fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,482
Π.χ. πάει κάποιος να φάει και εκεί που πάει το χέρι με το κουτάλι προς το στόμα του κάνει τρία καρέ καρέ πολύ γρήγορα.Μπορεί και να μην το δεις! Το κάνει κάθε λίγα λεπτά.
Π.χ. πάει κάποιος να φάει και εκεί που πάει το χέρι με το κουτάλι προς το στόμα του κάνει τρία καρέ καρέ πολύ γρήγορα.Μπορεί και να μην το δεις! Το κάνει κάθε λίγα λεπτά.
με το δικο της player το εχεις δει φιλε μου? με εξωτερικα players παλι τα ιδια κανει?
τεχνικος σου ηρθε??πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν εχουν γνωση για το προβλημα και αυτα που σου ειπε ο τεχνικος για αντικατασταση ουτε που φαινονται στην καρτελα σου.και οτι εαν δεν ερθει τεχνικος σπιτι να την παρει να το ελεγξουν στο τεχνικο τμημα δεν γινεται τιποτα.Δεν εχω σκοπω να την αλλαξω αμεσα,θα την κρατησω μεχρι τον Μαϊο σιγουρα.Θελω να δω να πεφτουν οι τιμες απο τα καλυτερα μοντελα καθως και τα καινουργια.
με το δικο της player το εχεις δει φιλε μου? με εξωτερικα players παλι τα ιδια κανει?
εγω την πηρα προσωπικα απο πλαισιο πειραια του κουτιου και ειχε ζελατινες στο μαυρο πλαισιο γυρω γυρω ολο.επισης νομιζω ειχε στην βαση και ολη η τιβι ηταν τυλιγμενη σε αυτο το ασπρο μαλακο τυπου φελιζολ πραγμα.σαν φακελος απο μαλακο ασπρο πολυ λεπτο φελιζολ.οταν την ανοιξα μου ζητησε να κανω το αρχικο setup εννοειται.Παιδια την παρηγγειλα κι εγω απο Πλαισιο την 40αρα και μου την εφεραν σημερα. Βεβαια, επειδη δεν ειχαν αποθεμα Θεσσαλονικη, εστειλαν κομματι απο Λαρισα οπως με ενημερωσαν ( οχι εκθεσιακο οπως τονισαν!).
Λοιπον, αφου εκανα unboxing πριν λιγο και την εστησα, εχω ψιλοφρικαρει γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ηταν εκθεσιακο κομματι!
Καταρχας, υπηρχαν αρκετες δακτυλιες πανω στην οθονη, πραγμα που δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο.
Δεν υπηρχε καποια προστατευτικη ταινια η αυτοκολλητο ουτε στην οθονη ουτε στη βαση της. Επισης, δεν περιλαμβανονταν μπαταριες για το τηλεκοντρολ οπως γραφει στο manual.
Με το που την ανοιξα πρωτη φορα βαζοντας τηλεοπτικο σημα, ο ηχος ηταν αρχικα απενεργοποιημενος και δεν ανοιξε καποιο εισαγωγικο μενου για first time σεταρισμα, οπως ειχε η παλια LG που ειχα.
Δεν ξερω , ισως ειναι απλα στο μυαλο μου...Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?
Σε σας ετσι ηταν εξ αρχης?
Ευχαριστω για το χρονο σας
εγω την πηρα προσωπικα απο πλαισιο πειραια του κουτιου και ειχε ζελατινες στο μαυρο πλαισιο γυρω γυρω ολο.επισης νομιζω ειχε στην βαση και ολη η τιβι ηταν τυλιγμενη σε αυτο το ασπρο μαλακο τυπου φελιζολ πραγμα.σαν φακελος απο μαλακο ασπρο πολυ λεπτο φελιζολ.οταν την ανοιξα μου ζητησε να κανω το αρχικο setup εννοειται.
αν δεν ηταν οπως σου περιγραφω παρτους,χεστους και στειλτην πισω.αμεσα ομως!
Α ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ.
ΑΝ Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ!
Πέρνεις τηλέφωνο το πρωί και ζητάς αλλαγή γιαυτό το λόγο! Και να σου στείλουν μια καινούργια! Ούτως συ άλλως έχεις DOA δύο βδομάδες!
Μια εβδομάδα έχει το πλαίσιο.ρώτησα τώρα που πήρα την δική μου!
Στην VT μου έδωσαν δυο πάντως! Οπως και να έχει να μην περιμένεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.