Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά δε νομίζω να χουμε θέμα! Έχω 2-3 βδομάδες που το πέρασα και βλέπω κανονικά mkv... Δεν κατάλαβα βέβαια και τι άλλαξε αυτς η αναβάθμιση!

Την πέρασα και εγώ την αναβάθμιση και επιτέλους τώρα βλέπει τα σωστα αρχεία στον εξωτερικό σκληρό δίσκο.

και format να έκανα στον δίσκο, μόλις τον έβαζα στην τηλεόραση διάβαζε (φυσικά δεν τα έπαιζε) τα αρχεία που είχε πριν. Σαν να είχε δικιά της μνήμη η τηλεόραση.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο αποψη ποιοτητας εικονας, βλεπετε καποια διαφορα στο 2d η στο 3d;

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και format να έκανα στον δίσκο, μόλις τον έβαζα στην τηλεόραση διάβαζε (φυσικά δεν τα έπαιζε) τα αρχεία που είχε πριν. Σαν να είχε δικιά της μνήμη η τηλεόραση.
Μου το εκανε και μενα φιλε αυτο αλλαζοντας διαδοχικα δυο σκληρους της WD. Μετα απο καιρο και αφου την εβγαζα απο την πριζα, σταματησε το προβλημα. Απο τοτε κοιταζω να της καρφωνω τον εναν μονο απο τους δυο.:2thumb22sup:

Παιδιά δε νομίζω να χουμε θέμα! Έχω 2-3 βδομάδες που το πέρασα και βλέπω κανονικά mkv... Δεν κατάλαβα βέβαια και τι άλλαξε αυτς η αναβάθμιση!
Αν σου ειναι ευκολο να σου προτεινω 2 ταινιες αν μπορεις να τσεκαρεις που εχουν σιγουρα cinavia και ειναι to ROCK OF AGES ΚΑΙ ΤΟ PROJECT X. τα εχω κ τα δυο σε mkv κ στο bluray player που εχω μου βγαζει στεγνα το μηνυμα cinavia.αν μπορεις να τσεκαρεις στα σιγουρα στη D8000 θα διευκολυνες πολυ μη ξεμεινουμε απο Player με αυτα ta update που βαζουν.ευχαριστω πολυ !!!

Παλικαρια μου την αναβαθμιση την κανατε απο το δικτιο ή απο την usb???
Σημερα που το τσεκαρα δεν μου δινει τιποτα απο το δικτιο.

Εμενα η δικια μου εχει την 1021 και οταν παω στην αναβαθμιση μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα νεο.
Εσεις απο που την βρισκετε την καινουργια εκδοση βρε φιλαρακια????

Ειναι αδυνατον να βρω ακρη.....τοσο ασχετος ειμαι ρε φουστη μου!!!!
Μπηκα και απο το λινκ που εδωσε ο φιλος αλλα το μονο που βρισκω ειναι κατι ασχετα σε μορφη pdf.
Τι δεν καταλαβαινω ωρε λεβεντες?????
Που στα σκ@τ@ το εχουν κρυμενο?????

Ειναι αδυνατον να βρω ακρη.....τοσο ασχετος ειμαι ρε φουστη μου!!!!
Μπηκα και απο το λινκ που εδωσε ο φιλος αλλα το μονο που βρισκω ειναι κατι ασχετα σε μορφη pdf.
Τι δεν καταλαβαινω ωρε λεβεντες?????
Που στα σκ@τ@ το εχουν κρυμενο?????

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40D8000YSXXH-downloads?isManualDownload=true

Κάνεις κλικ εκεί που λέει υλικολογισμικό...

Ρε παιδια δεν με θελει καθολου!!!
Τωρα μολις μπηκα απο λαπτοπ και ειδα οτι οντως υπαρχει αρχειο που μπορεις να το κατεβασεις.
Απο το μαμημενο το κινητο δεν εδινε αυτη τη δυνατοτητα,
Κατεβασα λοιπον το αρχειο ,το περασα σε ενα στικακι και παλι,,,,τζιφος.
Οταν πηγα να ανοιξω το στικακι (το οποιο αμεσως αναγνωρισε η τηλεοραση) μου εβγαζε οτι δεν υπαρχει αρχειο βιντεο μουσικης και φωτογραφιας,,,κατι φυσικο γιατι το αρχειο στο στικακι ειναι exe,
Πηγα λοιπον στο μενου >αναβαθμιση και του εδωσα εντολη να την κανει μεσω usb,
Μου εβγαλε ενα μηνυματακι οτι η ιστορια μπορει να διαρκεσει ενα λεπτο και μετα (οπως πολυ καλα θα καταλαβατε!!) ......τιποτα.....μηδεν.....κενο.....χαος!!!
Τι διαολο ρε φιλαρακια ....τιμωρημενο με εχει η samsung????
Τι κανω λαθος το στανιο μου μεσα???
Ποσο αχρηστος μπορει να ειμαι?????

Μιχαλιό... -bye-

1. Κατεβάζεις το παραπάνω αρχείο .exe στον υπολογιστή σου.

2. Συνδέεις ένα ΚΕΝΟ στικάκι στο PC.

3. Πας στο αρχείο στο PC....κάνεις κλικ-κλικ στο .exe και στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέγεις να γίνει η "αποσυμπίεση" στο στκάκι ( η κάτω - κάτω γραμμή)

4. Βγάζεις το στκάκι που έχει ΜΟΝΟ το αρχείο αναβάθμισης από το PC και το συνδέεις στην USB της TV.

5. Από το μενού πας εκεί που λέει αναβάθμιση από USB, το επιλέγεις και ξεκινάει η διαδικασία αναβαθμισης.

Δεν είσαι άχρηστος μαναμ... :ernaehrung004:

Ελεήστε κι εμένα το φτωχό...:FSGSFGS4:
Πώς ενεργοποιείται αυτό το έρημο το "μαύρο HDMI" ?:furious3: Στις οδηγίες λέει μόνο σε σήματα RGB ,αλλά τι σήματα RGB να βρω σε έξοδο HDMI ?

Ελεήστε κι εμένα το φτωχό...:FSGSFGS4:
Πώς ενεργοποιείται αυτό το έρημο το "μαύρο HDMI" ?:furious3: Στις οδηγίες λέει μόνο σε σήματα RGB ,αλλά τι σήματα RGB να βρω σε έξοδο HDMI ?

Η εικόνα, μέσω της σύνδεσης HDMI μπορεί να βρίσκεται είτε σε μορφή ψηφιακού RGB, είτε ψηφιακού component (Y' Pb/Cb Pr/Cr). Η σχετική επιλογή, γίνεται στην πηγή.

Για ποιό λόγο όμως θέλεις να ενεργοποιήσεις το "μαύρο HDMI" στην τηλεόρασή σου;