Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Egw prospathisa na kanw tin anavathii tou Fiwmware online alla mou vgazei to minima oti den yparxei updated firmware , enw exw to 1009

μόλις Ίδα ότι η d8000 έπεσε 2Ε. νέα τιμή 1735Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:violent-smiley-030::SFGSFGSF::furious3:

βρε μας δουλεύουνε????αντί να πεσι κάνα 50Ε-100Ε κατέβηκε μόνο 2Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ξερει καποιος, τι φορματ κανει στο αποθηκευτικο μεσο? Απ' οτι καταλαβα κανει δικο της φορματ. Μηπως ειναι Ext3?

λοιπόν πριν από λίγο γύρισα από το plaisio στην λ.βουλιαγμενισ για να δω την 46d8000 που την έχουνε εκεί στιμενι.αφτιν την στιγμή πωλείτε 1650Ε σε τιμή μετρητής και την τρίτη παράδοση στο σπιτι. γράφει το ταμπελακη 2099Ε άλλα αυτή είναι η τιμή από την αντιπροσωπία που πωλείτε τοσο. σε τιμή μετρητής λοιπόν έχει 1650Ευροπουλαααααααααα!!!!!!!

σε κανένα άλλο plaisio ομοσ.μονο εκεί και με τιμή πωλήτριας!!!!!!!

και δίπλα της έχουνε την 47'' lg με το παθητικό 3d στα 1999Ε και δώρο μια τηλεόραση 22''

Last edited:
Φιλε μου μην ακους την μπαφα τους.Ολες οι tv αυτη την περιοδο ειναι σε ολα τα καταστηματα η αρχικη τιμη δια 1.23 δηλα εχεις δωρο το φπα

Φιλε μου μην ακους την μπαφα τους.Ολες οι tv αυτη την περιοδο ειναι σε ολα τα καταστηματα η αρχικη τιμη δια 1.23 δηλα εχεις δωρο το φπα

δηλαδή δεν ισχύουνε τα 1650Ε για την 46δ8000???αυτο θέλεις να μου πεις?

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

e τότε αυτό είναι τέλειο!!!!!!!!! πιστεύεις ότι η τιμή αυτή αξίζει τα λεφτά της η γίνετε τώρα όλο αυτό επειδή υπάρχει και το παθητικό 3δ και θέλουνε να διώξουνε όλα τα μοντέλα με ενεργό 3d?

πάντως εχτές Πάνο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κρατήθηκα για να μην την παραγγείλω. :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::twoguns::twoguns::twoguns:

και σημειωτέον ότι τέτοια τιμή δεν την έχω βρει σε άλλο κατάστημα.

Αν ξερει καποιος, τι φορματ κανει στο αποθηκευτικο μεσο? Απ' οτι καταλαβα κανει δικο της φορματ. Μηπως ειναι Ext3?

Κανείς?

Καλημέρα σας.
Είμαι εδώ κι ένα μήνα ευτυχής κάτοχος μιας UE55D8000, από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αποδοσή της. Έχω μόνο το εξής θέμα: Η τηλεόραση είναι ενσύρματα συνδεδεμένη στο δίκτυο του σπιτιού, κι έχει με τον τρόπο αυτό και πρόσβαση στο Internet. Στο ίδιο δίκτυο είναι επίσης συνδεδεμένος κι ένας NAS Server μοντέλο QNAP TS419p, που έχει όλα τα αρχεία multimedia (ταινίες, οικογενειακά βίντεο, τραγούδια, φωτογραφίες).
Με την τηλεόραση συνδέεται επίσης και ένα Media player και συγκεκριμένα το Popcornhour C-200 που επίσης συνδέεται ενσύρματα και με το οικιακό δίκτυο. Η τηλεόραση βλέπει τον NAS Server και όλα τα αρχεία που έχει αυτός. Τα αναπαράγει όλα εκτός από τα αρχεία HD είτε σε ανάλυση 720, είτε 1080. Όταν της ζητήσεις να παίξει ένα τέτοιο αρχείο, αφού προσπαθεί να το φορτώσει, στη συνέχεια βγάζει μήνυμα "μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου".
Τα ίδια αρχεία όταν τα παίζω μέσω του media player, είτε από USB δίσκο συνδεδεμένο απευθείας στην τηλεόραση παίζουν κανονικά.
Η τηλεόραση έχει την τελευταία αναβάθμιση, το ίδιο και όλες οι υπόλοιπες συσκευές (media player, Nas Server).
Έχει κανένας καμιά ιδέα;

Και γιατί κρατήθηκες?

