Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Samsung UE55D8000 Review:

36_10770_2.jpg

+

-Attractive results in 2D and 3D

-Accurate colours (deltaE: 2.4) and good contrast ratio (3200:1)

-Powerful Motion Rate 800 Hz mode

-Backlit remote control

-Low energy consumption: 112 W

-

-Glossy screen susceptible to reflections

-Viewing angles too narrow

-Remote is pretty basic

-Crosstalk more visible than on plasma 3D TVs

-Clouding on our test unit

http://www.digitalversus.com/samsung-ue55d8000-p364_10870_36.html

Καλημερα φιλε..Στο βιντεο φενεται οτι η τηλεοραση εχει απιστευτο μαυρο..Σε φωτος ομως που εχω δει,το μαυρο δεν εντυπωσιαζει..Τι ισχυει τελικα;

Καλημέρα imjp1982,
Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι το απόλυτο μαύρο, τότε αυτή η τηλεόραση δεν κάνει για σένα!!!
Έχει ένα σύνολο πραγμάτων που την κάνουν καλή και έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Υπάρχει όμως και κόσμος ο οποίος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτές που μπορεί να δώσει η τηλεόραση. Εγώ απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Είναι πολύ δύσκολο να βρείς το μοντέλο τηλεόρασης που σε ενδιαφέρει και να το δεις σε κανονικές συνθήκες θέασης, το έχω ξαναπεί. Πόσο μάλλον να κάνεις και συγκριτικά τεστ μεταξύ τους, ώστε να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει. Στηριζόμαστε λοιπόν άμμεσα σε ανθρώπους που έχουν την γνώση, την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να κάνουν εκείνοι αυτά που δεν μπορούμε εμείς. Πολλές φορές όμως δεν βγαίνουν αμερόληπτα αποτελέσματα και πολύς κόσμος δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τις αγορές του. Σαν κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου λοιπόν όφειλα να πω την δική μου άποψη. Δεν προσπαθώ τίποτα άλλο από το να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται, ώστε να ξέρουν οι μελλοντικοί αγοραστές τι θα πάρουν και που θα τοποθετήσουν τα χρήματά τους. Γι αυτό έκατσα και έβγαλα βίντεο και φωτογραφίες και τα ανέβασα. Για να δείτε, να κρίνετε, να αποφασίσετε αν σας κάνει. Θεωρώ ότι όλοι το ίδιο πρέπει να κάνουμε μεταξύ μας. -bye--bye-

Το μαυρο της παντως φαινεται οτι ειναι οτι καλυτερο εχουν να δειξουν οι LCD αυτην την στιγμη οποτε παμε σε λογικη LCD vs Plasma παρα σε UD8000 vs κατι

Andreas2000 Θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω.
Ο κωδικος να υποθεσω ειναι 0000 και για τα τρια κουτακια στο menu που βγαζει?
Θα δωκιμασω να αλλαξω γλωσσα στο μενου αν και απο οτι θυμαμαι ειναι Greek και μου κανει εντυπωση.
Ευχαριστω πολυ.

Τελικα η Γλωσσα ειναι οντος στα Greek σε οτι εχει να κανει με το teletext αλλα τα γραμματα εμφανιζονται περιεργα ακομα?:nounder:
Και το εκανε ξαφνικα.
Επισης εχει προεπιλεγμενο το Greek και δεν με αφηνει να το αλλαξω εαν θελω.:hmmmm2:
Μηπως εχει να κανει με το MPEG 4 δεν ξερω?

Για την D8000 (και όχι C8000 ) να πω πως αν συγκρίνω με τα αντίστοιχα άλλα κορυφαία μοντέλα των άλλων εταιρειών για αυτά που προσφέρει και στη τιμή που εγώ την αγόρασα τη θεωρώ Value for money (τη 40αρα συγκεκριμένα).

Ποια ηταν η τιμη γιατι δεν θυμαμαι?

Εσυ εισαι που την ειχες παρει (με επιδοτηση vodafone) 875 ευρω?

Aν ειναι ετσι συμφωνω. Αλλα αυτη η τιμη δεν ισχυει για ολους.

Ποια ηταν η τιμη γιατι δεν θυμαμαι?

Εσυ εισαι που την ειχες παρει (με επιδοτηση vodafone) 875 ευρω?

Aν ειναι ετσι συμφωνω. Αλλα αυτη η τιμη δεν ισχυει για ολους.

Στα 1650 ευρώ (46 D8000) πως την κρίνεις δεδομένου ότι πέρυσι
πρωτοεμφανιζόμενη η 46 C8000 είχε 2700 ??

