Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άλλες ρυθμίσεις χρειάζεσαι για τηλεοπτικό , άλλες για HD και ανάλογα τον φωτισμό του χώρου θα ανεβάζεις ή κατεβάζεις ανάλογα τον "οπίσθιο φωτισμό".

Κάποιες ρυθμίσεις από την F6500 (δεν ξέρω όμως αν δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην δικιά σου) είναι εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107688-Samsung-UE-F6500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page48
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107688-Samsung-UE-F6500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page50

παιδιά μια ερώτηση έχω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. η τηλεόραση υποστηρίζει 4:4:4 chroma sub-sampling ? την προτείνετε για gaming (ξέρω ότι έχει περίπου 40 ms input lag , αλλα νομίζω ότι είναι καλά αν σκεφτεί κανεις τα 100hz). αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το 4:4:4 ώστε να πεταχτώ αύριο να την αγοράσω

το θεμα ειναι αν διορθωνει επιτελους το γνωστο πλεον προβλημα της 40αρας με τα σπασιματα στην εικονα ανα σταθερα χρονικα διαστηματα

το θεμα ειναι αν διορθωνει επιτελους το γνωστο πλεον προβλημα της 40αρας με τα σπασιματα στην εικονα ανα σταθερα χρονικα διαστηματα
Οχι δεν το διορθωνει, ακομα κατα καιρους θα εχει σπασιματα.
Το εβαλα το update δεν ειδα διαφορα.
Καταραμμενοι τυπαδες δεν δινουν και changelog μαζι, ελεος!
Κατοχος 32αρας εδω.
Παιδια εχει παρατηρησει κανεις αλλος εντονο ghosting (λογω post process λογικα) οταν παιζει στο PC η PS3 αν δεν εχει το game mode ενεργοποιημενο?
Οταν εχω το Game Mode στο off εχω πολυ ghosting σε σημεια με σκουρα/μαυρα χρωματα...:( (πχ στο The Last of Us.)
Αν το ενεργοποιησω ολα κομπλε αλλα στο PS3 χρειαζομαι το motion plus γιατι βοηθαει παρα πολυ στην κινηση και με Game Mode δεν το εχω.
Εστειλα ηδη e-mail στην Samsung, μου ειπαν να τους στειλω τα στοιχεια μου και περιμενω να δω τι θα γινει.
(μετα το update μου φαινεται ειναι χειροτερο)
Μιλησα με το service samsung της περιοχης μου και μου ειπαν οτι υπαρχει περιπτωση να φταιει η πλακετα..(?)
Ουτε μισο χρονο δεν εχει κλεισει η TV.

Gaming και motion plus ενεργοποιημένο δεν ταιριάζουν με τίποτα. Καταρχήν αυξάνει υπερβολικά το lag (δοκίμασε να παίξεις κάποιο racing και θα δεις ότι μέχρι να στρίψεις θα έχεις ήδη πέσει πάνω στις μπαριέρες) και κατά δεύτερο θα έχεις τεχνουργήματα , σε οποιαδήποτε τηλεόραση όχι μόνο στην 6100.

Μην περιμένεις μαγική λύση λοιπόν σε ένα θέμα που μπορείς να το λύσεις πολύ απλά. Άλλωστε το game mode δεν λέγεται τυχαία έτσι.

Καλησπερα παιδες πηρα μια Sams UE40F6100 εβαλα να παιξει τον αρχοντα απο τo wd live και το ηχειο μολις παει πανω απο το 15 βουιζει (buzz) εχω ενεργοποιημενο το True hd surround και τον ισοσταθμιστη στο κεντρο και λιγο πιο δεξια (εννοω για τα hz). Πρεπει να την γυρισω πισω? Γιατι απ οτι κοιταξα κανενας δεν εχει παραπονο για τον ηχο. Ευχαριστω πολυ!

Gaming και motion plus ενεργοποιημένο δεν ταιριάζουν με τίποτα. Καταρχήν αυξάνει υπερβολικά το lag (δοκίμασε να παίξεις κάποιο racing και θα δεις ότι μέχρι να στρίψεις θα έχεις ήδη πέσει πάνω στις μπαριέρες) και κατά δεύτερο θα έχεις τεχνουργήματα , σε οποιαδήποτε τηλεόραση όχι μόνο στην 6100.

Μην περιμένεις μαγική λύση λοιπόν σε ένα θέμα που μπορείς να το λύσεις πολύ απλά. Άλλωστε το game mode δεν λέγεται τυχαία έτσι.
Ναι δεν αντιλεγω για το lag, αλλο ειναι το θεμα ομως εδω.
Ακομα με με motion plus τελειως σβηστο εχω ghosting, κατι που δεν υπαρχει οταν το Game Mode ειναι ενεργοποιημενο.
Αρα κατι δεν παει καλα.