λόγο και το παθητικού που το ξανάδα εκεί και στο plaisio στην βουλιαγμένης είναι λίγο πιο σκοτεινά και μου φάνηκε Ωραίο και από την άλλη η samsung θα κάνει και εκείνη τηλεόραση με παθητικό και ενδεχομένως η τιμές τώρα θα πέσουνε και άλλο φαντάζομε.

αλλά έτσι όπως το πάω θα μείνω άλλα 30 χρόνια με την crt :violent-smiley-030::twoguns::violent-smiley-030::twoguns::violent-smiley-030::twoguns::furious3::furious3::furious3:

Γνώμες -απόψεις πωλητών ……. η ιστορία έχει δείξει ότι στις περισσότερες φορές λένε ότι θέλουν η επίσημη τιμή που δίνει το πλαίσιο είναι 2.099,00 στο κατάστημα και 1.994,00 με παραγγελία στο ιντερνέτ…..και 1735 στο skroutz …τώρα η τιμή πωλήτριας τι είναι που αναφέρθηκε?
Και τι ιδιαίτερο έχει το κατάστημα της βουλιαγμένης μήπως ξεπουλάνε?….επειδή δουλεύω δίπλα την δευτέρα θα πάω μια βόλτα να ρωτήσω και θα σας ενημερώσω….. στην 55αρα που θέλω….. αν υπάρχει τιμή πωλήτριας και για μένα.:Banane0:

Γνώμες -απόψεις πωλητών ……. η ιστορία έχει δείξει ότι στις περισσότερες φορές λένε ότι θέλουν η επίσημη τιμή που δίνει το πλαίσιο είναι 2.099,00 στο κατάστημα και 1.994,00 με παραγγελία στο ιντερνέτ…..και 1735 στο skroutz …τώρα η τιμή πωλήτριας τι είναι που αναφέρθηκε?
Και τι ιδιαίτερο έχει το κατάστημα της βουλιαγμένης μήπως ξεπουλάνε?….επειδή δουλεύω δίπλα την δευτέρα θα πάω μια βόλτα να ρωτήσω και θα σας ενημερώσω….. στην 55αρα που θέλω….. αν υπάρχει τιμή πωλήτριας και για μένα.:Banane0:

χαχαχαχααχαχα!!! έτσι!!!!! πήγαινε και θα δεις η τιμή 1650Ε ισχύει από ότι μου είπε μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα plaisio. σε κανένα άλω τι γίνετε και τι παίζετε δεν το ξέρω, δεν το γνωρίζω. πήγαινε και εσύ και ρώτα άλλα για την 46'' και μετά ρώτα για την 55''. άλλωστε η lg με το παθητικό 3d έχει τιμή 1999Ε και δεν αλλάζει και αυτό γιατί έχει και δώρο μια τηλεόραση ακόμα 22'' αν δεν κάνω λάθος.

