Samsung PS50C96H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Παρελαβα και εγω... 50"

αν καθε φορα καναμε το τραπεζι,τοτε καλυτερα να το αγοραζαμε στην κανονικη τιμη.:flipout:
υ.γεχω αγορασει 5-6 πραγματακια σε σκοτωμενη τιμη,συνηθως για PC.

Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Αυτα ειναι πολυ καλα νεα λοιπον. Σε ευχαριστω Νικο για την αμεση απαντηση :grinning-smiley-043
ΔΗλαδη με 1800 περιπου μπορουμε να εχουμε στο χωρο μας μια τηλεοραση 50" με πολυ ικανοποιητικη εικονα! Που να το λεγαμε αυτο περυσι??? Ουτε καν να το σκεφτουμε δεν μπορουσαμε!!!

Είμαι πολύ περίεργος να δούμε τι θα λέμε του χρόνου:ernaehrung004:

Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Περα της πλακας, ας ελπισουμε οποιος εκανε το λαθος να μην ειχε επιπτωσεις και η θεση εργασιας του ανθρωπου και ψαχνει για δουλεια τωρα...

νομιζω οτι αν η τιμη ηταν λαθος πραγματικα,θα τον ειχαν ενημερωσει απο το πλαισιο.

Λοιπον μπηκα πριν λιγο στο site του πλαισιου και εχει την Pioneer 5080XD στα 2500 ευρω!!! Δεν ξερω αν εγινε και αλλο λαθος παντως ηδη παρηγγειλα μια!:firstprize:

.

.
.
.
.
.
.

..

.
.

.
.
.
.
Καλα μην βιαζεστε , ενας ενας , ολοι θα παρετε, πλακα εκανα...:flipout:

Λοιπον μπηκα πριν λιγο στο site του πλαισιου και εχει την Pioneer 5080XD στα 2500 ευρω!!! Δεν ξερω αν εγινε και αλλο λαθος παντως ηδη παρηγγειλα μια!:firstprize:

.

.
.
.
.
.
.

..

.
.

.
.
.
.
Καλα μην βιαζεστε , ενας ενας , ολοι θα παρετε, πλακα εκανα...:flipout:

.....ρεσύ ....πήγα και ήρθα....μην τα κάνεις αυτά.!!!!

Ο υπάλληλος δεν θα πάθει τίποτα, δεν είμαστε τέτοια εταιρεία εμείς. Απλά του δίνω να διαβάζει αποσπάσματα απο αυτά που γράφετε για να γελάει, γιατί ψηλοχαλάστηκε η ψυχολογία του....άνθρωποι είμαστε μωρέ...

.....απλά δεν θα πάρει δώρο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2007/2008/2009/2010/2011

....αυτό του έχει κοπεί απο πέρσι ....ακόμα ξεχρεώνει άλλο λάθος που έκανε τότε!!!!
Φτουυυυ 2 στα 2 έχασα. Θέλω να μου πεις όταν είναι να του κόψετε το επίδομα αδείας για το 2007/2008/2009/2010/2011 να παρακολουθώ το site μέρα νύχτα. Μία αποτοξίνωση είπα να κάνω κι εγώ ένα Σαββατοκύριακο από το PC και κοίτα σε πιο γκαντεμοσαββατοκύριακο έπεσα.:flipout: Και η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι έκλεισα το Σάββατο το πρωί 2 42PX70 από τα Experts Βόλου για τον Θείο μου και τον ξάδερφό μου (ήταν να τις παραγγείλω από Πλαίσιο αλλά η πεθερά μου φαγώθηκε γιατί έχουμε 2 μαγαζιά στο Βόλο και είναι πελάτης ο ιδιοκτήτης του Exert Βόλου). Αν με είχε αφήσει θα είχα μπει στο site και θα είχαν 50άρες με τα ίδια χρήματα. ΠΩΩΩΩ αυτό είναι να σε θέλει ή να μη σε θέλει...

