Μηπως στις μικροτερες οθονες δεν ειναι τοσο εντονο; Ειναι οντως περιεργο που δεν το προσεξε κανεις
Ελαφρυ banding εχω παρατηρησει και στη δικη μου 32ΕΗ6030 οταν βλεπω την γκρι καρτελα του Αλτερ ,αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση τοσο εντονο,oσο αυτο που βλεπω στις φωτογραφιες.Τον τελικο που ειδα προχθες μια χαρα τον εδειχνε.Απο την αλλη μερια, η 32ΕΗ5000 δεν παρουσιαζει κατι τετοιο αν και απο οσο εχω διαβασει στο φορουμ,τα πανελ τους ειναι σχεδον ιδια...περιεργο.
Θα συμφωνησω με το Μακη για τις edge led .
Ακομη και αυτες των 1000 + ευρω παρουσιαζουν συχνα,διαφορα προβληματα που εχουν να κανουν με την ομοιομορφια και το clouding.
Τι να πει και τι να αγορασει πλεον κανεις ...
Εγώ στην 40άρα παρατηρώ το εξής πρόβλημα.
Κάνω συγκεκριμένες ρυθμίσεις εικόνας και μετά από κάποια ώρα(30-40 λεπτά) η οθόνη μαύριζει στιγμιαία και επανέρχονται οι αρχικές ρυθμίσεις.
Έχει κάποιος ιδέα τι παίζει?
Μήπως την έχεις ορισμένη σε λειτουργία καταστήματος;
Πως θα το δω αυτό?
Φτιάχνεται και μέσω των ρυθμίσεων.
Ρώτησα την Samsung.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αναφορες σε banding μπορει κανεις να βρει και σε πολλα αλλα νηματα τηλεορασεων οι οποιες εχουν το διπλασιο κοστος. Συμφωνω οτι αν η επιλογη πρεπει να γινει για την κυρια τηλεοραση του σπιτιου,τοτε εκει τα πραγματα δυσκολευουν.
Στη δικη μου παντως 32αρα (η οποια θα γινει συντομα 2η τηλεοραση) πολυ δυσκολα θα το παρατηρησει κανεις .Μονο στη γκρι καρτελα του Αλτερ και σε μερικες υπερφωτισμενες ,σχεδον καμενες αποχρωσεις του λευκου,στιγμιαια σε διαφημισεις. Μαλιστα,πριν το αναφερει ο Elgriego δεν του ειχα δωσει καμια σημασια γιατι πολυ απλα δε με ενοχλουσε τοσο ωστε να το εντοπισω απο μονος μου. Αυτα περι banding και συνεχιζω να δηλωνω ικανοποιημενος απο την TV. Ενημερωτικα,ποδοσφαιρο μια χαρα βλεπω...μονο απο κοντα ομως λογω μικρης διαγωνιου.
διαβάζοντας όλα σχεδόν τα πόστ και ενω ήμουν έτοιμος να την κλείσω, καθώς είναι πολύ τίμια στα 630 για 46", είδα τα πόστ τώρα στο τέλος για το πόσο "χάλια" είναι η εικόνα όταν πρόκειται κάποιος να δει αθλητικά και κυρίως ποδόσφαιρο. Από ότι καταλαβαίνω κάνει για όλα τα άλλα, ή για να το θέσω καλύτερα τα θέματα με την εικόνα της δεν "εντοπίζονται" σε ταινίες αλλά βγάζουν μάτι όταν παρακολουθεί κάποιος αθλητικά; σε σχέση με την f6100 είναι 140 οικονομικότερη αλλά άν δεν κάνει για αθλητικά δεν μας κάνει γενικότερα![]()
off topic: αν έχετε κάποια πρόταση σε αυτές τις ίντσες για "αθλητική χρήση" be my guest![]()
διαβάζοντας όλα σχεδόν τα πόστ και ενω ήμουν έτοιμος να την κλείσω, καθώς είναι πολύ τίμια στα 630 για 46", είδα τα πόστ τώρα στο τέλος για το πόσο "χάλια" είναι η εικόνα όταν πρόκειται κάποιος να δει αθλητικά και κυρίως ποδόσφαιρο. Από ότι καταλαβαίνω κάνει για όλα τα άλλα, ή για να το θέσω καλύτερα τα θέματα με την εικόνα της δεν "εντοπίζονται" σε ταινίες αλλά βγάζουν μάτι όταν παρακολουθεί κάποιος αθλητικά; σε σχέση με την f6100 είναι 140 οικονομικότερη αλλά άν δεν κάνει για αθλητικά δεν μας κάνει γενικότερα![]()
off topic: αν έχετε κάποια πρόταση σε αυτές τις ίντσες για "αθλητική χρήση" be my guest![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.