Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ούτε από το usb ούτε από το δίκτυο κάνει αναβάθμιση.Δεν υπάρχει αρχείο αναβάθμισης μου λέει. Εχω το T-GAP8DEUC_1015.0 και βάζω το T-GAP8DEUC_1016.3 αλλά τίποτα. Έχει συμβεί σε κανένα? Καμιά γνώμη?

Ούτε από το usb ούτε από το δίκτυο κάνει αναβάθμιση.Δεν υπάρχει αρχείο αναβάθμισης μου λέει. Εχω το T-GAP8DEUC_1015.0 και βάζω το T-GAP8DEUC_1016.3 αλλά τίποτα. Έχει συμβεί σε κανένα? Καμιά γνώμη?

για να το βρει η τβ απο το στικακι θα πρεπει να το ψαξεις απο το μενου της τβ υποστιριξη κ μετα ανα βαθμιση απο usb

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν παραθέτουμε πληροφορίες με copy-paste από κάποιο άλλο site θα πρέπει να παραθέτουμε και την αντίστοιχη παραπομπή σε αυτό, για να μπορούμε να δούμε τα στοιχεία όπως τα έχει καταθέσει ο συντάκτης τους, όλα τα παραπάνω είναι από εδώ.... http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/preview/1180-data.html

Επίσης, εκτός του ότι τα παραπάνω δεν διαβάζονται :o δεν βλέπω και κάποια σχέση με το παρόν νήμα που αφορά αποκλειστικά την D8000 ;)

Sorry czoun!!!!!!!

Απολύτως κανένα, μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Τσέκαρες μήπως τα αρχεία έχουν άλλη κατάληξη (κρυφή που στα windows δεν φαίνεται) ? πχ. 2012.mkv.rar που στα windows αν είναι ενεργό το να κρύβει τις επεκτάσεις θα φαίνεται μόνο σαν 2012.mkv.
Τσέκαρε επίσης (αν και απίθανο) μήπως τα αρχεία είναι hidden, και εμφανίζονται στα windows επειδή έχεις δηλώσει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία.
Δοκίμασε να κάνεις rename ένα mkv σε avi, να δεις αν θα στο δει και αν θα στο παίξει.
Δοκίμασε επίσης να κατεβάσεις και το τελευταίο firmware της tv από το site και να το flashάρεις με ένα stickάκι, μπας και συνέλθει.

Κάτι άλλο προς το παρόν, που δεν είναι βλάβη της tv, (αν και για βλάβη κουλό μου φαίνεται), δεν μπορώ να σκεφτώ.

Καταρχην ευχαριστω και τους δυο.
Σχετικα με τα δυο πρωτα που ανεφερες τα τσεκαρα και δεν ισχυουν.
Μετεφερα τελικα τα αρχεια σε αλλο σημειο του σκληρου και τα ειδε!!!!Το κουλο ειναι πως το ενα απο τα δύο .mkv που μετεφερα εχει ενσωματωμενους υποτιτλους και οταν παιζω το αρχειο δεν τους προβαλει.περασα και το καινουργιο firmware, εκανα defragment και check για errors τον σκληρο αλλα συνεχίζει η ιδια ιστορία.

Είχα και γω στην αρχή το ίδιο πρόβλημα αλλά έφταιγε το ότι τον είχα σε mac format. Τον έκανα format σε ntfs και τα είδε κανονικά. Ειναι σε ntfs o δίσκος σου? Δεν τον ξανακάνεις ένα format μπας και φτιάξει?

Φιλε ΜΙΚΕ σε ntfs ειναι ο σκληρος.Αλλα να φορμαρω ενα σχεδον πιταρισμενο 500αρη θα ηταν καταστροφή.

Παντως αν ειχατε καμια ιδεα ακομα θα βοηθούσατε.
Ευχαριστω.

(Παρεπιπτοντως τι στην ευχη διορθωνουν τα καινουργια firmware που μπορουμε να μαθουμε?Γιατι απο το επισημο site........)

Παιδιά αξίζει να κατεβασω το νέο update 1016.3 για όσους το έχουν είδη κατεβάσει ας μας ενημερώσουν αν είναι καλύτερο απο το 1015 το οποίο είναι χάλια σε ότι αφορα την κίνηση.

Παιδιά αξίζει να κατεβασω το νέο update 1016.3 για όσους το έχουν είδη κατεβάσει ας μας ενημερώσουν αν είναι καλύτερο απο το 1015 το οποίο είναι χάλια σε ότι αφορα την κίνηση.

Κατεβασε το οπωσδήποτε! Διορθώνει το πρόβλημα με την κίνηση και η εικόνα είναι τέλεια. Ετσι όπως έπρεπε να είναι από την αρχή!

για να δει το firmware η tv μεσω USB πρεπει να το βαλω σε φακελο?
Θα περάσεις το αρχείο που θα κατεβάσεις όπως είναι σε ένα usb stick και θα το τρέξεις από κει. Αυτο θα δημιουργήσει ένα φάκελο και μετά θα το συνδέσεις στην tv.

Θα περάσεις το αρχείο που θα κατεβάσεις όπως είναι σε ένα usb stick και θα το τρέξεις από κει. Αυτο θα δημιουργήσει ένα φάκελο και μετά θα το συνδέσεις στην tv.
ευχαριστω mike

Όχι την κανείς άφοβα........κρατάει τα πάντα οπως τα έχεις !
ευχαριστω προχωραω λοιπον για αναβαθμιση και ο Θεος βοηθος απο οτι λενε εδω τα παιδια ειναι καλυτερο fw απο το 1015

Δεν είναι μόνο ότι είναι καλύτερο, το 1015 ήταν προβληματικό επιβάλλεται να την κανεις ! Μην φοβάσαι πανεύκολο είναι ! απλά όταν ξανά βγει καινούρια αναβάθμιση καλό είναι να μην βιαστούμε να την κάνουμε μέχρι να μάθουμε τα αποτελέσματα από ξένα site......ας την πατήσουν άλλοι όχι εμείς xexexe

προσπαθω να κανω αναβαθμιση μεσω διαδικτυου, γιατι δε μου βρισκεται προχειρο στικακι, και μου λεει πως δεν υπαρχει ενημερωση. η εκδοση του firmware μυο ειναι η 1012.