Μετά από μερικές μέρες συμβίωσης η εντύπωση είναι εξαιρετική.

Πολύ καλό μαύρο, εξαιρετική διαχείριση του SD content ενώ η ποιότητα αναπαραγωγής ακόμη και divx μέσω ενός φτηνού player (advent 3326/hdmi με 49 ευρώ) είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή. Βέβαια τα πράγματα σε dvd κυριολεκτικά απογειώνονται...

Νομίζω ότι δύσκολα, πολύ δύσκολα δεν θα μείνει κανείς ικανοποιημένος με την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης.

Προς το παρόν τη 'στρώνω' με αντίθεση 56 και φωτεινότητα 35 σύμφωνα με οδηγίες που βρήκα εδώ: http://www.samsungplasmatvfaq.com/index.php/Break-in,_burn-in,_and_image_retention

Άλλος ένας ευτυχισμένος ιδιοκτήτης της Samsung 50C96 από την Παρασκευή. Η tv είναι πάρα πολύ καλή όσο την έχω δει μέχρι στιγμής καθώς την έχω την περισσότερη ώρα στο στρώσιμο.... Αρχικά έπαθα σοκ με το μέγεθός της στον χώρο μου καθώς η απόσταση θέασης είναι max 3.5m. Που να την δείτε συσκευασμένη, είναι τεράστια!!! Παρέλαβα ταυτόχρονα και μια Philips 32'' 3522 που φαινόταν δίπλα της 10'' .
Αλλά τελικά size matters :music-smiley-005:, χωρίς κανένα side effect. Ούτε pixelιασμα, ούτε πρόβλημα κίνησης.
Στα + :
1. τα πολύ ζωντανά αλλά φυσικά χρώματα
2. μέγεθος
3. εξωτερικό design, με το μπλε φωτισμό και το inox φιλέτάκι στο κάτω μέρος
Στα - :
1. αρκετές αντανακλάσεις

Έρχονται και φωτο....

Απάντηση: Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Άλλος ένας ευτυχισμένος ιδιοκτήτης της Samsung 50C96 από την Παρασκευή. Η tv είναι πάρα πολύ καλή όσο την έχω δει μέχρι στιγμής καθώς την έχω την περισσότερη ώρα στο στρώσιμο.... Αρχικά έπαθα σοκ με το μέγεθός της στον χώρο μου καθώς η απόσταση θέασης είναι max 3.5m. Που να την δείτε συσκευασμένη, είναι τεράστια!!! Παρέλαβα ταυτόχρονα και μια Philips 32'' 3522 που φαινόταν δίπλα της 10'' .
Αλλά τελικά size matters :music-smiley-005:, χωρίς κανένα side effect. Ούτε pixelιασμα, ούτε πρόβλημα κίνησης.
Στα + :
1. τα πολύ ζωντανά αλλά φυσικά χρώματα
2. μέγεθος
3. εξωτερικό design, με το μπλε φωτισμό και το inox φιλέτάκι στο κάτω μέρος
Στα - :
1. αρκετές αντανακλάσεις

Έρχονται και φωτο....
...αυτο χρειάζεται λίγη παραπάνω κουβέντα...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και ΚΑΛΟΘΕΑΤΗ.

Ισως να είναι και πιο εμφανείς οι αντανακλάσεις λόγω μεγέθους αλλά ευτυχώς εν λειτουργία δεν είναι ενοχλητικές, εκτός εάν είναι δυνατές πηγές φωτός!
Ορίστε και κάποιες φωτό από τις συσκευασίες και την τοποθέτηση στο σαλόνι.

Attachments

• DC071130007-min.JPG
    DC071130007-min.JPG
    58.4 KB · Views: 97
  • DC071130013-min.JPG
    DC071130013-min.JPG
    41.5 KB · Views: 74
  • DC071130014-min.jpg
    DC071130014-min.jpg
    47 KB · Views: 137