Samsung UE C6500/C6600 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άλλο πάλι και τούτο.Άνοιξα το internet tv και ξαφνικά απεγκαταστάθηκαν όλες οι υπηρεσίες που είχα, μόνες τους!!!!!!!!!!!!

Περιεργο προβλημα με UE 6510

Καλημερα παιδια,

Δεν ξερω καν εαν ειναι προβλημα απλα το αναφερω μηπως συμβαινει και σε αλλους κατοχους , για να μην τρεχω τσαμπα στο service.

Εχω παρατηρησει λοιπον οτι οταν ανοιγω την τηλεοραση ενω αναβοσβύνει το φωτακι εικονα εμφανιζεται μετα απο μερικα δευτερολεπτα, το ιδιο και οταν αλλαω καναλι, ενω φαινεται πανω δεξια η ονομασια του καναλιου η εικονα "ερχεται" μετα απο 1-2 sec περιπου... Ειναι νορμαλ?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

P.S Εχω την 3007.1 επανω δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αυτο.

Samsung UE46C6530 Ghosting / Backlight bleed

Παιδια για σας απο Κυπρο.

Το amazon uk αρχισε προσφατα να πουλαει τηλεορασεις στη Κυπρο και ετσι αγορασα την 46αρα UE46C6530 για 1004 ευρω συμπεριλαμβανομενου και του shipping (μονο ~20 στερλινες στοιχησε). Εδω στη Κυπρο μας πιανουν τον κωλο στις τιμες. Μπορει εσεις να εχετε οικονομικη κριση, αλλα ολα ειναι πιο φτηνα στην Ελλαδα. Καταστηματα οπως η Ηλεκτρονικη και το Public που εχουν υποκαταστηματα εδω, μας πουλανε τα ιδια προιοντα με εκατονταδες ευρω διαφορα. Αλλα τελως παντων, δεν ειναι για αυτο που γραφω σημερα.

Προσεξα και εγω οτι η συσκευη μου ειχε προβλημα με backlight bleeding / ghosting. Ηταν πολυ εμφανες την ωρα που αλλαζεις καναλια οποτε η οθονη μαυριζει για κανα δυο δευτερολεπτα. Τοτε φαινοταν ξεκαθαρα οτι στην κατω δεξια γωνια, και (σε λιγοτερο βαθμο) στη πανω αριστερα γωνια, η εικονα δεν ηταν μαυρη οπως θα επρεπε αλλα φαινοταν σαν να ειχε βαλει καποιος ενα φαναρι στη γωνια και το φως διαχεοταν στην οθονη. Φαινοταν και σε πιο μικρο βαθμο σε σκοτεινες σκηνες σε προγραμματα της τηλεορασης και σε DVD.

Προσεξα οτι το φαινομενο ηταν πολυ πιο εντονο στο cinema mode ενω περιοριζοταν σε πολυ μεγαλο βαθμο αν εβαζα την εικονα στο dynamic mode ή στο normal mode. Επαιξα αρκετα με την εικονα σε βαθμο που, η αληθεια να λεγεται, το προβλημα δεν ηταν τοσο ορατο ειδικα στο dynamic mode. Φυσικα οταν σου μπει η ιδεα οτι αυτο το προβλημα ειναι εκει, τοτε δεν κανεις τιποτα αλλο παρα να το προσεχεις καθε φορα που εμφανιζεται. Και οταν σου μπει η ιδεα, τοτε γαμι... τα.

Θα μπορουσα να ειχα κρατησει την τηλεοραση και να ειμαι σχετικα "ικανοποιημενος" αλλα στο τελος χρησιμοποιησα το 30-day return του amazon και την εστειλα πισω. Δεν ειμαι σιγουρος αν θα πιασω την LE46C750 που ειναι και λιγο φτηνοτερη και φαινεται καλυτερη, ή αν θα περιμενω ακομα λιγο για τα μοντελα του 2011.

Πλέον το Internet TV έχει και τη δυνατότητα να ακούμε ραδιοφωνο. Είναι διάθεσιμη η εφαρμογή V-Radio με χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς απο όλο τον κόσμο και φυσικά απο την Ελλάδα !

έχει να προτείνει κανείς κάποια δοκιμασμένη βάση τοίχου?
Η samsung τι προτείνει?

Καλησπέρα παιδια,

Πανω που χαιρομουν την καινουργια μου TV ξαφνικα δεν ελεγε να ανοίξει σημερα με τπτ...
Ευτυχως ημουν εντος εγγύησης και εγινε αντικατάσταση με καινουργια, ελπιζω να μην εχω πεσει σε καμια ελαττωματική παρτιδα..

Επισης πηγα να της κανω το τελευταιο update "μεσω διαδικτύου" Που λεει και δεν βρισκει κατι διαθεσιμο. Εχει το 3007 ενω υπαρχει το 3008, γιατι συμβαινει αυτο??

Ευχαριστώ!

Οχι οπως την πηραν μπηκε στο κουτι και εφυγε κατευθειαν για samsung!!

Κατι αλλο τωρα, υπαρχει τροπος απο κινητό (Galaxy Ace) να χειριζόμαστε την τηλεόραση?

πήγα να παίξω σήμερα ένα βιντεάκι avi από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μου έβγαλε ένδειξη ότι το φορμά δεν υποστηρίζεται. Είναι δυνατόν? Πρέπει να κάνω update στο firmware ή είναι κάτι άλλο?

Καλησπέρα,

Ειδα οτι βγηκε η αναβάθμιση 3009.2 την εχει δοκιμάσει κανεις?

Στην online αναβάθμιση δεν εμφανίζει τίποτα απο αυτά.Έχω την 3006 και μου λέει οτι δεν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση...

Βρηκα αυτο στο service menu.....Tι να σημαινει αραγες.......:frusty:

attachment.php

Attachments

• DSC07021.jpg
    DSC07021.jpg
    102 KB · Views: 146
πως μπορει να παίξει αρχεία βίντεο AVCHD ο ενσωματωμένος media player?
Χρειάζεται αναβάθμιση του firmware ή κάτι άλλο?

Καλημέρα σας.

Να σας ρωτήσω η TV σας(37C6600) κάνει έναν θόρυβο(κλικ) κατα την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση?
Ευχαριστώ