Πάντως ρε παιδιά να πω κάτι; Όσο περνάνε οι μέρες και συμβιώνω ολοένα και περισσότερο μαζί της και παλεύω με τις ρυθμίσεις της... μ' αρέσει.

Αν δεν βλέπεις υπό γωνία που έχει θέμα και ψαχτείς λίγο με την εικόνα, μπορεί πραγματικά να σου βγάλει καλό μαύρο. Συγκεκριμένα τώρα βλέπω την τριλογία του Lucas από τον πόλεμο των άστρων σε απλό DVD και γουστάρω πολύ. Αναρωτιέμαι με Blue Ray τι θα βλέπω...
Θα διαφωνήσω με ένα φίλο που είπε ότι δεν έχει κοντράστ. Βλέπω κάτι δύσκολα πλάνα με έντονες φωτοσκιάσεις και εικόνες τόσο συμπηκνωμένες, πλούσιες και καθαρές με ισσοροπημένα χρώματα που τελικά αυτό που με ενοχλεί είναι οι... υπότιτλοι που είναι τεράστιοι. :bang:

Στα 1650 ευρώ (46 D8000) πως την κρίνεις δεδομένου ότι πέρυσι πρωτοεμφανιζόμενη η 46 C8000 είχε 2700 ??

Επειδη ειδα την D8000 χθες (και μαλιστα στο Public στο Συνταγμα ειχαν κανει λαθος και το καρτελακι εγραφε D7000) δεν μπορω να πω οτι ειδα ορατη διαφορα απο την C8000 (οπως την θυμαμαι) η ακομη και απο την C750.

Αν βαλουμε στα δεδομενα και τον σχεδιασμο αλλα και το ψυχολογικο οτι παιρνεις την δευτερη καλυτερη Samsung ισως να καταληξουμε οτι αξιζει τα 1650 ευρω.

Αντικειμενικα ομως σαν σκετη εικονα ειναι ακριβη.

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως ρε παιδιά να πω κάτι; Όσο περνάνε οι μέρες και συμβιώνω ολοένα και περισσότερο μαζί της και παλεύω με τις ρυθμίσεις της... μ' αρέσει.

Αν δεν βλέπεις υπό γωνία που έχει θέμα και ψαχτείς λίγο με την εικόνα, μπορεί πραγματικά να σου βγάλει καλό μαύρο. Συγκεκριμένα τώρα βλέπω την τριλογία του Lucas από τον πόλεμο των άστρων σε απλό DVD και γουστάρω πολύ. Αναρωτιέμαι με Blue Ray τι θα βλέπω...
Θα διαφωνήσω με ένα φίλο που είπε ότι δεν έχει κοντράστ. Βλέπω κάτι δύσκολα πλάνα με έντονες φωτοσκιάσεις και εικόνες τόσο συμπηκνωμένες, πλούσιες και καθαρές με ισσοροπημένα χρώματα που τελικά αυτό που με ενοχλεί είναι οι... υπότιτλοι που είναι τεράστιοι. :bang:

Καλορίζικη εύχομαι.
Μέχρι ποιά γωνία, περίπου, είναι ικανοποιητική η θέαση ??

Φίλε vagg, σου εύχομαι να τη χαρείς βλέποντας τις ταινίες σου (ή ό,τι άλλο επιθυμείς) και ξεχνώντας τα (όποια) ελαττώματά της. Τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει. Η δικιά σου είναι απ' τις κορυφαίες σήμερα.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδη ειδα την D8000 χθες (και μαλιστα στο Public στο Συνταγμα

Yperion sto Public πιστεύω ότι δεν είδες αυτά που έπρεπε να δεις. Η τηλεόρσση όταν είναι σε καταστήματα είναι ρυθμισμένη σε torch mode για εντυπωσιασμό.

Φίλοι Casper και Νάσο σας ευχαριστώ πολύ.
Κατ' εμέ αν βλέπεις τηλεοπτικά κανάλια δεν έχεις και πολύ πρόβλημα. Για ταινίες όμως πλούσιες σε σκοτεινά πλάνα 10 με 20 μοίρες το πολύ.

Last edited:
Εγώ την πήρα σήμερα και έχει δυο στάμπες(clouding) στα δεξιά το οποιο δεν υποφέρετε.την πήρα από πλαίσιο αλίμου ξέρει κανεις εάν βγάλω άκρη αν πάρω στο service στο τηλέφωνο που δίνει στο site της samsung?

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρωτα θα παρεις στο καταστημα.

Κρατα την κουτα της να μπορεις να την δωσεις πισω.

