Αυτο για πιο λογο να το κανεις ομως?
Σε ευχαριστω για την πολυτιμη κυκλοφορια σου φιλε μουΑν εννοείς για ποιο λόγο να κάνεις επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις , η Samsung θεώρησε ότι κάτι κόλλησε στην λειτουργιά anynet+ και το πρότεινε.
εμενα μου εβγαλε το skype και μου εβαλε το yahoo μου εγραψε για το skype η υπηρεσια τερματιζεταιΕχει παρατηρησει κανεις προβλημα με την εφαρμογη youtube στο smart hub μετα το φλασαρισμα με την 1018; Πιο συγκεκριμενα οταν ψαχνω για καποιο video με keywords και μου κανει τις προτασεις του, στη 2η - 3η λεξη η τηλεοραση κολλαει και κανει επανεκκινιση μονη της. Ετσι για λογους πληροτητας παραθετω τα βηματα: θελω να ψαξω για το "80's flashback party"
1) γραφω 80 μου προτεινει 80's music και παταω enter
2) σβηνω το music και γραφω flash, μου προτεινει flashback και με το που παταω enter για να το δεχτω κολλαει η tv.
Εκανα factory reset, reset το smart hub αλλα δε διορθωθηκε. Πιθανοτατα ειναι ασυμβατοτητα του firmware και της εφαρμογης youtube
aristg κατέβασα και εγώ την T-GAP8DEUC 1018.1 και πριν λίγο πήγα στο youtube και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω πως (αλλά θα το βρω) το remote γίνετε και mouse.![]()
Φίλε elessar86 την τσἐκαρα και στο pc αλλά και σε άλλη TV και είχε το ίδιο άσπρο σημείο.Πάντως έχεις δίκιο πως είναι δυνατόν μια τέτοια φωτό που είναι για test να είναι τόσο λάθος.
κανε διαγραφη τη συνδεση και να την ξαναπερασεις απο την αρχηΛεβέντες, έχω την 55άρα. Τώρα τελευταία το Wifi δεν συνδέεται με τίποτα. Ακόμα κι όταν ψάχνω στα Network settings το ρούτερ μου δεν το βλέπει με τίποτα. Την αναβάθμιση της 1018 αναγκάσθηκα να την κάνω με φλασάκι. Εχει κανείς άποψη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.