Καλημέρα σας.
Είμαι εδώ κι ένα μήνα ευτυχής κάτοχος μιας UE55D8000, από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αποδοσή της. Έχω μόνο το εξής θέμα: Η τηλεόραση είναι ενσύρματα συνδεδεμένη στο δίκτυο του σπιτιού, κι έχει με τον τρόπο αυτό και πρόσβαση στο Internet. Στο ίδιο δίκτυο είναι επίσης συνδεδεμένος κι ένας NAS Server μοντέλο QNAP TS419p, που έχει όλα τα αρχεία multimedia (ταινίες, οικογενειακά βίντεο, τραγούδια, φωτογραφίες).
Με την τηλεόραση συνδέεται επίσης και ένα Media player και συγκεκριμένα το Popcornhour C-200 που επίσης συνδέεται ενσύρματα και με το οικιακό δίκτυο. Η τηλεόραση βλέπει τον NAS Server και όλα τα αρχεία που έχει αυτός. Τα αναπαράγει όλα εκτός από τα αρχεία HD είτε σε ανάλυση 720, είτε 1080. Όταν της ζητήσεις να παίξει ένα τέτοιο αρχείο, αφού προσπαθεί να το φορτώσει, στη συνέχεια βγάζει μήνυμα "μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου".
Τα ίδια αρχεία όταν τα παίζω μέσω του media player, είτε από USB δίσκο συνδεδεμένο απευθείας στην τηλεόραση παίζουν κανονικά.
Η τηλεόραση έχει την τελευταία αναβάθμιση, το ίδιο και όλες οι υπόλοιπες συσκευές (media player, Nas Server).
Έχει κανένας καμιά ιδέα;

καλοθεατη και πες μας εντυπώσεις και ειδικά με το μαύρο

Μήπως ξέρει κανενας κάποιου είδους τεστ που να μπορω να κανω για να δω αν όλα λειτουργουν οκ γιατι εχω πολλες επιφυλαξεις επ' αυτου. Συγκεκριμενα σε αγωνα πολο (ΕΤ1) που εβλεπα εχθες το νερο της πισινας μαλλον εδινε ΠΟΛΥ ασαφη εικονα , επισης δε εικονες με βοτσαλα ή κεραμυδια φαινονται σαν να τρεμοπαιζουν καθως επισης σε καποιες σκηνες πανω απο καγκελα φαινονται σαν να τρεμοπαιζουν διαφορες γραμμες κατα διαστηματα δηλ δεν υπαρχει ομοιομορφια. Για να μην μιλησω για ασαφειες στα προσωπα. Φαντστειτε κατι σαν να βλεπεις εικονα μονιτορ h/y μεσα απο τηλεοραση που εκανε γραμμες λογω συχνοτητας. Ποιον θα μπορουσα να καλεσω για έλεγχο της tv? Υπάρχει περιπτωση καποιο κυκλωμα να μην λειτουργει σωστά ή καθόλου? Μπορεί να φαίνονται γελοια σε καποιους αυτα που γράφω αλλά τόσο απογογοήτευση με την εικονα σε ψηφιακο τηλεοπτικο δεν την περιμεενα. Και να φανταστείτε ότι δεν είμαι και ειδικός στις τηλεοράσεις και αρα θα ημουν ευχαριστημενος με οτιδηποτε πανω απο τον μεσο όρο. Επίσης αν κάποιος μένει κοντά στο Ν.Ηρακειο που είμαι εγώ και είναι κάτοχος θα ημουν προθυμος να τον επισκεφτώ για να συγκρίνω με την δική του χωρίς να είμαι βάρος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ίσως μια φωτογραφία σε πράγματα που μπορούν να επαναληφθούν, και σύγκριση με άλλη τηλεόραση;

δοκιμασε καποιος να δει ταινια 3D?

Είδα αρκετές ταινίες, όχι από 3D BD Player αλλά αρχεία ματρόσκες 3D Side by side.

Δεν είχα προηγουμένως ιδιαίτερη εμπειρία από 3D πέρα κάποιων show-rooms, αλλά η απόδοση για τα δικά μου δεδομένα είναι εντυπωσιακή. Υπάρχει μια σκηνή στο Drive Angry που κάποιος πετάει ένα νόμισμα στον αέρα και νομίζεις ότι θα το πιάσεις γιατί έρχεται μπροστά στα μάτια σου. Αυτό που μου αρέσει σ'αυτή την τηλεόραση είναι η ροή της κίνησης, η ευκρίνεια και τα ωραία χρώματα της επιδερμίδας.