Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα τελικα τι να κανουμε με τη 1018 να την περασουμε βελτιωνει κατι? με την 1016 σπασιματα παντως δεν εχω γι αυτο σκεφτομαι αν θα τη περασω η οχι

Αν εννοείς για ποιο λόγο να κάνεις επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις , η Samsung θεώρησε ότι κάτι κόλλησε στην λειτουργιά anynet+ και το πρότεινε.
Σε ευχαριστω για την πολυτιμη κυκλοφορια σου φιλε μου

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Είμαι και εγώ κάτοχος μίας Samsung 46D8000.Εχω και εγώ κάποιες σκιές clouding λίγο δεξιά πάνω και κάτω δεξιά αλλά όχι τόσο έντωνα όπως κάποιους φίλους στο φόρουμ.Σήμερα την αγόρασα από το πλαίσιο.Θα ήθελα την γνώμη σας βλέποντας τις φωτο, επίσης είδα οτι το κόκκινο χρώμα δεν το αποδίδει σωστά στην κάτω δεξιά γωνία.Πείτε μοP1010168.jpgP1010173.jpgP1010182.jpgυ αν πρέπει να την αλλάξω? (

Φίλε άστα τα clouding και τα άλλα αν αυτό το άσπρο που βλέπω στη γωνία δεν είναι της φωτογραφίας αλλά της τηλεόρασης τότε πας κατευθείαν για αλλαγή . Αυτό είναι αλλοίωση της εικόνας δεν ξέρω αν είναι μαζεμένα καμένα pixel ή αν έχει πρόβλημα το panel πάντως πας σίγουρα για αλλαγή. Αφού την πήρες από το πλαίσιο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα θα στην αλλάξουν την ίδια μέρα αφού έχεις DOA 7 ημερών !

Φίλε μου elessar88 είμουνα ετοιμος να την πακετάρω και να την πάω πίσω αλλά κοίταξα καλύτερα την φωτό και είδα ότι είναι η φωτό τελικά.Το clouding δεν είναι τόσο έντονο σε εμένα, και έτσι όλα καλά.Σε ευχαριστώ ellesar88 για το ενδιαφέρον.

εμενα παρολο την αναβαθμιση στην εκδοση 1018 εξακολουθει οταν τα γραμματα κινουνται γρηγορα να αλλοιωνοναι ιδιως στον αντ1 εκει χαμος
καμια ιδεα?

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εαν ειναι η φωτο κρατα τη τηλ. και δεν εχεις κανενα προβλημα μια χαρα ειναι

Φιλε αφού το λες έτσι θα είναι αλλα πολύ παράξενο που μια φωτογραφία που είναι για έλεγχο είναι γύρο γύρο κόκκινη και κάτω δεξιά γωνία είναι άσπρη. Την τσέκαρες την ίδια φωτογραφία στην οθόνη του υπολογιστή σου και ήταν όντως άσπρη ?

Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με την εφαρμογη youtube στο smart hub μετα το φλασαρισμα με την 1018; Πιο συγκεκριμενα οταν ψαχνω για καποιο video με keywords και μου κανει τις προτασεις του, στη 2η - 3η λεξη η τηλεοραση κολλαει και κανει επανεκκινιση μονη της. Ετσι για λογους πληροτητας παραθετω τα βηματα: θελω να ψαξω για το "80's flashback party"
1) γραφω 80 μου προτεινει 80's music και παταω enter
2) σβηνω το music και γραφω flash, μου προτεινει flashback και με το που παταω enter για να το δεχτω κολλαει η tv.

Εκανα factory reset, reset το smart hub αλλα δε διορθωθηκε. Πιθανοτατα ειναι ασυμβατοτητα του firmware και της εφαρμογης youtube

Φίλε elessar86 την τσἐκαρα και στο pc αλλά και σε άλλη TV και είχε το ίδιο άσπρο σημείο.Πάντως έχεις δίκιο πως είναι δυνατόν μια τέτοια φωτό που είναι για test να είναι τόσο λάθος.

aristg κατέβασα και εγώ την T-GAP8DEUC 1018.1 και πριν λίγο πήγα στο youtube και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω πως (αλλά θα το βρω) το remote γίνετε και mouse. :)

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με την εφαρμογη youtube στο smart hub μετα το φλασαρισμα με την 1018; Πιο συγκεκριμενα οταν ψαχνω για καποιο video με keywords και μου κανει τις προτασεις του, στη 2η - 3η λεξη η τηλεοραση κολλαει και κανει επανεκκινιση μονη της. Ετσι για λογους πληροτητας παραθετω τα βηματα: θελω να ψαξω για το "80's flashback party"
1) γραφω 80 μου προτεινει 80's music και παταω enter
2) σβηνω το music και γραφω flash, μου προτεινει flashback και με το που παταω enter για να το δεχτω κολλαει η tv.

Εκανα factory reset, reset το smart hub αλλα δε διορθωθηκε. Πιθανοτατα ειναι ασυμβατοτητα του firmware και της εφαρμογης youtube
εμενα μου εβγαλε το skype και μου εβαλε το yahoo μου εγραψε για το skype η υπηρεσια τερματιζεται

aristg κατέβασα και εγώ την T-GAP8DEUC 1018.1 και πριν λίγο πήγα στο youtube και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω πως (αλλά θα το βρω) το remote γίνετε και mouse. :)

Σωστά είναι σαν mouse αφού το κεντρικό κουμπί έχει motion sensor. Όταν είσαι στον browser πάτα το κίτρινο κουμπί και θα εμφανιστεί το βελάκι, οπότε όταν περνάς το δάχτυλο πάνω από το κεντρικό κουμπί θα κάνει την κίνηση σαν mouse.
Έβαλα και εγώ το 1018.1 και όλα δουλεύουν καλά όπως και πριν.

Last edited:
Φίλε elessar86 την τσἐκαρα και στο pc αλλά και σε άλλη TV και είχε το ίδιο άσπρο σημείο.Πάντως έχεις δίκιο πως είναι δυνατόν μια τέτοια φωτό που είναι για test να είναι τόσο λάθος.

Εγω βλεπω οτι η δεξια γωνια ειναι σαν να εχει σπασιμο το πανελ. Πιστευω οτι πρεπει να την πας πισω , ειναι κριμα να παρεις ελαττωματική τηλεοραση.

Λεβέντες, έχω την 55άρα. Τώρα τελευταία το Wifi δεν συνδέεται με τίποτα. Ακόμα κι όταν ψάχνω στα Network settings το ρούτερ μου δεν το βλέπει με τίποτα. Την αναβάθμιση της 1018 αναγκάσθηκα να την κάνω με φλασάκι. Εχει κανείς άποψη;

Λεβέντες, έχω την 55άρα. Τώρα τελευταία το Wifi δεν συνδέεται με τίποτα. Ακόμα κι όταν ψάχνω στα Network settings το ρούτερ μου δεν το βλέπει με τίποτα. Την αναβάθμιση της 1018 αναγκάσθηκα να την κάνω με φλασάκι. Εχει κανείς άποψη;
κανε διαγραφη τη συνδεση και να την ξαναπερασεις απο την αρχη

Εχει παρατηρησει κανεις οταν σε μερικες διαφημισεις περναει μια μπαρα απο κατω που λεει διαφορα πχ στου Κωτσβολου που λεει ορους της προσφορας να περναει το μηνυμα και να φαινεται στην αρχη κανονικα αλλα μετα απο λιγο στην μεση του κειμενου κανει σαν να κολαει και να κοβονται τα γραμματα?