Θαυμάστε απαντηση της επισημης Samsung
Στελνω το εξης ερωτημα:
<< Αναμονη νεών μοντελων Samsung Plasma
Θα ηθελα να ρωτησω ΑΝ και ΠΟΤΕ σκοπευει η Samsung Ελλαδος να φερει στην ελληνικη αγορα τα μοντελα PS51D7000 kai PS51D8000, διοτι ενδιαφερομαι να αγορασω μια εκ τω δυο, αλλα προφανως δεν μπορω να περιμενω αιωνια....
Επισης καλο θα ηταν το τμημα εξυπηρετησης πελατων (δια τηλεφωνου) να μπορει να απαντησει σε τετοιες απλες ερωτησεις....
Ευχαριστω!>>
Και ΙΔΟΥ η "απαντηση"
--------------------------------------------------------------------
<<Αγαπητέ κύριε,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas!
Σχετικά με το αίτημά σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω,
Για διαθεσιμότητα νέων προϊόντων μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσιμη ιστοσελίδα της SAMSUNG. Όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για την ελληνική αγορά βρίσκονται εκεί.
Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,
από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:
-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)
-210 6897691 (Από κινητό)
Για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300049842 και να έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν.
Σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα!
Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης πελατών
Samsung Electronics Hellas.>>
----------------------------------------------------------------------
Οποτε και εγω τους εστειλα ως απαντηση αυτο:
------------------------------------------------------------------------
<<Να με συγχωρειτε, αλλα αυτο δεν λεγεται απαντηση.....λεγεται αποφυγη απαντησης.
Το να ελεγχω το site της Samsung για νεα προιοντα της εταιρειας, το ηξερα και πριν μου το απαντησετε, αφηστε που πρωτα ερχονται στην ελληνικη αγορα και αρκετα αργοτερα μπαινουν στην σελιδα σας.
Εγω εκανα μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ και ηλπιζα σε μια συγκεκριμενη απαντηση. Σε εποχες κρισης, καλο θα ηταν οι εταιρειες να προσεχετε λιγο παραπανω ανθρωπους που εχουν την διαθεση να δωσουν 1500 ευρω και πλεον για μια τηλεοραση.
Ο λογος που ρωταω για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μοντελα, ειναι διοτι εχουν το αντιανακλαστικο φιλτρο (που δεν εχει η D6900) και μιας και θελω οπωσδηποτε πλασμα και εχω χωρο με πολλα παραθυρα....το χρειαζομαι.
Επισης δεν καταλαβα πως απεκτησα "κωδικο πελατη", αφου δεν εχω αγορασει ακομα απο σας. Και η αληθεια ειναι πως αν δεν μαθω οτι θα φερετε στην Ελλαδα τα μοντελα που ρωταω, τοτε στην καλυτερη περιπτωση θα γινω πελατης εξωτερικου (παραγγελνοντας τα απο εκει) ή θα στραφω στην Panasonic που αν και ακριβοτερη, τουλαχιστον εχει κατι στην ποιοτητα που το ζηταω...
Υ.Γ Καποιοι ελπιζαμε οτι οταν θα φυγει η Samsung απο τα χερια του Φουρλη, θα αλλαξει και το επιπεδο εξυπηρετησης....μαλλον ματαιως το ελπιζουμε....>>