Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παντως σε hd ταινιες οταν απενεργοποιω το motion plus η ταινια δεν βλεπεται εχει ενα τρεμουλο που ζαλιζει.

Αρκετα καλο το μαυρο , ghosting δεν εχω δει παρα μονο σε καποιες 3d ταινίες , αλλα οχι σε ολες ,και ποτέ σε 3d documander , πραγμα που με κανει να πισταυω οτι εξαρτάται απο την ταινία (το rip της η αν ειναι real 3d η fake )

παντως σε hd ταινιες οταν απενεργοποιω το motion plus η ταινια δεν βλεπεται εχει ενα τρεμουλο που ζαλιζει.

Συμφωνώ, θα περίμενα να είναι καλύτερα τα πράγματα. Με το motion plus σε χαμηλή ρύθμιση, διορθώνονται πολλά, αλλά αν το βάλεις στο ομαλή κίνηση σε πολλές ταινίες μου κάνει σκαλώματα αρκετά συχνά.....
άσε που η εικόνα με το motion plus στο ομαλή κίνηση είναι χάλια.... Σαν τουρκικό σήριαλ.... :-)

Last edited:
Γεια χαρα παιδια!
Επειδη ενδιαφερομαι σοβαρα για αυτην την τηλεοραση, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει.

Ποιος τυπος panel χρησιμοποιειται (S-PVA, PSA , Sharp ASV κλπ) ? Ειναι καποιο στανταρ ή υπαρχει ποικιλια και πρεπει να σταθεις τυχερος για να σου κατσει το καλο...?

Συμφωνώ, θα περίμενα να είναι καλύτερα τα πράγματα. Με το motion plus σε χαμηλή ρύθμιση, διορθώνονται πολλά, αλλά αν το βάλεις στο ομαλή κίνηση σε πολλές ταινίες μου κάνει σκαλώματα αρκετά συχνά.....
άσε που η εικόνα με το motion plus στο ομαλή κίνηση είναι χάλια.... Σαν τουρκικό σήριαλ.... :-)
οταν λες χαμηλη ρυθμιση εννοεις το τρεμουλο και το αλλο να το βαλω στο 1,2?

τελικα το εβαλα στο "καθαρη εικονα" και τα σπασιματα σε mkv hd ταινιες που ειχαν πολλα σχεδον εξαφανιστηκαν!ελπιζω να μην ειναι placebo!

Εκεί το εχω και εγώ απο την αρχή , ίσως γιαυτό δεν εχω πρόβλημα.
ααααα τωρα μαλιστα!ειδα τρεις ταινιες στις σκηνες που εκανε σπασιματα και τωρα δεν κανει!

Εννοείς ότι σου είπαν ότι εάν δεν το διορθώσουν θα μας ΑΛΛΆΞΟΥΝ αυτήν που έχουμε με ΆΛΛΟ μοντέλο;;;
Αυτο ακριβως μου ειπαν.Τωρα σε τι κατασταση θα ειναι το αλλο μοντελο new/used/refurbised δεν διευκρινισαν.Εγω παντως θα ζητησω αλλαγη με μεγαλυτερη οταν πεσουν και αλλο οι τιμες.

Αυτο ακριβως μου ειπαν.Τωρα σε τι κατασταση θα ειναι το αλλο μοντελο new/used/refurbised δεν διευκρινισαν.Εγω παντως θα ζητησω αλλαγη με μεγαλυτερη οταν πεσουν και αλλο οι τιμες.
θυμησε μου το προβλημα που ειχε η δικη σου!

στιγμιαιο σπασιματακι καθε 6-7 λεπτα,ανεξαρτήτου πηγης και ρυθμισεων
εμενα παντως που το εκανε και εμενα προχτες το εβαλα στο καθαρη εικονα και εξαφανιστηκαν τα σπασιματα!

Αν και το motion plus το εχω στην ρυθμιση καθαρη εικονα εξ αρχης,τα σπασιματα της εικονας υφιστανται .Ευτυχως ειναι στιγμιαια και υπαρχουν φορες που περνανε απαρατηρητα,σε συνδυασμο με το οτι χρησιμοποιω την συσκευη ως δευτερευουσα υποβαθμιζω το γεγονος.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για θέαση τηλεοπτικού και ειδικά ποδοσφαίρου η βέλτιστη ρύθμιση (τουλάχιστον στην δικιά μου F6500) είναι...