Yperion sto Public πιστεύω ότι δεν είδες αυτά που έπρεπε να δεις. Η τηλεόρσση όταν είναι σε καταστήματα είναι ρυθμισμένη σε torch mode για εντυπωσιασμό.

Καλα αυτο το ξερω. Μονο το Saturn εχει τηλεκοντρολ για ρυθμισεις.

Η συγκριση που αναφερω λοιπον εννοειται οτι ειναι "torch mode".

Εγώ την πήρα σήμερα και έχει δυο στάμπες(clouding) στα δεξιά το οποιο δεν υποφέρετε.την πήρα από πλαίσιο αλίμου ξέρει κανεις εάν βγάλω άκρη αν πάρω στο service στο τηλέφωνο που δίνει στο site της samsung?

Δεν πρέπει να έχει φτάσει φίλε μου κανείς σ' αυτό το σημείο για την συγκεκριμένη tv. Αλλά δεν χάνεις να τους πάρεις.

Σου είναι εύκολο ν' ανεβάσεις καμιά φωτό να δούμε κι εμείς;

Επειδη ειδα την D8000 χθες (και μαλιστα στο Public στο Συνταγμα ειχαν κανει λαθος και το καρτελακι εγραφε D7000) δεν μπορω να πω οτι ειδα ορατη διαφορα απο την C8000 (οπως την θυμαμαι) η ακομη και απο την C750.

Αν βαλουμε στα δεδομενα και τον σχεδιασμο αλλα και το ψυχολογικο οτι παιρνεις την δευτερη καλυτερη Samsung ισως να καταληξουμε οτι αξιζει τα 1650 ευρω.

Αντικειμενικα ομως σαν σκετη εικονα ειναι ακριβη.

Την είδα στα Πλαίσιο Συντάγματος και Αλίμου σε 3d λειτουργία, μόνο.
Έπαιζαν καρτούν και demo με τοπία, αντίστοιχα. Η 3d αναπαραγωγή
της ήταν αισθητά καλύτερη από αυτήν της C8000, και με εμφανώς
μειωμένο crosstalk (το οποίο ήταν αντιληπτό, όμως)
Ωστόσο τα 1651 μετρητά ευρώ (apothema.gr) απ' ότι φαίνεται δεν
ισχύουν, δεδομένου ότι μέλος που παράγγειλε την D7000 από εκεί,
ακόμα περιμένει.....

:offtopic:Και με την ευκαιρία, το Πλαίσιο Αλίμου έχει κάνει
ανακαίνιση του χώρου των τηλεοράσεων, ο οποίος πλέον
είναι θεοσκότεινος. Κυριολεκτικά, περίπου, δεν μπορούσα
να διαβάσω τα ταμπελάκια των συσκευών.Σχεδόν σινεμά. :offtopic:

Οποτε θα πάρω στο πλαίσιο αλίμου και μιλάω με τους πωλητές.φιλε vag έβγαλα την κάμερα για να τη βγάλω photo αλλα κάτι έπαιξε με τι μπαταρία τις οποτε akyro.ala λέμε έχει θέμα η δικη μου έπεσα σε κομμάτι.το θέμα είναι ότι η tv τα σπάει εκτος το θέμα με το clouding το οποιο είναι φοβερα ενοχλητικό.θα την αλλάξουν θέλουν δε θέλουν.θα σας ενημερώσω...

Οποτε θα πάρω στο πλαίσιο αλίμου και μιλάω με τους πωλητές.φιλε vag έβγαλα την κάμερα για να τη βγάλω photo αλλα κάτι έπαιξε με τι μπαταρία τις οποτε akyro.ala λέμε έχει θέμα η δικη μου έπεσα σε κομμάτι.το θέμα είναι ότι η tv τα σπάει εκτος το θέμα με το clouding το οποιο είναι φοβερα ενοχλητικό.θα την αλλάξουν θέλουν δε θέλουν.θα σας ενημερώσω...

:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Να σε ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να την ακούμπησες σε οριζόντια θέση για να βάλεις ας πούμε την βάση; Σε ρωτάω γιατί αυτά τα πάνελ επειδή είναι μεγάλα σε μέγεθος, είναι γενικά και ευαίσθητα στις οριζόντιες μετακινήσεις.

Last edited:

Από προσωπική μου εμπειρία, σε παρόμοια περίπτωση, στο
συγκεκριμένο κατάστημα,πιστεύω πως θα βγάλεις άκρη
εύκολα και γρήγορα. Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και
κυρίως διαλλακτικό με κατανόηση. Σου εύχομαι αίσιο τέλος.