Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Π.χ. πάει κάποιος να φάει και εκεί που πάει το χέρι με το κουτάλι προς το στόμα του κάνει τρία καρέ καρέ πολύ γρήγορα.Μπορεί και να μην το δεις! Το κάνει κάθε λίγα λεπτά.

Π.χ. πάει κάποιος να φάει και εκεί που πάει το χέρι με το κουτάλι προς το στόμα του κάνει τρία καρέ καρέ πολύ γρήγορα.Μπορεί και να μην το δεις! Το κάνει κάθε λίγα λεπτά.

με το δικο της player το εχεις δει φιλε μου? με εξωτερικα players παλι τα ιδια κανει?

Δεν εχω σκοπω να την αλλαξω αμεσα,θα την κρατησω μεχρι τον Μαϊο σιγουρα.Θελω να δω να πεφτουν οι τιμες απο τα καλυτερα μοντελα καθως και τα καινουργια.
τεχνικος σου ηρθε??πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν εχουν γνωση για το προβλημα και αυτα που σου ειπε ο τεχνικος για αντικατασταση ουτε που φαινονται στην καρτελα σου.και οτι εαν δεν ερθει τεχνικος σπιτι να την παρει να το ελεγξουν στο τεχνικο τμημα δεν γινεται τιποτα.

Απάντηση: Re: Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με το δικο της player το εχεις δει φιλε μου? με εξωτερικα players παλι τα ιδια κανει?

Το προβληματακι αυτο εμφανιζεται και σε τηλεοπτικο σημα,δεν εχει να κανει με την πηγη,οπως αναφερει και ο φιλος ειναι πιθανο να μην το παρατηρησεις.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια την παρηγγειλα κι εγω απο Πλαισιο την 40αρα και μου την εφεραν σημερα. Βεβαια, επειδη δεν ειχαν αποθεμα Θεσσαλονικη, εστειλαν κομματι απο Λαρισα οπως με ενημερωσαν ( οχι εκθεσιακο οπως τονισαν!).

Λοιπον, αφου εκανα unboxing πριν λιγο και την εστησα, εχω ψιλοφρικαρει γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ηταν εκθεσιακο κομματι!
Καταρχας, υπηρχαν αρκετες δακτυλιες πανω στην οθονη, πραγμα που δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο.
Δεν υπηρχε καποια προστατευτικη ταινια η αυτοκολλητο ουτε στην οθονη ουτε στη βαση της. Επισης, δεν περιλαμβανονταν μπαταριες για το τηλεκοντρολ οπως γραφει στο manual.

Με το που την ανοιξα πρωτη φορα βαζοντας τηλεοπτικο σημα, ο ηχος ηταν αρχικα απενεργοποιημενος και δεν ανοιξε καποιο εισαγωγικο μενου για first time σεταρισμα, οπως ειχε η παλια LG που ειχα.

Δεν ξερω , ισως ειναι απλα στο μυαλο μου...Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?
Σε σας ετσι ηταν εξ αρχης?

Ευχαριστω για το χρονο σας

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια την παρηγγειλα κι εγω απο Πλαισιο την 40αρα και μου την εφεραν σημερα. Βεβαια, επειδη δεν ειχαν αποθεμα Θεσσαλονικη, εστειλαν κομματι απο Λαρισα οπως με ενημερωσαν ( οχι εκθεσιακο οπως τονισαν!).

Λοιπον, αφου εκανα unboxing πριν λιγο και την εστησα, εχω ψιλοφρικαρει γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ηταν εκθεσιακο κομματι!
Καταρχας, υπηρχαν αρκετες δακτυλιες πανω στην οθονη, πραγμα που δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο.
Δεν υπηρχε καποια προστατευτικη ταινια η αυτοκολλητο ουτε στην οθονη ουτε στη βαση της. Επισης, δεν περιλαμβανονταν μπαταριες για το τηλεκοντρολ οπως γραφει στο manual.

Με το που την ανοιξα πρωτη φορα βαζοντας τηλεοπτικο σημα, ο ηχος ηταν αρχικα απενεργοποιημενος και δεν ανοιξε καποιο εισαγωγικο μενου για first time σεταρισμα, οπως ειχε η παλια LG που ειχα.

Δεν ξερω , ισως ειναι απλα στο μυαλο μου...Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?
Σε σας ετσι ηταν εξ αρχης?

Ευχαριστω για το χρονο σας
εγω την πηρα προσωπικα απο πλαισιο πειραια του κουτιου και ειχε ζελατινες στο μαυρο πλαισιο γυρω γυρω ολο.επισης νομιζω ειχε στην βαση και ολη η τιβι ηταν τυλιγμενη σε αυτο το ασπρο μαλακο τυπου φελιζολ πραγμα.σαν φακελος απο μαλακο ασπρο πολυ λεπτο φελιζολ.οταν την ανοιξα μου ζητησε να κανω το αρχικο setup εννοειται.
αν δεν ηταν οπως σου περιγραφω παρτους,χεστους και στειλτην πισω.αμεσα ομως!
Α ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ.

ΑΝ Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ!

