Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Αφού λοιπόν χαλάρωσα λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες είπα να να ασχοληθώ λίγο με την "μικρή" μου τηλεόραση.
Και ενώ τα δείγματα ήταν απο την αρχή θετικά με τις βασικές ρυθμίσεις τα αποτελέσματα με λίγο πιο λεπτομερείς είναι πάρα πολύ καλά και ήρθαν και σχετικά εύκολα!
Σαν στόχο είχα τα 100-105ire
Αρχικά ρύθμισα την κλίμακα του γκρι σε 30 και 80 ire και μετά λίγο πείραγμα στα 100 και με ρυθμιση κόκκινου έφεραν τα εξης αποτελεσματα.
View attachment 99475
Το χαμηλότερο μαύρο που μπόρεσα να πάρω αλλά μπορεί να παραμείνει εκεί και με αρκετή αύξηση της φωτεινότητας!
Αρκετά καλή συμπεριφορά και στο Gamma
View attachment 99471
RGB
View attachment 99472
TEMP
View attachment 99476
CIE
View attachment 99477
Στα υπόψιν οτι δεν πείραξα καθόλου χρώματα πέρα από το κόκκινο και απόχρωση...
Προσπάθησα να βγάλω φώτο με ενα S4 αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα!
Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!
Για τα λεφτά της και για Led Lcd η εικόνα της είναι εξαιρετική και πολύ πιο πάνω απο τις προσδοκίες μου!
Οι ρυθμίσεις για τα παραπάνω είναι οι εξής:
Οπ. Φωτισμός 8
Αντίθεση 93
Φωτεινότητα 46
Ευκρίνεια 20
Χρώμα 46
Απόχρωση 52/48
Ρυθμίσεις για Προχωρημένους
Δυναμική αντίθεση Απενερ
Τόνος μαύρου Σκούρο
Αποχρωση δερματος 0
RGB Απενερ
Ισορροπία λευκού
R-Οff 24
G-Οff 25
B-Οff 26
R-Gain 22
G-Gain 25
B-Gain 37
Gamma -1
Επιλογές εικόνας
Τόνος χρώματος Θερμός2
Όλα τα άλλα απενεργοπ.
Motion plus
Μείωση θολότητας 2
Μείωση τρεμοπ 2
Κινηση Led Απενερ.
Με αυτές τις ρυθμίσεις το clouding είναι ανύπαρκτο κάτι το οποίο με ενθουσίασε πάρα πολύ για την συγκεκριμένη τηλεόραση!
Για όποιον ψάχνει κάτι οικονομικό και δεν τον ενδιαφέρει το smart τότε η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι εξαιρετική για τα λεφτά της και η αποδοσή της είναι αρκετά ψηλά και να σημειώσω ότι στέκεται και αρκετά καλά στο 3D! Μόνη "παραφωνία" τα σπασιματάκια που κάνει εδώ και εκεί και που ευελπιστώ να φτιαχτούν σε κάποια αναβάθμιση λογισμικού.