Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω ένα αρχείο Video_ts και θέλω να το μετατρέψω σε avi προκειμένου να το παίζει η tv χωρίς διακοπές.Είδα στο μενού ότι χρειάζεται να κάνω ενα registration στο divx προκειμένου να μπορεί η tv να παίζει παρόμοια αρχεία.Το έκανα, κατέβασα ένα registration video αλλά η tv λέει ότι είναι σε φορμάτ που δε το αναγνωρίζει.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω λάθος?

Έχω ένα αρχείο Video_ts και θέλω να το μετατρέψω σε avi προκειμένου να το παίζει η tv χωρίς διακοπές.Είδα στο μενού ότι χρειάζεται να κάνω ενα registration στο divx προκειμένου να μπορεί η tv να παίζει παρόμοια αρχεία.Το έκανα, κατέβασα ένα registration video αλλά η tv λέει ότι είναι σε φορμάτ που δε το αναγνωρίζει.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω λάθος?

Video_ts παiζει η TV p.x. με τον Samsung 4.2 media player
Εδω παίζει mkv ...........

Video_ts παiζει η TV p.x. με τον Samsung 4.2 media player
Εδω παίζει mkv ...........

To θέμα είναι κάποια αρχεία VOB που είναι μέσα στο φάκελο Video_ts, τα παίζει κανονικά μέχρι που φτάνει σε ένα στο οποίο δεν αναγνωρίζει το φορμάτ. Τελικά τα μετέτρεψα σε avi με το AGKNOT(ή κάπως έτσι) αλλά δε το αναγνώριζε και πάλι.Σε ποια μορφή να τα κάνω?

To θέμα είναι κάποια αρχεία VOB που είναι μέσα στο φάκελο Video_ts, τα παίζει κανονικά μέχρι που φτάνει σε ένα στο οποίο δεν αναγνωρίζει το φορμάτ. Τελικά τα μετέτρεψα σε avi με το AGKNOT(ή κάπως έτσι) αλλά δε το αναγνώριζε και πάλι.Σε ποια μορφή να τα κάνω?

Σε avi το παίζει. Δοκίμασε με κανένα άλλο πρόγραμμα η άλλαξε καμμιά παραμετρο στο AGKNOT.

Σε avi το παίζει. Δοκίμασε με κανένα άλλο πρόγραμμα η άλλαξε καμμιά παραμετρο στο AGKNOT.

Κι όμως: Έβαλα το VOB αρχείο στο πρόγραμμα (στο φάκελο είχε άλλα 2 vob αρχεία τα οποία μετατράπηκαν αυτομάτως σε avi. Έβαλα το avi στη TV και δε το αναγνώρισε.

Και κάτι άλλο.

Εκείνο το divx registration είναι κάτι ουσιαστικό ή όχι?

Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτο ειναι το clouding

clouding1.jpg

Επισης τσεκαρε την για καμενα η κολλημενα pixels
Για να καταλαβω τι ακριβως θα επρεπε να ειναι το χρωμα μπλε σκουρο, μπλε ανοιχτο?
Ρωταω γιατι παραγγειλα και εγω την 46'C8000 και μολις ειδατην φωτο τρομαξα!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για να καταλαβω τι ακριβως θα επρεπε να ειναι το χρωμα μπλε σκουρο, μπλε ανοιχτο?
Ρωταω γιατι παραγγειλα και εγω την 46'C8000 και μολις ειδατην φωτο τρομαξα!

Εγώ σαν ασχετος που είμαι με νοιάζει αν αυτό το clouding k ghosting
τα «πιάνει » το γυμνό μάτι ενός άσχετου η πρέπει να είσαι ειδικός για να τα διαπιστώσεις στην οθόνη;;;

@ina80
Το σύννεφο είναι . Δηλαδή η όχι ενιαία χρωματική απόχρωση που κάνει σκιάσεις σαν να έχει ένα σύννεφο.

@themistoklisv
Αυτό είναι το θέμα . Δεν έχει να κάνει με το γυμνό μάτι αλλά αν θα το δείς ποτέ σε κάποια παρακολούθηση προγράμματος .
Αν είναι πρόβλημα μόνο για τους τεχνικούς τότε άστους να τρώγονται
Πόσο ορατό είναι σε παρακολούθηση ταινίας ?
Σιγά να μην κάτσεις να βλέπεις μπλέ οθόνη .

Κι όμως: Έβαλα το VOB αρχείο στο πρόγραμμα (στο φάκελο είχε άλλα 2 vob αρχεία τα οποία μετατράπηκαν αυτομάτως σε avi. Έβαλα το avi στη TV και δε το αναγνώρισε.

Και κάτι άλλο.

Εκείνο το divx registration είναι κάτι ουσιαστικό ή όχι?

