Μου το εκανε και μενα φιλε αυτο αλλαζοντας διαδοχικα δυο σκληρους της WD. Μετα απο καιρο και αφου την εβγαζα απο την πριζα, σταματησε το προβλημα. Απο τοτε κοιταζω να της καρφωνω τον εναν μονο απο τους δυο.:2thumb22sup:και format να έκανα στον δίσκο, μόλις τον έβαζα στην τηλεόραση διάβαζε (φυσικά δεν τα έπαιζε) τα αρχεία που είχε πριν. Σαν να είχε δικιά της μνήμη η τηλεόραση.
Αν σου ειναι ευκολο να σου προτεινω 2 ταινιες αν μπορεις να τσεκαρεις που εχουν σιγουρα cinavia και ειναι to ROCK OF AGES ΚΑΙ ΤΟ PROJECT X. τα εχω κ τα δυο σε mkv κ στο bluray player που εχω μου βγαζει στεγνα το μηνυμα cinavia.αν μπορεις να τσεκαρεις στα σιγουρα στη D8000 θα διευκολυνες πολυ μη ξεμεινουμε απο Player με αυτα ta update που βαζουν.ευχαριστω πολυ !!!Παιδιά δε νομίζω να χουμε θέμα! Έχω 2-3 βδομάδες που το πέρασα και βλέπω κανονικά mkv... Δεν κατάλαβα βέβαια και τι άλλαξε αυτς η αναβάθμιση!
Ειναι αδυνατον να βρω ακρη.....τοσο ασχετος ειμαι ρε φουστη μου!!!!
Μπηκα και απο το λινκ που εδωσε ο φιλος αλλα το μονο που βρισκω ειναι κατι ασχετα σε μορφη pdf.
Τι δεν καταλαβαινω ωρε λεβεντες?????
Που στα σκ@τ@ το εχουν κρυμενο?????
Ελεήστε κι εμένα το φτωχό...:FSGSFGS4:
Πώς ενεργοποιείται αυτό το έρημο το "μαύρο HDMI" ?:furious3: Στις οδηγίες λέει μόνο σε σήματα RGB ,αλλά τι σήματα RGB να βρω σε έξοδο HDMI ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.