με την 46αρα ολα καλα . ταινιες με 3d και απλες hd χωρις κοληματα και απο pc και απο media player. καθολου κοληματα . την αλλη βδομαδα θα δοκιμασω και ps3 Και θα σας πω αποτελεσματα

Καλησπέρα σαν monitor την έχει κανείς??? Αν ναι τι λέει ?? εχω την d 6100 στις 32 " και λέω να πάω στις 40" με την f 6100, οπότε τα 2x HDMI & 1 USB δεν με πειράζουν, ειναι καλύτερη από την d100?

Καλησπέρα σαν monitor την έχει κανείς??? Αν ναι τι λέει ?? εχω την d 6100 στις 32 " και λέω να πάω στις 40" με την f 6100, οπότε τα 2x HDMI & 1 USB δεν με πειράζουν, ειναι καλύτερη από την d100?

Σαν monitor ειναι μια χαρα, την τρεχω @1080 στο PC με hdmi και ολα οκ! (να ενεργοποιησεις το PC Mode μονο)
Αλλα εγω βαση εμπειριας θα ελεγα να πας σε καποιο μεγαλυτερο μοντελο, πχ F6500.
Στην αρχη ημουν πολυ ικανοποιημενος αλλα μετα τα τελευταια updates σπαει αρκετα η εικονα σε ταινιες και στο PS3 εχω παρατηρησει blurring αν το game mode δεν ειναι on.
Μιλησα με Samsung, την πηγα στον τεχνικο που με εστειλαν και μου ειπαν παει για αλλαγη πλακετας (παλι καλα χωρις χρεωση), τωρα ελπιζω μονο εγω να εχω το θεμα, να στρωσει μετα και να μην ειναι γενικο στο συγκεκριμενο μοντελο.

Σαν monitor ειναι μια χαρα, την τρεχω @1080 στο PC με hdmi και ολα οκ! (να ενεργοποιησεις το PC Mode μονο)
Αλλα εγω βαση εμπειριας θα ελεγα να πας σε καποιο μεγαλυτερο μοντελο, πχ F6500.
Στην αρχη ημουν πολυ ικανοποιημενος αλλα μετα τα τελευταια updates σπαει αρκετα η εικονα σε ταινιες και στο PS3 εχω παρατηρησει blurring αν το game mode δεν ειναι on.
Μιλησα με Samsung, την πηγα στον τεχνικο που με εστειλαν και μου ειπαν παει για αλλαγη πλακετας (παλι καλα χωρις χρεωση), τωρα ελπιζω μονο εγω να εχω το θεμα, να στρωσει μετα και να μην ειναι γενικο στο συγκεκριμενο μοντελο.

Ευχαριστω , την θελω μονο σαν μονιτορ Σαν TV εχω αλλη f 7000 οποτε μεσω pc δεν νομιζω να εχω σπασιματα κλπ :)

τα σπασιματα υπαρχουν ανεξαρτητως πηγης εισοδου.Τωρα αν λυθηκε το προβλημα με το τελευταιο firmware δεν το ξερω.

Δηλαδή το κάνει και στις ταινίες που προβάλουν τα κανάλια???

παντου.Ειναι προβλημα του μοντελου και μιλαμε για πολυ "καλυψη" τοσο απο reviews οσο και απο sites-forums.Στην τελευταια επικοινωνια με samsung μου ειπανε οτι περιμενουμε το firmware του Δεκεμβριου αλλιως παμε οχι σε αλλαγη με 6100 αλλα με ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

παντου.Ειναι προβλημα του μοντελου και μιλαμε για πολυ "καλυψη" τοσο απο reviews οσο και απο sites-forums.Στην τελευταια επικοινωνια με samsung μου ειπανε οτι περιμενουμε το firmware του Δεκεμβριου αλλιως παμε οχι σε αλλαγη με 6100 αλλα με ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

Κλυτερο φανταζομαι γιατι η 6100 ειναι το πιο low end , της σειρας f χα χα Λοιπον την εχω παραγγειλει ηδη εε το πολυ πολυ να βρεθω με καλυτερο μοντελο

Κλυτερο φανταζομαι γιατι η 6100 ειναι το πιο low end , της σειρας f χα χα Λοιπον την εχω παραγγειλει ηδη εε το πολυ πολυ να βρεθω με καλυτερο μοντελο

Χμμ τελικά με πείσατε άλλαξα την παραγγελια με την f 6320 40" ελπιζω να μην εχει το ιδιο προβλημα

Το έχω ξαναπεί, πρέπει να έχει πρόβλημα η TV σας. Δεν είναι νορμάλ αυτό που περιγράφεται. Εμένα δεν μου κάνει κανένα σπάσιμο, όποια και να είναι η πηγή! Παίζει και usb και htpc σχεδόν όλη μέρα..........

Να ΜΑΣ πούνε και οι άλλοι οι χρήστες.

Εδώ 40άρα, κανένα πρόβλημα στη κίνηση στο τηλεοπτικό, έχει το σπασιματάκι στα 42 sec στα 23.976 απο τον player της.