Καλημερα φιλε..Στο βιντεο φενεται οτι η τηλεοραση εχει απιστευτο μαυρο..Σε φωτος ομως που εχω δει,το μαυρο δεν εντυπωσιαζει..Τι ισχυει τελικα;
Καλημερα φιλε..Στο βιντεο φενεται οτι η τηλεοραση εχει απιστευτο μαυρο..Σε φωτος ομως που εχω δει,το μαυρο δεν εντυπωσιαζει..Τι ισχυει τελικα;
Andreas2000 Θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω.
Ο κωδικος να υποθεσω ειναι 0000 και για τα τρια κουτακια στο menu που βγαζει?
Θα δωκιμασω να αλλαξω γλωσσα στο μενου αν και απο οτι θυμαμαι ειναι Greek και μου κανει εντυπωση.
Ευχαριστω πολυ.
Για την D8000 (και όχι C8000 ) να πω πως αν συγκρίνω με τα αντίστοιχα άλλα κορυφαία μοντέλα των άλλων εταιρειών για αυτά που προσφέρει και στη τιμή που εγώ την αγόρασα τη θεωρώ Value for money (τη 40αρα συγκεκριμένα).
Ποια ηταν η τιμη γιατι δεν θυμαμαι?
Εσυ εισαι που την ειχες παρει (με επιδοτηση vodafone) 875 ευρω?
Aν ειναι ετσι συμφωνω. Αλλα αυτη η τιμη δεν ισχυει για ολους.
Στα 1650 ευρώ (46 D8000) πως την κρίνεις δεδομένου ότι πέρυσι πρωτοεμφανιζόμενη η 46 C8000 είχε 2700 ??
Πάντως ρε παιδιά να πω κάτι; Όσο περνάνε οι μέρες και συμβιώνω ολοένα και περισσότερο μαζί της και παλεύω με τις ρυθμίσεις της... μ' αρέσει.
Αν δεν βλέπεις υπό γωνία που έχει θέμα και ψαχτείς λίγο με την εικόνα, μπορεί πραγματικά να σου βγάλει καλό μαύρο. Συγκεκριμένα τώρα βλέπω την τριλογία του Lucas από τον πόλεμο των άστρων σε απλό DVD και γουστάρω πολύ. Αναρωτιέμαι με Blue Ray τι θα βλέπω...
Θα διαφωνήσω με ένα φίλο που είπε ότι δεν έχει κοντράστ. Βλέπω κάτι δύσκολα πλάνα με έντονες φωτοσκιάσεις και εικόνες τόσο συμπηκνωμένες, πλούσιες και καθαρές με ισσοροπημένα χρώματα που τελικά αυτό που με ενοχλεί είναι οι... υπότιτλοι που είναι τεράστιοι. :bang:
Επειδη ειδα την D8000 χθες (και μαλιστα στο Public στο Συνταγμα
Yperion sto Public πιστεύω ότι δεν είδες αυτά που έπρεπε να δεις. Η τηλεόρσση όταν είναι σε καταστήματα είναι ρυθμισμένη σε torch mode για εντυπωσιασμό.
Εγώ την πήρα σήμερα και έχει δυο στάμπες(clouding) στα δεξιά το οποιο δεν υποφέρετε.την πήρα από πλαίσιο αλίμου ξέρει κανεις εάν βγάλω άκρη αν πάρω στο service στο τηλέφωνο που δίνει στο site της samsung?
Επειδη ειδα την D8000 χθες (και μαλιστα στο Public στο Συνταγμα ειχαν κανει λαθος και το καρτελακι εγραφε D7000) δεν μπορω να πω οτι ειδα ορατη διαφορα απο την C8000 (οπως την θυμαμαι) η ακομη και απο την C750.
Αν βαλουμε στα δεδομενα και τον σχεδιασμο αλλα και το ψυχολογικο οτι παιρνεις την δευτερη καλυτερη Samsung ισως να καταληξουμε οτι αξιζει τα 1650 ευρω.
Αντικειμενικα ομως σαν σκετη εικονα ειναι ακριβη.
Οποτε θα πάρω στο πλαίσιο αλίμου και μιλάω με τους πωλητές.φιλε vag έβγαλα την κάμερα για να τη βγάλω photo αλλα κάτι έπαιξε με τι μπαταρία τις οποτε akyro.ala λέμε έχει θέμα η δικη μου έπεσα σε κομμάτι.το θέμα είναι ότι η tv τα σπάει εκτος το θέμα με το clouding το οποιο είναι φοβερα ενοχλητικό.θα την αλλάξουν θέλουν δε θέλουν.θα σας ενημερώσω...
Οποτε θα πάρω στο πλαίσιο αλίμου και μιλάω με τους πωλητές.φιλε vag έβγαλα την κάμερα για να τη βγάλω photo αλλα κάτι έπαιξε με τι μπαταρία τις οποτε akyro.ala λέμε έχει θέμα η δικη μου έπεσα σε κομμάτι.το θέμα είναι ότι η tv τα σπάει εκτος το θέμα με το clouding το οποιο είναι φοβερα ενοχλητικό.θα την αλλάξουν θέλουν δε θέλουν.θα σας ενημερώσω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.