fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,482
παντως σε hd ταινιες οταν απενεργοποιω το motion plus η ταινια δεν βλεπεται εχει ενα τρεμουλο που ζαλιζει.
παντως σε hd ταινιες οταν απενεργοποιω το motion plus η ταινια δεν βλεπεται εχει ενα τρεμουλο που ζαλιζει.
οταν λες χαμηλη ρυθμιση εννοεις το τρεμουλο και το αλλο να το βαλω στο 1,2?Συμφωνώ, θα περίμενα να είναι καλύτερα τα πράγματα. Με το motion plus σε χαμηλή ρύθμιση, διορθώνονται πολλά, αλλά αν το βάλεις στο ομαλή κίνηση σε πολλές ταινίες μου κάνει σκαλώματα αρκετά συχνά.....
άσε που η εικόνα με το motion plus στο ομαλή κίνηση είναι χάλια.... Σαν τουρκικό σήριαλ....![]()
ααααα τωρα μαλιστα!ειδα τρεις ταινιες στις σκηνες που εκανε σπασιματα και τωρα δεν κανει!Εκεί το εχω και εγώ απο την αρχή , ίσως γιαυτό δεν εχω πρόβλημα.
Αυτο ακριβως μου ειπαν.Τωρα σε τι κατασταση θα ειναι το αλλο μοντελο new/used/refurbised δεν διευκρινισαν.Εγω παντως θα ζητησω αλλαγη με μεγαλυτερη οταν πεσουν και αλλο οι τιμες.Εννοείς ότι σου είπαν ότι εάν δεν το διορθώσουν θα μας ΑΛΛΆΞΟΥΝ αυτήν που έχουμε με ΆΛΛΟ μοντέλο;;;
θυμησε μου το προβλημα που ειχε η δικη σου!Αυτο ακριβως μου ειπαν.Τωρα σε τι κατασταση θα ειναι το αλλο μοντελο new/used/refurbised δεν διευκρινισαν.Εγω παντως θα ζητησω αλλαγη με μεγαλυτερη οταν πεσουν και αλλο οι τιμες.
θυμησε μου το προβλημα που ειχε η δικη σου!
εμενα παντως που το εκανε και εμενα προχτες το εβαλα στο καθαρη εικονα και εξαφανιστηκαν τα σπασιματα!στιγμιαιο σπασιματακι καθε 6-7 λεπτα,ανεξαρτήτου πηγης και ρυθμισεων
ααααα τωρα μαλιστα!ειδα τρεις ταινιες στις σκηνες που εκανε σπασιματα και τωρα δεν κανει!
Πηρα τηλ στο 80111,μιλησα με μια τηλεφωνητρια και της περιεγραψα το προβλημα(αφου ασχοληθηκαμε 5 λεπτα με updates,reset,) ,μετα με καταχωρησαν ως πελατη.Στη συνεχεια με ρωτησε ποια ωρα την επομενη μερα επιθυμω να με καλεσει καποιος απο τους τεχνικους για να μιλησουμε για το προβλημα.Την επομενη μερα μου τηλεφωνει ο τεχνικος και μου λεει οτι το προβλημα εμφανιζεται σε ενα μεγαλο κομματι της παραγωγης της 6100 και οτι το ξερουν στην κορεα.Μου ειπε ακομη να δοκιμασω ενα-δυο αναβαθμισεις και αν δεν λυθει το θεμα να επικοινωνησω για αλλαγη με ΑΛΛΟ μοντελο .τωρα βεβαια παρατηρω οτι σε τηλεοπτικο προγραμμα υφιστανται τα κολληματια λιγο ακομα...σε ταινιες μεσω hdmi απο εξωτερικο media player εχουν σχεδον εξαφανιστει.
@naademon με ποιον μιλησες και σου ειπε οτι θα μας την αλλαξουν αφου εγω οταν πηρα και τα κεντρικα και το σερβις καπου στο γαλατσι δεν εχουν ,λενε,ιδεα για το προβλημα!!!
κρατησες ονομα τεχνικου?Πηρα τηλ στο 80111,μιλησα με μια τηλεφωνητρια και της περιεγραψα το προβλημα(αφου ασχοληθηκαμε 5 λεπτα με updates,reset,) ,μετα με καταχωρησαν ως πελατη.Στη συνεχεια με ρωτησε ποια ωρα την επομενη μερα επιθυμω να με καλεσει καποιος απο τους τεχνικους για να μιλησουμε για το προβλημα.Την επομενη μερα μου τηλεφωνει ο τεχνικος και μου λεει οτι το προβλημα εμφανιζεται σε ενα μεγαλο κομματι της παραγωγης της 6100 και οτι το ξερουν στην κορεα.Μου ειπε ακομη να δοκιμασω ενα-δυο αναβαθμισεις και αν δεν λυθει το θεμα να επικοινωνησω για αλλαγη με ΑΛΛΟ μοντελο .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.