Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την πρώτη μου plasma και κακώς την έστρωσα για 200 ώρες να παίζει το clip με τα χρώματα.
Στις επόμενες 3-4 plasma tv που είχα από την πρώτη μέρα έβλεπα ότι ήθελα όπως το ήθελα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Όλα είναι θέμα τύχης το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές π.χ.8 ώρες να παίζει το ίδιο κανάλι συνεχόμενα κ.τ.λ.
Ξεκίνα να απολαμβάνεις ότι πλήρωσες.

σε αυτο συμφωνω απολυτα...στην δικια μου πλασμα απο την αρχη την ρυθμισα με τα γουστα μου χωρις περιορισμους απο φωτεινοτητα αντιθεση...το μονο που εκανα εινα να μην αφηνω για πολυ ωρα στατικες εικονες και λογοτυπα...τιποτα αλλο...μεχρι που την πουλησα ηταν το πανελ πεντακαθαρο...αποτυπωμα καποιες φορες μου αφηνε πυ φαινοταν μονο σε πρασινη καρτελα και οχι σε κανονικη θεαση αλλα οχι παραπανω απο μιση ωρα..αυτα

Δηλαδη εννοεις οτι ειναι λογο καμερας φαινονται στην εικονα ιδιες ?

μεσω βιντεο χωρις να ξερεις τι ρυθμισεις εχει η καθεμια δεν νομιζω οτι θα βγαλεις αντικειμενικα συμπερασματα...προτιμησε χειροπιαστες συγκρισεις

Σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου μετα απο 650 ωρες στρωσιματος και προσεκτικης παρακολουθησης της 64F8500. Η τηλεοραση ειναι μαγευτικη στα ματια μου και φανταστειτε οτι ειναι και ακαλιμπραριστη! Εξαιρετικα χρωματα, ασπρο εντελως ασπρο, φοβερα επιπεδα μαυρου στο ματι μου (παντα με dark room on η βελτιστοποιηση μαυρου), κινηση εκπληκτικη πολυ smooth, δεν ακουω κανενα θορυβο buzzing πλεον (στην αρχη κατι ακουγα), παιζω video games μια χαρα σε pc mode και δεν εχω lag που να το καταλαβαινω και γενικοτερα ειναι μια απολαυση να την παρακολουθεις. Καλα σε θεαση bluray full iso ειναι σε εξωπραγματικα επίπεδα! Η φωτεινοτητα της εκπληκτικη, βλεπω ολη μερα με παραθυρο ανοιχτο στο σαλονι και φαινεται ανετα και με εντονη εικονα, ακομα και στο movie προφιλ που την βλεπω με μεση αντιθεση και φως κυψελης!

DSE δεν εχω καθολου και βλεπω ποδοσφαιρο πολυ ανετα και με ευχαριστηση. Σαν μονο αρνητικο μικρο θα ελεγα οτι ειναι η ελαχιστη εμφανιση δυο πολυ μικρων αχνων οριζοντιων γραμμων για 1 δευτερολεπτο περιπου σε καποια καθετο panning shots και μονο με την καμερα να πηγαινει απο κατω προς τα πανω. Και παλι ειναι πολυ αχνες και θελει τεραστια προσπαθεια για να τις δεις, αλλα μεχρι να τις προσεξεις εχουν εξαφανιστει. Και αυτο συμβαινει μονο σε light χρωματα κι οχι σε σκουρα. Δεν ειναι και παρα πολλα τα πλανα αυτα στις ταινιες. Δεν ενοχλει καθολου φυσικα, ενω η γυναικα μου δεν τις βλεπει καν. Δεν χαλαει με λιγα λογια την θεαση σε νορμαλ συνθηκες ουτε κατα διαννοια. Αλλωστε το τελειο πανελ δεν θα το βρω ποτε, οποτε αυτο που εχω ειναι το καλυτερο απο τα 7-8 που αλλαξα σε panasonic και samsung.

Επιτελους χαιρομαι την τηλεοραση μου χωρις να σκεφτομαι αλλαγες, μιας και οπως εγραψα και σε αμερικανικο φορουμ, η τηλεοραση αυτη ειναι outstanding!!!!

Την προτεινω με κλειστα ματια σε οποιον θελει την απολυτη ποιοτητα εικονας...

Και αν πέσει σε μοντέλο όπως το προηγούμενο που έστειλες πίσω;
Χρωματικά σε ποια ρύθμιση την έχεις; (Ρωτάω μήπως απογοητευτείς αν την καλιμπράρεις...)

Και αν πέσει σε μοντέλο όπως το προηγούμενο που έστειλες πίσω;
Χρωματικά σε ποια ρύθμιση την έχεις; (Ρωτάω μήπως απογοητευτείς αν την καλιμπράρεις...)

Την χρωματικη περιοχη την εχω στο αυτοματο αν εννοεις αυτο

Ποιο μοντέλο από τα 8 εννοείς Γιώργο?

Στα μοντέλα σάμσουνγκ αναφέρομαι.

Την χρωματικη περιοχη την εχω στο αυτοματο αν εννοεις αυτο

Μάλλον εννοώ πια προρύθμιση εικόνας έχεις, κανονικό, κινηματογραφικό, κλπ.

Last edited by a moderator:
Παντα βλεπω σε κινηματογραφικο προφιλ

Μια χαρά, μάλλον ένα καλιμπράρισμα θα σε ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο. Επειδή ανέφερες έντονα και ζωηρά χρώματα, φοβήθηκα μην χρησιμοποιούσες κάποια τυπική ρυθμιση (π.χ. κανονικό), και μετά το καλιμπράρισμα σου φαινόταν λιγότερο "ζωηρά" και "έντονα"...

Ενημέρωση:
Είμαι στις 900 ώρες λειτουργίας, πλησιάζω το πρώτο μαξιλαράκι ασφαλείας στις 1000 ώρες (μετά τις 2000 θα χαλαρώσω εντελώς πάντως από προσοχή, μαύρες μπάρες, στρώσιμο κλπ) και η λειτουργία είναι εξαιρετική. Έγινε και update χθες στην 1109 εκδοση και όλα καλά.

polakis ποια είναι η πιο κοντινή απόσταση που μπορείς να δεις sd υλικό και hd υλικό στην 64αρα χωρίς να σε κουράζει και να μπορείς να διαβάζεις υπότιτλους?

polakis ποια είναι η πιο κοντινή απόσταση που μπορείς να δεις sd υλικό και hd υλικό στην 64αρα χωρίς να σε κουράζει και να μπορείς να διαβάζεις υπότιτλους?

Κοιτα εγω βλεπω απο τα 2,5 μετρα και ειμαι οκ. Δεν εχω δοκιμασει αλλη αποσταση γιατι ειναι fix το σαλονι μου

Παιδες μια ερωτηση. Σε ποιο ονομα πρεπει να βαλω το hdmi στην τηλεοραση για να λειτουργω σωστα το med600x3d media player; Οι επιλογες είναι: τιποτα, vcr, dvd, καλωδιακο stb, δορυφορικο stb, pvr stb, δεκτης av, παιχνιδι, βιντεοκαμερα, pc, dvi pc, συσκευες dvi, tv, iptv, blu-ray, hd dvd, dma.

Ποια ειναι καταλληλη; Επηρεαζονται οι ρυθμισεις αν επιλεξω καποιο συγκεκριμενο;

Last edited: