george365
Established Member
- 19 January 2011
- 227
Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
αν και δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα με τη 46D8000 αν εμενα Αθηνα η πρωτη μου δουλεια μολις πηρα τη τηλ. θα ειταν να φερω το Μανωλη να μου τη ρυθμισει αλλα βλεπετε οι καταστασεις με αναγκασαν και μετακομισα στη ΚυπροΑν θέλεις την άποψή μου, φώναξε ένα ειδικο να στη ρυθμίσει - καλιμπράρει και θα είναι θεαματικά τα αποτελέσματα.
Στο λέω και από δική μου εμπειρία, που έχω τη 46c8000 15 μήνες περίπου, και μετά από 2 μήνες που τη πήρα μου τη ρύθμισε ο Μανώλης, και ή τηλεόραση ήταν αγνώριστη.
Όλα τα γνωστα προβλήματα αυτής της τεχνολογίας είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Πρέπει να ψάχνω για να τα βρώ , γιατί είναι σχεδόν μηδαμηνά, και στο λέει ένας άνθρωπος που είναι και πολύ παράξενος και απαιτητικός σε ότι έχει σχέση με εικόνα και ήχο γενικότερα.
Να συμπληρώσω όμως για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, πως σε τόσο μεγάλες ίντσες ( 55 ) οι lcd-led τηλεόράσεις έχουν πάντα μεγαλύτερο θέμα με τα γνωστά προβλήματα της τεχνολογίας αυτής. Για αυτό το λόγο επιβάλεται , κατά την ταπεινή μου άποψη ακόμα περισσότερο το χέρι του ειδικού, αλλά όμως ενώ πιστεύω οτι θα είναι θεαματική η διαφόρα, δε θα φτάσει ποτέ στα επίπεδα μιας μικρότερης έως 46 ιντσών, θα είναι κοντά αλλά όχι το ίδιο. Κερδίζεις όμως τη μεγάλη διαφορά που σου δίνουν σε εικόνα οι πολλές ίντσες.