήσουν.

Κι εγώ Dreambox 8000 έχω! Είχα στο παρελθόν CRT 32" 100 Hz και αργότερα LCD 32" FullHD χωρίς 100 Hz και συγκρίνοντας με τις 2 προηγούμενες μπορώ να πω πως έχει το ίδιο flickering ίσως και χειρότερο με την LCD! 600 Hz πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μπορεί να έχω λάθος στις ρυθμίσεις, να είναι ελαττωματική η τηλεόρασή μου ή να είναι απλά η ιδέα μου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews -

Κι εγώ Dreambox 8000 έχω! Είχα στο παρελθόν CRT 32" 100 Hz και αργότερα LCD 32" FullHD χωρίς 100 Hz και συγκρίνοντας με τις 2 προηγούμενες μπορώ να πω πως έχει το ίδιο flickering ίσως και χειρότερο με την LCD! 600 Hz πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μπορεί να έχω λάθος στις ρυθμίσεις, να είναι ελαττωματική η τηλεόρασή μου ή να είναι απλά η ιδέα μου;
Η τηλεόραση δεν έχει καθόλου flickering, δεν δικαιολογείται flickering. Τι να σου πω αν νομίζεις πως είναι κάτι στραβό πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία για να έλθει το σέρβις να την ελέγξουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

ΠΑντως ΕΧΟΥΝ τεχνικο τμημα τωρα? Η θα αποκτησουν αμα παραλαβουν απο τον Φουρλη?
Και βέβαια ο Φουρλής έχει σέρβις και καλό μάλιστα, όσες φόρες είχα χρειαστεί για διάφορα προϊόντα του, ήταν πολύ εξυπηρετικοί, τώρα τελευταία δεν έχω χρειαστεί κάτι όποτε δεν ξέρω πόσο εξυπηρετικοί είναι τώρα.

Μιας και αναφερουμε προβληματα,εχω παρατηρησει οτι ακομη και σε hd καναλια εχει κοκο,οχι σε ολα.Βεβαια και οι ρυθμισεις μου,λογω στρωσιματος ειναι οτι να ναι,αλλα δεν δικαιολογειται νομιζω.Καποια βοηθεια,ειδικα μετα διαφορα ρυθμιστικα της τηλεορασης;

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιας και αναφερουμε προβληματα,εχω παρατηρησει οτι ακομη και σε hd καναλια εχει κοκο,οχι σε ολα.Βεβαια και οι ρυθμισεις μου,λογω στρωσιματος ειναι οτι να ναι,αλλα δεν δικαιολογειται νομιζω.Καποια βοηθεια,ειδικα μετα διαφορα ρυθμιστικα της τηλεορασης;
Αυτός ο κόκκος που βλέπεις σε πολλά HD είναι ο που θα δεις και στα Blue Ray δισκάκια που έχουν δημιουργηθεί από μετατροπή DVD σε Blue ray. Πολλοί δημιουργοί έργων κάνουν αυτόν τον κόκκο για να φαίνονται πιο κινηματογραφικά τα φιλμ.

Έχει δει κανένας τις ώρες λειτουργίας από το εργοστασιακό μενού ? διότι ενώ μπαίνω οι ώρες λειτουργίας δεν φαίνονται .εκείνο που φαίνεται είναι η ημερομηνία που την παρέλαβα και την λειτούργησα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews -

Ούτε κατά διάνυα flickering. Καμιά σχέση με καμία LCD . Κάτι η δεν έχεις κάνει καλά η υπάρχει πρόβλημα

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ βλέπω κόκκο και πολύ μάλιστα μονό σε αναπαραγωγή 3D . Βέβαια χωρίς γυαλιά γιατί με τα γυαλιά εξαφανίζονται τα πάντα . Αλήθεια είναι φυσιολογικό αυτό?