Δοκίμασε άλλο πρόγραμμα κάτι χάνεται στην μετατροπή.
Το divx registration μάλλον είναι παλιό.
Τα divx νομίζω τα παίζει χωρίς registration

Διαβάζω ότι παρουσιάζει έντονο φαινόμενο crosstalk....
Αυτό έχει διορθωθεί από κάποιο firmware??? η είναι ας πούμε ορατό μόνο σε τεχνικούς η γκουρού;;;
Έμπειριες από κανένα που έχει δει η παίζει(ps3) 3d???

Διαβάζω ότι παρουσιάζει έντονο φαινόμενο crosstalk....
Αυτό έχει διορθωθεί από κάποιο firmware??? η είναι ας πούμε ορατό μόνο σε τεχνικούς η γκουρού;;;
Έμπειριες από κανένα που έχει δει η παίζει(ps3) 3d???

Όλες το έχουν αυτό το φαινόμενο. Άλλες λιγότερο και άλλες πιο πολύ.
Επίσης άλλες υποφερουν από φωτεινότητα και άλλες όχι. Η συγκεκριμένη έιναι άριστη σε φωτεινότητα, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για το 3d, και το crosstalk, εμένα όσες φορές είδα 3d, λίγες πάντως, δε το κατάλαβα καθόλου. Λες να φταίνε τα μάτια μου;
Μάλλον να στο πω αλλίως, αν δε γινόταν τόσο έντονη συζήτηση για αυτό το φαινόμενο, δε θα έιχα προσέξει τίποτα.
ϊσως να είδα κάτι επειδή με είχαν βάλει στη μπρίζα να το ψάξω, αλλά και πάλι ......
Επίσης να σου πω οτι η συγκεγκριμένη δε χάνει σε χρώματα και μαύρο, σχεδόν καθόλου στο 3d, που και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να δεις άλλες και θα καταλάβεις.
Πάντως μη σε αγχώνει, η θέαση καλού υλικού 3d είναι έτσι και αλλίως άκρως εντυπωσιακή, που και να υπάρχει κάποιο ψεγάδι , είναι εντελώς αμελητέο. Το φαινόμενο αυτό σίγουρα υπάρχει, αλλά το βλέπουν και ενοχλεί τους πάρα πολύ ειδικούς, ή αυτούς που κάνουν τους πάρα πολύ ειδικούς, επειδή το άκουσαν κ.τ.λ.
Αυτά που βλέπει ο οποισδήποτε είναι οι αλλαγές στο χρώμα , το μαύρο και τη φωτεινότητα, που σε αυτά η τηλεόραση αυτή είναι καταπληκτική. Χωρίς να ξεχνάμαι βέβαια το σπουδαιότερο : την απίθανη εικόνα της σε 2d!!!
icon10.gif

τελικα παιδια ηταν ο σκληρος... ηταν στα τελειωματα... πολλα bad sectors.

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ,,,, εχασα ολη μου την προικα, 3d movies, blu ray 1080 , music kai photos.

αστα βραστα.

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ,,,, εχασα ολη μου την προικα, 3d movies, blu ray 1080 , music kai photos.

αστα βραστα.

Εσυ να εισαι καλα, τα αρχεια τα ξαναβρισκεις,
Νικος

αστα βραστα.

να δοκιμασεις να κανεις ανακτηση των αρχειων με το stellar
http://www.stellarinfo.com (πρεπει να εχεις εφεδρικο δισκο για να αποθηκευσεις αυτα που θα σωθουνε)
και αλλη φορα να εχεις αντιγραφα ασφαλειας
γιατι η τσιγγουνια τρωει τον παρα

και πριν στειλεις τον χαλασμενο δισκο με την εγγυηση διαγραψε τον με ειδικο προγραμμα διαγραφης για να μην δεις καμμια μερα τα αρχεια σου στο ιντερνετ

δες το πμ που σου στελνω

Θα ηθελα να ρωτησω εαν η C8000 υποστηριζει το bluray 3d stereoscopic sidebyside υλικο για να δουμε 3D με τα ενεργα γυαλια.

παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα!αυτες τις μερες σκοπευω να αγορασω την συγκεκριμενη tv θελω να μου πειτε τα 3d γυαλια περιεχονται στην συσκευασια της tv η πρεπει να τα αγορασω ξεχωριστα?και αν οχι ποσο περιπου στοιχιζουν?

Δε περιλαμβάνονται στη συσκευασία.Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να τα βρεις με 90 ευρω περίπου, το ζευγάρι.

Μια ερώτηση:
Πήρα το Wifi link και συνέδεσα τη Σάμυ. Βλέπω youtube, facebook και μερικές άλλες εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο internet αλλά προς το παρόν δε γνωρίζω το τρόπο για να ανοίξω σελίδα στο δίκτυο.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?