Motion Plus -> Προσαρμοσμένο -> (10 / 0 / Απεν.)

Για σειρές/ταινίες , δοκιμάστε στο 4-5 την μείωση θολότητας και τρεμοπαίγματος όχι όμως πάνω από 5.

@fuorigioco1981

Το θεωρούσα δεδομένο τόσο καιρό που φώναζες ότι είχες κάνει δοκιμές με το Motion plus. Είναι το πρώτο το οποίο πρέπει να αλλάξει στις ρυθμίσεις.

ααααα τωρα μαλιστα!ειδα τρεις ταινιες στις σκηνες που εκανε σπασιματα και τωρα δεν κανει!

Χαίρομαι που βρήκες ρυθμίσεις που σε ικανοποιούν. Είπαμε από την αρχή ότι θέλει λίγο ψάξιμο. Και εγώ στις σειρές το έχω στο καθαρή εικόνα, απλά σε μερικές ταινίες πρέπει να μπορεί και λίγο Μείωση τρεμ.

τωρα βεβαια παρατηρω οτι σε τηλεοπτικο προγραμμα υφιστανται τα κολληματια λιγο ακομα...σε ταινιες μεσω hdmi απο εξωτερικο media player εχουν σχεδον εξαφανιστει.
@naademon με ποιον μιλησες και σου ειπε οτι θα μας την αλλαξουν αφου εγω οταν πηρα και τα κεντρικα και το σερβις καπου στο γαλατσι δεν εχουν ,λενε,ιδεα για το προβλημα!!!

Θα συμφωνήσω με τον Yperion! Κίνηση Led απενεργοποιημένη! Έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλη την ποιότητα εικόνας και αν θυμάμαι καλά χαλούσε εντελώς το Contrast! Σε τηλεοπτικό το έχω και εγω 3/3/απενεργοποιημένο και είναι μία χαρά για τις δικές μου προτιμήσεις.

τωρα βεβαια παρατηρω οτι σε τηλεοπτικο προγραμμα υφιστανται τα κολληματια λιγο ακομα...σε ταινιες μεσω hdmi απο εξωτερικο media player εχουν σχεδον εξαφανιστει.
@naademon με ποιον μιλησες και σου ειπε οτι θα μας την αλλαξουν αφου εγω οταν πηρα και τα κεντρικα και το σερβις καπου στο γαλατσι δεν εχουν ,λενε,ιδεα για το προβλημα!!!
Πηρα τηλ στο 80111,μιλησα με μια τηλεφωνητρια και της περιεγραψα το προβλημα(αφου ασχοληθηκαμε 5 λεπτα με updates,reset,) ,μετα με καταχωρησαν ως πελατη.Στη συνεχεια με ρωτησε ποια ωρα την επομενη μερα επιθυμω να με καλεσει καποιος απο τους τεχνικους για να μιλησουμε για το προβλημα.Την επομενη μερα μου τηλεφωνει ο τεχνικος και μου λεει οτι το προβλημα εμφανιζεται σε ενα μεγαλο κομματι της παραγωγης της 6100 και οτι το ξερουν στην κορεα.Μου ειπε ακομη να δοκιμασω ενα-δυο αναβαθμισεις και αν δεν λυθει το θεμα να επικοινωνησω για αλλαγη με ΑΛΛΟ μοντελο .

Πηρα τηλ στο 80111,μιλησα με μια τηλεφωνητρια και της περιεγραψα το προβλημα(αφου ασχοληθηκαμε 5 λεπτα με updates,reset,) ,μετα με καταχωρησαν ως πελατη.Στη συνεχεια με ρωτησε ποια ωρα την επομενη μερα επιθυμω να με καλεσει καποιος απο τους τεχνικους για να μιλησουμε για το προβλημα.Την επομενη μερα μου τηλεφωνει ο τεχνικος και μου λεει οτι το προβλημα εμφανιζεται σε ενα μεγαλο κομματι της παραγωγης της 6100 και οτι το ξερουν στην κορεα.Μου ειπε ακομη να δοκιμασω ενα-δυο αναβαθμισεις και αν δεν λυθει το θεμα να επικοινωνησω για αλλαγη με ΑΛΛΟ μοντελο .
κρατησες ονομα τεχνικου?