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ βλέπω κόκκο και πολύ μάλιστα μονό σε αναπαραγωγή 3D . Βέβαια χωρίς γυαλιά γιατί με τα γυαλιά εξαφανίζονται τα πάντα . Αλήθεια είναι φυσιολογικό αυτό?
Ναι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις -

Και βέβαια ο Φουρλής έχει σέρβις και καλό μάλιστα, όσες φόρες είχα χρειαστεί για διάφορα προϊόντα του, ήταν πολύ εξυπηρετικοί, τώρα τελευταία δεν έχω χρειαστεί κάτι όποτε δεν ξέρω πόσο εξυπηρετικοί είναι τώρα.

ΔEN ΡΩΤΗΣΑ αν εχει σερβις ο Φουρλης, αλλα αν εχει η Samsung Ελλαδος.

Πηρα παντως τηλεφωνο στο Φουρλη και ισχυριζονται οτι ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ εδω και καιρο και οτι απλα τους καθυστερει το τμημα "παραγωγης" της Samsung, με αποτελεσμα να μην ξερουν ΠΟΤΕ θα παραλάβουν!

(εδω κολλαει και το γηπεδικο συνθηματακι: Πότε? Ποτέεεεεε!!!)

Πήρα τηλέφωνο στό media markt στήν πυλαία θεσ/νίκης καί ρώτησα εαν έχουν τήν samsungPS C7000 50 in. Η απάντιση τού πολιτή ήταν φυσικά ΟΧΙ. Αρα κάτι γίνεται μέ τόν ΦΟΥΡΛΗ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντ

ΔEN ΡΩΤΗΣΑ αν εχει σερβις ο Φουρλης, αλλα αν εχει η Samsung Ελλαδος.

Πηρα παντως τηλεφωνο στο Φουρλη και ισχυριζονται οτι ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ εδω και καιρο και οτι απλα τους καθυστερει το τμημα "παραγωγης" της Samsung, με αποτελεσμα να μην ξερουν ΠΟΤΕ θα παραλάβουν!

(εδω κολλαει και το γηπεδικο συνθηματακι: Πότε? Ποτέεεεεε!!!)
Δεν υπάρχει Samsung Hellas. Λέγεται πως θα έλθει η Samsung στην Ελλάδα και θα πάρει την αντιπροσωπεία από τον Φουρλή. Προς το παρόν Φουρλης και 6900.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews -

Δεν υπάρχει Samsung Hellas. Λέγεται πως θα έλθει η Samsung στην Ελλάδα και θα πάρει την αντιπροσωπεία από τον Φουρλή. Προς το παρόν Φουρλης και 6900.

Και βεβαια και υπαρχει.
http://www.samsung.com/gr/

Μιλησα και με μια κοπελια εκει για το θεμα της εγγυησης απο εξωτερικο και ποιος με καλυπτει και μου ειπε να μιλησω αυριο με τον υπευθυνο του τεχνικου τμηματος, διοτι σημερα ελειπε.
Αρα και υπαρχει και εχει τεχνικο τμημα,,,,,

Προχτες μετα απο 5 μηνες αναμονη σχεδον για την 50αρα 7000 αποφασισα να την ακυρωσω...next year 3d για μενα.

Απο περιεργια θα παρακολουθω το θεμα να δω ποτε θα ερθουν.

Κριμα γιατι η τηλεοραση αξιζε αλλα λογω αχρηστιας της samsung και του fourli η ελλαδιτσα παλι πηρε τα ...μην πω τι. Και οχι δεν δεχομαι να παρω την 6900 εστω και με μια τοσο μικρη διαφορα (το φιλτρο)...σαν τιμες ειναι ιδιες γιατι να συμβιβαστω με εστω κατι ελαφρα υποδυεστερο.

Container να παρεγγελνα πιο γρηγορα θα ερχοταν.

ΥΓ: τα λεφτα (τα οποια ειχαμε μαζεψει για να πληρωσουμε ΜΕΤΡΟΙΤΑ) θα πανε για αγορα νεου καναπε ....κλαψ κλαψ