Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κλασσικά κολλήματα. (Απαράδεχτο).
Δοκίμασε να γυρίσεις το Motion στο Clear.

Εκτός από το Motion plus στο clear πρέπει να ρυθμίσεις και το Led motion plus στο Ενεργό.

το led motion δεν κάνει τίποτα απολύτως. προσπάθησα όλο το ΣΚ να βρώ διαφορά, και απλά δεν υπάρχει εκτός απο το γεγονός ότι κάνει την τηλεόραση χειρότερη στο φωτισμό

Βάλε μια ταινία 1080p24 και θα δεις την διαφορά.Αυξάνοντας την φωτεινότητα από το ρυθμιστικό δεν έχεις κανένα πρόβλημα,εκτός και εάν δεν σου φτάνει η φωτεινότητα των led lcd!

έβαλα αρκετές ταινίες 1080p, κυρίως όμως με 60, εφόσον το XBMC χαλάει τον ήχο στα 24. Δεν είδα καμία διαφορά. Μπορείς να μου πεις εσύ τι διαφορά είδες, μήπως κάνω λάθος?

Θα παρατηρήσεις επιπλέον μείωση του Motion blur στις γρήγορες σκηνές.Αλλά για να γίνει πλήρως ορατό θέλει γρήγορη σκηνή σε HD υλικό.Εάν μάλιστα έχει χαμηλότερο frame rate θα μεγαλώνει η διαφορά.

Παιδιά μια ερώτηση και εγώ και συγνώμη αν ειπώθηκε σε μια από τις 56(!) σελίδες.
Αγόρασαν οι γονείς μου την D6000 και πήγα ως μέτριος γνώστης να τη ρυθμίσω.
Όλα καλά και όμορφα εκτός από ένα βασικό πραγματάκι...
πως μορώ να αλλάξω την ταξινόμηση των ψηφιακών καναλιών?????
Έφαγα κανά 2ωρο στο μενού αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Έχετε βρει λύση;;
By default τα βάζει σε πολύ μακρινά κανάλια... π.χ. ANT1 στο 8, STAR στο 23...
Αυτά τα μεγάλα κανάλια πρέπει να τα βάλω πιο κοντά...
Καμμιά ιδέα;;;

Καλησπέρα.

Αγόρασα και εγώ μόλις χτες μία Samsung D6000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στην προβολή ταινιών είτε μέσω των ψηφιακών καναλιών είτε μέσω Usb οι ηθοποιοί εμφανίζονται σαν να παίζουν μπροστά από ένα σκηνικό. Τα τοπία από πίσω φαίνονται σαν φωτογραφίες και οι ηθοποιοί σαν να παίζουν μπροστά από αυτές. Επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες, τηλεοπτκό πρόγραμμα άλλου είδους δεν έχει πρόβλημα. Οι ηθοποιοί εμφανίζονται με κάθε λεπτομερεια ενώ τα σκηνικά από πίσω είναι μη ρεαλιστικά.

Έκανα τις ρυθμίσεις που αναφέρονται σε προηούμενες σελίδες αλλά δεν αλλάζει κάτι.

ΓΙατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Όποιος έχει καμία ιδέα ας την πει γιατί δεν βγάζω άκρη.

Ευχαριστώ

Την 6000 έχω, και ναι έχω πάρει γυαλιά, εννοείτε. Full HD 3D δεν υποστηρίζει? Δεν το διάβασα πουθενά αυτό. Όσα reviews και να διαβάσω για αυτή την οθόνη είναι μούφα. Για τις ρυθμίσεις βρήκα διάφορα links, τελικά έμεινα σχεδόν με τις default ρυθμίσεις, μιας και μου φαίνονται πολύ καλύτερες. Άρα να θεωρήσω ότι δεν παίζω Full HD 3D?

@NassosMes, όταν πήγα να πάρω και εγώ την D6000, είχε δίπλα την LG που λες. Δεν συγκρίνονται οι οθόνες για μένα. Η Samsung ήταν πολύ ανώτερη σχεδόν σε όλα (σχεδιασμό, χρώματα, πάνελ, αξεσουάρ, δίκτυο!), εκτός απο το θέμα του 3D. Όχι επειδή κάνει το 2D-3D, αυτό δεν με νοιάζει. Αλλά επειδή έχει Passive, που κάνει την εικόνα να βγαίνει απο την οθόνη, σε σχέση με την δικιά μας που έχει Active και απλώς δίνει βάθος.

Το αντιθετο , το passive δινει βαθος μονο, ενω το active ειναι προβολικο δηλαδη τα αντικειμενα βγαινουν και προς τα εξω και η Samsung εχει παρα πολυ καλο προβολικο, και φυσικα καλο βαθος, το μονο μειον ειναι οτι στην σειρα d και γενικως στο active 3d λιγο σκοτεινιαζουν τα χρωματα, χανουν την πολυ ζωηραδα τους , αλλα λιγο, πραγμα που στο passive δεν υπαρχει, αλλα δεν συγκρινετε η Sansung me LG, η Samsung ειναι κλασης ανωτερη

Δεν νομιζω να ειναι θεμα τηλεορασης αλλα ταινιας , υπαρχουν πολλες fake 3d ταινιες , δηλαδη δεν ειναι γυρισμενες 3d αλλα φτιαγμενες μετα με software απο εταιρειες διανομης , εεε αυτες ετσι παιζουν , μη ρεαλιστικα , και μια ερωτηση απο που τις βλεπεις? απο το media player της tv? μεσω blue ray? η μεσω USB?δηλαδη συμπιεσμενες? Εχω δει αρκετες 3d οποτε ξερω τι ακριβως λες , απλα προσεχε τι αγοραζεις