Φιλε μου μην ακους την μπαφα τους.Ολες οι tv αυτη την περιοδο ειναι σε ολα τα καταστηματα η αρχικη τιμη δια 1.23 δηλα εχεις δωρο το φπα
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
Αν ξερει καποιος, τι φορματ κανει στο αποθηκευτικο μεσο? Απ' οτι καταλαβα κανει δικο της φορματ. Μηπως ειναι Ext3?
Και γιατί κρατήθηκες?
Γνώμες -απόψεις πωλητών ……. η ιστορία έχει δείξει ότι στις περισσότερες φορές λένε ότι θέλουν η επίσημη τιμή που δίνει το πλαίσιο είναι 2.099,00 στο κατάστημα και 1.994,00 με παραγγελία στο ιντερνέτ…..και 1735 στο skroutz …τώρα η τιμή πωλήτριας τι είναι που αναφέρθηκε?
Και τι ιδιαίτερο έχει το κατάστημα της βουλιαγμένης μήπως ξεπουλάνε?….επειδή δουλεύω δίπλα την δευτέρα θα πάω μια βόλτα να ρωτήσω και θα σας ενημερώσω….. στην 55αρα που θέλω….. αν υπάρχει τιμή πωλήτριας και για μένα.:Banane0:
Καλημέρα σας.
Είμαι εδώ κι ένα μήνα ευτυχής κάτοχος μιας UE55D8000, από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αποδοσή της. Έχω μόνο το εξής θέμα: Η τηλεόραση είναι ενσύρματα συνδεδεμένη στο δίκτυο του σπιτιού, κι έχει με τον τρόπο αυτό και πρόσβαση στο Internet. Στο ίδιο δίκτυο είναι επίσης συνδεδεμένος κι ένας NAS Server μοντέλο QNAP TS419p, που έχει όλα τα αρχεία multimedia (ταινίες, οικογενειακά βίντεο, τραγούδια, φωτογραφίες).
Με την τηλεόραση συνδέεται επίσης και ένα Media player και συγκεκριμένα το Popcornhour C-200 που επίσης συνδέεται ενσύρματα και με το οικιακό δίκτυο. Η τηλεόραση βλέπει τον NAS Server και όλα τα αρχεία που έχει αυτός. Τα αναπαράγει όλα εκτός από τα αρχεία HD είτε σε ανάλυση 720, είτε 1080. Όταν της ζητήσεις να παίξει ένα τέτοιο αρχείο, αφού προσπαθεί να το φορτώσει, στη συνέχεια βγάζει μήνυμα "μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου".
Τα ίδια αρχεία όταν τα παίζω μέσω του media player, είτε από USB δίσκο συνδεδεμένο απευθείας στην τηλεόραση παίζουν κανονικά.
Η τηλεόραση έχει την τελευταία αναβάθμιση, το ίδιο και όλες οι υπόλοιπες συσκευές (media player, Nas Server).
Έχει κανένας καμιά ιδέα;
δοκιμασε καποιος να δει ταινια 3D?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.