- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Re: Eχει κανεις υποψιν του ΤΕΛΙΚΑ τι θα γινει με τις πλασμα D7000/8000?

Θα ερθουν ποτέ στην Ελλάδα ή μηπως δεν σκοπευει να τις εισαγει η μαμα εταιρεία?
Απ'οτι καταλαβα....μονο καποιες 64 D8000 εχουν ερθει.....

παραγγειλα την 64d8000 απο 3Μαιου και ακομη δεν παρελαβα.ξερεις θετικα οτι εγινε παραλαβη?

Απάντηση: Re: Eχει κανεις υποψιν του ΤΕΛΙΚΑ τι θα γινει με τις πλασμα D7000/8000?

παραγγειλα την 64d8000 απο 3Μαιου και ακομη δεν παρελαβα.ξερεις θετικα οτι εγινε παραλαβη?

Aποτι ακουσα η μαμα εταιρια εχει προβλημα στις παραδοσεις λογο των αλλαγων που εγιναν και ακομη δεν εχουνε βρει τον ρυθμο τους

Re: Eχει κανεις υποψιν του ΤΕΛΙΚΑ τι θα γινει με τις πλασμα D7000/8000?

Ξερω οτι σε καποια μαγαζια (πχ Public, Κωτσοβολος) την συγκεκριμενη τηλεοραση την εχουν στην λιστα αυτων που μπορουν να πουλησουν.....τις αλλες ΑΓΝΟΟΟΥΝ ακομα και την υπαρξη τους ως μοντελα!

Θαυμάστε απαντηση της επισημης Samsung

Στελνω το εξης ερωτημα:
<< Αναμονη νεών μοντελων Samsung Plasma‏

Θα ηθελα να ρωτησω ΑΝ και ΠΟΤΕ σκοπευει η Samsung Ελλαδος να φερει στην ελληνικη αγορα τα μοντελα PS51D7000 kai PS51D8000, διοτι ενδιαφερομαι να αγορασω μια εκ τω δυο, αλλα προφανως δεν μπορω να περιμενω αιωνια....

Επισης καλο θα ηταν το τμημα εξυπηρετησης πελατων (δια τηλεφωνου) να μπορει να απαντησει σε τετοιες απλες ερωτησεις....

Ευχαριστω!>>

Και ΙΔΟΥ η "απαντηση"
--------------------------------------------------------------------
<<Αγαπητέ κύριε,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas!

Σχετικά με το αίτημά σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω,

Για διαθεσιμότητα νέων προϊόντων μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσιμη ιστοσελίδα της SAMSUNG. Όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για την ελληνική αγορά βρίσκονται εκεί.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,
από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)

Για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300049842 και να έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν.

Σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα!
Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης πελατών
Samsung Electronics Hellas.>>
----------------------------------------------------------------------

Οποτε και εγω τους εστειλα ως απαντηση αυτο:
------------------------------------------------------------------------
<<
Να με συγχωρειτε, αλλα αυτο δεν λεγεται απαντηση.....λεγεται αποφυγη απαντησης.
Το να ελεγχω το site της Samsung για νεα προιοντα της εταιρειας, το ηξερα και πριν μου το απαντησετε, αφηστε που πρωτα ερχονται στην ελληνικη αγορα και αρκετα αργοτερα μπαινουν στην σελιδα σας.

Εγω εκανα μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ και ηλπιζα σε μια συγκεκριμενη απαντηση. Σε εποχες κρισης, καλο θα ηταν οι εταιρειες να προσεχετε λιγο παραπανω ανθρωπους που εχουν την διαθεση να δωσουν 1500 ευρω και πλεον για μια τηλεοραση.

Ο λογος που ρωταω για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μοντελα, ειναι διοτι εχουν το αντιανακλαστικο φιλτρο (που δεν εχει η D6900) και μιας και θελω οπωσδηποτε πλασμα και εχω χωρο με πολλα παραθυρα....το χρειαζομαι.

Επισης δεν καταλαβα πως απεκτησα "κωδικο πελατη", αφου δεν εχω αγορασει ακομα απο σας. Και η αληθεια ειναι πως αν δεν μαθω οτι θα φερετε στην Ελλαδα τα μοντελα που ρωταω, τοτε στην καλυτερη περιπτωση θα γινω πελατης εξωτερικου (παραγγελνοντας τα απο εκει) ή θα στραφω στην Panasonic που αν και ακριβοτερη, τουλαχιστον εχει κατι στην ποιοτητα που το ζηταω...

Υ.Γ Καποιοι ελπιζαμε οτι οταν θα φυγει η Samsung απο τα χερια του Φουρλη, θα αλλαξει και το επιπεδο εξυπηρετησης....μαλλον ματαιως το ελπιζουμε....>>

Re: Θαυμάστε απαντηση της επισημης Samsung

Ε μα ντε!
Ακου "να κοιτατε το site "!

Δηλαδη τι? θα τσεκαρω καθε μερα το σιτε μπας και δεησει να τα φερει η Samsung Ελλαδος?
Και αν δεν τα φερει ποτε? Πως θα το ξερω? θα μυρισω τα νυχια μου?

Απάντηση: Re: Θαυμάστε απαντηση της επισημης Samsung

Ε μα ντε!
Ακου "να κοιτατε το site "!

Δηλαδη τι? θα τσεκαρω καθε μερα το σιτε μπας και δεησει να τα φερει η Samsung Ελλαδος?
Και αν δεν τα φερει ποτε? Πως θα το ξερω? θα μυρισω τα νυχια μου?

Καλημερα

Εγω στην θεση σου θα ειχα αγορασει αλλη μαρκα TV
Σιγα μη κατσω να χαλιεμαι για την Samsung Ελλαδος!!!!