Αν είναι έτσι όπως τα λες η τηλεόραση έχει ανοιχτεί! Η δικιά μου είχε παντού ζελατίνες η μπαταρίες και το τηλεκοντρόλ ήταν σφραγισμένα σε κουτί και η οθόνη είχε προστατευτικό μπροστά! Και σαφώς στο πρώτο άνοιγμα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικό σετάρισμα! Ο νοών νοητό!

εγω την πηρα προσωπικα απο πλαισιο πειραια του κουτιου και ειχε ζελατινες στο μαυρο πλαισιο γυρω γυρω ολο.επισης νομιζω ειχε στην βαση και ολη η τιβι ηταν τυλιγμενη σε αυτο το ασπρο μαλακο τυπου φελιζολ πραγμα.σαν φακελος απο μαλακο ασπρο πολυ λεπτο φελιζολ.οταν την ανοιξα μου ζητησε να κανω το αρχικο setup εννοειται.
αν δεν ηταν οπως σου περιγραφω παρτους,χεστους και στειλτην πισω.αμεσα ομως!
Α ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ.

ΑΝ Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ!

Φιλε μου ειναι οντως, κανενα αρχικο setup, καμια μπαταρια, καμια ζελατινα...Υποπτευομαι οτι ειναι εκθεσιακο...Και τους ειχα τονισει οτι δεν προκειται να παρω εκθεσιακο κομματι!
Γαμωτο, εχω ξενερωσει απιστευτα τωρα. Υπαρχει τροπος να αποδειξω τιποτα? Εχω τραβηξει βιντεο το unboxing. Νομιζω επισης οτι υπαρχει τροπος να δω ποσες ωρες εχει λειτουργησει μεχρι τωρα!

Πέρνεις τηλέφωνο το πρωί και ζητάς αλλαγή γιαυτό το λόγο! Και να σου στείλουν μια καινούργια! Ούτως συ άλλως έχεις DOA δύο βδομάδες!

Πέρνεις τηλέφωνο το πρωί και ζητάς αλλαγή γιαυτό το λόγο! Και να σου στείλουν μια καινούργια! Ούτως συ άλλως έχεις DOA δύο βδομάδες!

Μια εβδομάδα έχει το πλαίσιο.ρώτησα τώρα που πήρα την δική μου!

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...
Δεν περιμενα να μου τυχει κατι τετοιο, 1η φορα...Η πολιτικη τους τραγικη, ψαχνουν ευκαιριες να εκμεταλλευτουν τον κοσμο...Αν δεν γνωριζεις λιγο απο αυτα,την εχεις πατησει.

Το DOA εξαρτάται απο την πολιτική της καθε εταιρειας αλλες 7 αλλες 9 αλλες 14 η Samsung , τουλάχιστον για τα κινητά της δίνει 14 μερες

Στην VT μου έδωσαν δυο πάντως! Οπως και να έχει να μην περιμένεις!

Αυριο κιολας το πρωι θα παω να τους ξεχεσω! Η τηλεοραση ειναι σχεδον σιγουρα εκθεσιακη...Εκτος απο ολα αυτα που ανεφερα πριν, οταν ανοιξα το κουτι, η βαση της οθονης δεν βρισκοταν καν στον ειδικο χωρο που εχει το σχημα της, πανω απο τα φελιζολ ! Την ειχαν πεταμενη μεσα διπλα στην οθονη, οπως και το τηλεκοντρολ!

Φιλε μου απο την στιγμη που δεν ειχε ζελατινες η τηλεοραση και το γενικο πακεταρισμα ηταν οπως μας το περιεγραψες και εκθεσιακο κομματι να μην ειναι η συσκευη σου το σιγουρο ειναι οτι εχει ανοιχτει,σαφως και θα την επιστρεψεις.

Την πηγα σημερα το πρωι στο μαγαζι, τους τα ειπα ενα χερακι (χωρις νευρα βεβαια...) και μου υποσχεθηκαν σφραγισμενο κομματι αυριο κιολας.

Ελπιζω να μην προσπαθησουν να με εξαπατησουν παλι...Τωρα θα ηθελα να ρωτησω οσους ειστε κατοχοι του συγκεκριμενου μοντελου, υπαρχει ασφαλης τροπος να διαπιστωσω αυριο απο κοντα εξεταζοντας τη συσκευασια αν προκειται περι καινουριου κομματιου? Δηλαδη εκτος απο αυτοκολλητες ταινιες κλπ , καποια αλλη ενδειξη - για να μην ταλαιπωρουμαι μετα παλι σε περιπτωση δευτερης στραβης...

Βγηκε νεο update (επιτελους, βαρεθηκα να τσεκαρω την σελιδα καθε λιγο και λιγακι! :P )
http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40F6100AWXXH-downloads
Θα κατεβασω και θα φλασαρω, σε καμια βδομαδα θα σας πω διαφορες και κυριως αν εφτιαξαν τα σπασιματα. (γιατι λειπω σχολη και δεν εχω πολυ χρονο να τεσταρω)
Αν μπορειτε δειτε το και εσεις και πειτε εντυπωσεις!

εγω με το που την εκανα στον αντ1 στον παπαδακη ειδα το στιγμιαιο κολλημαπαντως.οποτε σκεφτομαι τι μακακια εκανα και δεν πηρα σονυ.