Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

55c8000 & c6930 3DBD Home cinema

χαιρετώ σας

Πως βλεπουμε υποτιτλους σε 3d ταινια.μου φαινεται δεν αναγνωριζει τιποτα απο .idx & .sub
εχω δοκιμασει 3dsubtitler,mkvmerge,srt23dass,BDSup2Sub
δεν γινεται τιποτα.

ποτε το 6930 θα βγαλει και αυτο ενα firmware γιατι σαν πολυ πισω να έχει μείνει.

thnx

εμενα υποτιτλους srt και η ταινια mkv
τους δειχνει κανονικα...

Να ρωτησω,εχω στο δωματιο την 8000,και ενα λαπτοπ με wifi.
Συνδεση ιντερνετ δεν υπαρχει.
Τι χρειαζομαι για να κανω την 8οοο, οθονη του λαπ τοπ ασυρματα?
Γινεται, η πρεπει να παρω και κατι αλλο?

Να ρωτησω,εχω στο δωματιο την 8000,και ενα λαπτοπ με wifi.
Συνδεση ιντερνετ δεν υπαρχει.
Τι χρειαζομαι για να κανω την 8οοο, οθονη του λαπ τοπ ασυρματα?
Γινεται, η πρεπει να παρω και κατι αλλο?

Νομίζω ότι χρειάζεσαι αυτό .

http://www.computershops.gr/προϊόντ...ακαιήχο/devoloVianectAIRTVDEV-0000000001.html

εμενα υποτιτλους srt και η ταινια mkv
τους δειχνει κανονικα...

κατάληξη .srt δεν παιζει σε 3d mkv γιατι τους διασπαει.
με 3dsubtitler τους κάνω .idx & .sub αλλα δεν τους παιζει η diavoloTV.
τι κανουμε ρε παιδια?????

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε εμενα mkv 3d & srt παζει κανονικα απο την c 8000 . κατι δεν κανεις καλα

αποκλείεται .srt δεν παιζει γιαυτό και ολα τα .idx & .sub που ειναι για υποτιτλους από usb

ta .srt μου τα εμφανιζει αλλά οταν πατάω σε side by side τα απομακρυνει στις 2 ακρες ενω τα .idx & .sub den ta διχνει με τιποτα

κατάληξη .srt δεν παιζει σε 3d mkv γιατι τους διασπαει.
με 3dsubtitler τους κάνω .idx & .sub αλλα δεν τους παιζει η diavoloTV.
τι κανουμε ρε παιδια?????
Μήπως έχεις εξωτερικό media player και όχι της TV;

παιδια πιασατε το καναλι ERT HD γιατι εγω δεν μπορω με τιποτα να το βρω. γνωριζει καποιος τι και πως;

Η κέραια σου είναι Υμηττό ή Πάρνηθα;

Γιατί δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση ουτε απο usb αλλά ουτε και online? Ενω στο stickaki έχω το αρχειο!!!!!`

Παιδιά καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η c8000 μπορεί να επικοινωνήσει με το κινητό samsung galaxy 3, για να το χρησιμοποιώ και σαν remote control;
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει!

Μπορείτε να μου προτείνετε γυαλιά για τη συγκεκριμένη?Θέλω επαναφορτιζόμενα.

Επίσης, μπορώ να παίξω 3d από εξωτερικό σκληρό δίσκο ή θα πρέπει να πάρω DVD 3d Player?

Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η c8000 μπορεί να επικοινωνήσει με το κινητό samsung galaxy 3, για να το χρησιμοποιώ και σαν remote control;
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει!
Ψάξε στο Android Market για "Samsung Remote". Θα βρείς αρκετές εφαρμογές.

Καλημερα παιδια να ρωτησω και εγω κατι,αυτη τη στιγμη βλεπω mkv αρχεια με υποτιτλους κανονικα δηλαδη σε ενα φακελο το εργο και μαζι υποτιτλους με την ιδια ονομασια και ολα καλα,αν κανω αναβαθμιση στην 3009.2 θα συνεχισω να βλεπω τα εργακια μου οπως τωρα η θα μου βγαινουν οι υποτιτλοι αλλα ντ αλλων??? Σας ευχαριστω πολυ και καλη εβδομαδα

Αμα δεν λειτουργήσει το καινούργιο (πράγμα σπάνιο) ξαναβάζεις το παλιό !

Πως βαζεις το παλιο αφου οταν προσπαθησεις να βαλεις στο στιοκακι αρχειο που ηδη ειναι εγκατεστημενο σου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρισκει η τηλεοραση αρχειο αναβαθμισης.
Νικος

Πως βαζεις το παλιο αφου οταν προσπαθησεις να βαλεις στο στιοκακι αρχειο που ηδη ειναι εγκατεστημενο σου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρισκει η τηλεοραση αρχειο αναβαθμισης.
Νικος

Μήπως πήγες να βάλεις απο την 3 στη 2 ?
Σε κάθε περίπτωση όμως στο image έχει ένα αρχείο με την Version. Αμα το βάλεις νεώτερη πρέπει να παίζει !

Last edited: