iordanisplat
Established Member
Ούτε από το usb ούτε από το δίκτυο κάνει αναβάθμιση.Δεν υπάρχει αρχείο αναβάθμισης μου λέει. Εχω το T-GAP8DEUC_1015.0 και βάζω το T-GAP8DEUC_1016.3 αλλά τίποτα. Έχει συμβεί σε κανένα? Καμιά γνώμη?
Ούτε από το usb ούτε από το δίκτυο κάνει αναβάθμιση.Δεν υπάρχει αρχείο αναβάθμισης μου λέει. Εχω το T-GAP8DEUC_1015.0 και βάζω το T-GAP8DEUC_1016.3 αλλά τίποτα. Έχει συμβεί σε κανένα? Καμιά γνώμη?
menu
υποστηριξη
αναβαθμιση λογισμικου
μεσω usb
πρωτα ομως να το κανεις install στο usb
Όταν παραθέτουμε πληροφορίες με copy-paste από κάποιο άλλο site θα πρέπει να παραθέτουμε και την αντίστοιχη παραπομπή σε αυτό, για να μπορούμε να δούμε τα στοιχεία όπως τα έχει καταθέσει ο συντάκτης τους, όλα τα παραπάνω είναι από εδώ.... http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/preview/1180-data.html
Επίσης, εκτός του ότι τα παραπάνω δεν διαβάζονταιδεν βλέπω και κάποια σχέση με το παρόν νήμα που αφορά αποκλειστικά την D8000
![]()
Απολύτως κανένα, μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Τσέκαρες μήπως τα αρχεία έχουν άλλη κατάληξη (κρυφή που στα windows δεν φαίνεται) ? πχ. 2012.mkv.rar που στα windows αν είναι ενεργό το να κρύβει τις επεκτάσεις θα φαίνεται μόνο σαν 2012.mkv.
Τσέκαρε επίσης (αν και απίθανο) μήπως τα αρχεία είναι hidden, και εμφανίζονται στα windows επειδή έχεις δηλώσει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία.
Δοκίμασε να κάνεις rename ένα mkv σε avi, να δεις αν θα στο δει και αν θα στο παίξει.
Δοκίμασε επίσης να κατεβάσεις και το τελευταίο firmware της tv από το site και να το flashάρεις με ένα stickάκι, μπας και συνέλθει.
Κάτι άλλο προς το παρόν, που δεν είναι βλάβη της tv, (αν και για βλάβη κουλό μου φαίνεται), δεν μπορώ να σκεφτώ.
Είχα και γω στην αρχή το ίδιο πρόβλημα αλλά έφταιγε το ότι τον είχα σε mac format. Τον έκανα format σε ntfs και τα είδε κανονικά. Ειναι σε ntfs o δίσκος σου? Δεν τον ξανακάνεις ένα format μπας και φτιάξει?
Παιδιά αξίζει να κατεβασω το νέο update 1016.3 για όσους το έχουν είδη κατεβάσει ας μας ενημερώσουν αν είναι καλύτερο απο το 1015 το οποίο είναι χάλια σε ότι αφορα την κίνηση.
Κατεβασε το οπωσδήποτε! Διορθώνει το πρόβλημα με την κίνηση και η εικόνα είναι τέλεια. Ετσι όπως έπρεπε να είναι από την αρχή!
Θα περάσεις το αρχείο που θα κατεβάσεις όπως είναι σε ένα usb stick και θα το τρέξεις από κει. Αυτο θα δημιουργήσει ένα φάκελο και μετά θα το συνδέσεις στην tv.για να δει το firmware η tv μεσω USB πρεπει να το βαλω σε φακελο?
ευχαριστω mikeΘα περάσεις το αρχείο που θα κατεβάσεις όπως είναι σε ένα usb stick και θα το τρέξεις από κει. Αυτο θα δημιουργήσει ένα φάκελο και μετά θα το συνδέσεις στην tv.
Όχι την κανείς άφοβα........κρατάει τα πάντα οπως τα έχεις !παιδια αν κανουμε την αναβαθμηση χανουμε τις ρυθμισεις?
ευχαριστω προχωραω λοιπον για αναβαθμιση και ο Θεος βοηθος απο οτι λενε εδω τα παιδια ειναι καλυτερο fw απο το 1015Όχι την κανείς άφοβα........κρατάει τα πάντα οπως τα έχεις !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.