Re: Θαυμάστε απαντηση της επισημης Samsung

σημερα πηρα τηλεφωνο και τους ειπα υπαρχει η δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη η 64δ8000?η απαντηση οτι υπαρχει.τοτε γιατι δεν την παραδιδεται?αφου την παραγγειλα εδω και εναμισυ μηνα?ειναι θεμα προμηθευτη μου ειπαν.παιρνω τον προμηθευτη και του τολεω.παιρνει με τη σειρα του τηλεφωνο και του λενε θα κοιταξουν στην αποθηκη.<κατα τα λεγομενα του προμηθετη.>πεστε μου τωρα σε ποιον να αποταθω.να θελεις να τους δωσεις λεφτα και αυτοι σφυρανε κλεφτικα.ευτυχως του ειπα που καταγραφεται η συνομιλια μηπως και ακουσει κανενας υπευθυνος τα μπινελικια και καταλαβει τι μπαχαλο εισαστε.

Ηθελα να ηξερα αν εστω και ενας υπευθυνος της Samsung......

....ριχνει καμμια ματια στο site εδωμεσα!

σημερα πηρα τηλεφωνο και τους ειπα υπαρχει η δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη η 64δ8000?η απαντηση οτι υπαρχει.τοτε γιατι δεν την παραδιδεται?αφου την παραγγειλα εδω και εναμισυ μηνα?ειναι θεμα προμηθευτη μου ειπαν.παιρνω τον προμηθευτη και του τολεω.παιρνει με τη σειρα του τηλεφωνο και του λενε θα κοιταξουν στην αποθηκη.<κατα τα λεγομενα του προμηθετη.>πεστε μου τωρα σε ποιον να αποταθω.να θελεις να τους δωσεις λεφτα και αυτοι σφυρανε κλεφτικα.ευτυχως του ειπα που καταγραφεται η συνομιλια μηπως και ακουσει κανενας υπευθυνος τα μπινελικια και καταλαβει τι μπαχαλο εισαστε.

Samsung PS51D8000 Plasma TV Review:

main.jpg

....However overall the PS51D8000 is a very competent plasma that is both attractive to look at and capable of producing an excellent image, especially in 2D. In addition the 3D performance is good and the Smart TV platform is excellent so if you're looking for a good all round performer we'd recommend giving this display a demo....

recommended.png

http://www.avforums.com/review/Samsung-D8000-(PS51D8000)-51-Inch-3D-Plasma-TV-Review.html

Samsung PN59D8000 Plasma TV Review:​

The bottom line: With picture quality that's nearly the equal of the tough competition, as well as best-in-class design and features, the Samsung PND8000 makes a strong case for being the best overall plasma TV of 2011.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-pn59d8000/4505-6482_7-34468622.html?tag=rvwBody
Πρόκειται για το Αμερικάνικο μοντέλο.

59D7000 & 59D8000,πρόκειται ποτέ να δούμε στην Ελλάδα ή τα χαίρονται μόνο οι ξένοι ??

Γιατί είναι καλές ίντσες για 3D και σε αυτές παίζουν μόνο οι LG με 60" και οι panasonic στις 65" (αλλά κοστίζουν μια περιουσία..)

Παίδια έχω παραγγείλει και εγώ την 64άρα συγκεκριμένα την παρειγγειλα στις 8 Ιουνίου μου είπαν σε ένα μήνα θα την έχω.Για να πω την αλήθεια περίμενα λίγο καλύτερα αποτελέσματα στο review.

Παίδια έχω παραγγείλει και εγώ την 64άρα συγκεκριμένα την παρειγγειλα στις 8 Ιουνίου μου είπαν σε ένα μήνα θα την έχω.Για να πω την αλήθεια περίμενα λίγο καλύτερα αποτελέσματα στο review.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΠΟΣΟ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΙΟ REVIEW ΔΙΑΒΑΣΕΣ?

ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΠΟΣΟ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΙΟ REVIEW ΔΙΑΒΑΣΕΣ?
Φίλε την παρειγγειλα από Ηλεκτρονική Αθηνών στα Γιάννενα 2850 μου είπαν ότι σε 1μήνα το πολύ θα την έχω.Μιλάω για το review στο avforum.com που έχουν βαλειλιγο παραπάνω.

Φίλε την παρειγγειλα από Ηλεκτρονική Αθηνών στα Γιάννενα 2850 μου είπαν ότι σε 1μήνα το πολύ θα την έχω.Μιλάω για το review στο avforum.com που έχουν βαλειλιγο παραπάνω.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΑΠΟ ΞΕΝΑ FORUM ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ?

......................................Για να πω την αλήθεια περίμενα λίγο καλύτερα αποτελέσματα στο review.

Φιλε την είδες από κοντά?
Ας τους να λένε στα reviews...... η TV είναι απίστευτη!!!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΑΠΟ ΞΕΝΑ FORUM ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ?
Για τον ήχο πιστεύω ότι είμαι εντάξει έχω:
1)ραδιοενισχητη της YAMAHA RX-V359 5.1dts&dolby digital.
2)5 ηχεια της Wharfedale ομιλίας και σαραουντ
3) Σαμπ της YAMAHA με δικό του τροφοδοτικο και πολλές υποδοχές για διάφορες συνδέσεις.

Φιλε την είδες από κοντά?
Ας τους να λένε στα reviews...... η TV είναι απίστευτη!!!
Έχεις δίκιο φίλε κάτσε να δω πρώτα και μετά μιλαω.Αν και πιστεύω ότι θα μεινω ευχαριστημένος....καταλαβαίνεις λίγο την αγωνία μου έτσι.Αγοραζω ΤV μετά από 11 χρονια και θέλω να πάρω κάτι καλό και σε πολλές ίντσες.