Samsung UE F6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια για εμενα ειναι μακραν το καλυτερο firmware αυτο.
Δεν εχω πλεον blurriness στο PS3 με απενεργοποιημενο το game mode ( praise the lord ) και δεν εχω σπασιματα σε σειρες η τηλεοπτικο σημα απο χθες που το περασα....αλληλουηα!!
(Μονο στα anime εχω λιγα σπασιματα αλλα λογικο γιατι εκει δεν υπαρχει συνεχομενη κινηση και δεν μπορει να εντοπισει η tv πως θα επεξεργαστει την εικονα, πολυ minimal θεμα αυτο για εμενα, απλα το βαζω στο off αν με ενοχλησει πολυ και τελος!Στο new girl που εβαλα να δω ενα δυο επισοδεια ηταν αψογα ολα!)
Οι ρυθμισεις που τρεχω οσο αναφορα την κινηση αν θελει να δοκιμασει κανεις ειναι ειναι blur 5, judder 5, led on.
Και ειναι κομπλε ετσι!
Φιλε fuorigioco αυτο με τον παπαδακη το επαθα και εγω το κολλημα στιγμιαια...λες να ηταν το καναλι?
Γιατι μετα δεν ειχα κανενα...

Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Λοιπον ειμαι κατοχος της F6100 και διαβασα ολο το θεμα εδω περι κολληματα και διαφορα. Εγω εχω να πω οτι ειμαι τρελα ευχαριστημενος. Η τηλεοραση απλα δεν υπαρχει. Την χρησιμοποιω προσωρινα σαν Monitor στο PC μου (βεβαια εχω επιλεξει απο την καρτελα εισοδου PC) και φενονται ολα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Ουτε τσακισμενες γραμμες λογο αναλυσης ουτε τιποτα. Παιζω παιχνιδια σε αυτη χωρις κανενα προβλημα. Τα δε χρωματα φοβερα. Την εχω διπλα απο την Dell U2412M η οποια εχει IPS πανελ. Η Samsung συκγρινεται χαλαρα με την Dell στα χρωματα. Τις κανω συνεχως Firmware uptade (μολις εκανα το 1029). Το 3D της γαματο, αν και δεν τρελενομαι γενικα με 3D.

Γενικα δεν εχω κανενα παραπονο ουτε απο χρωματα ουτε απο input lag ουτε απο τιποτα.

Παιδια για εμενα ειναι μακραν το καλυτερο firmware αυτο.
Δεν εχω πλεον blurriness στο PS3 με απενεργοποιημενο το game mode ( praise the lord ) και δεν εχω σπασιματα σε σειρες η τηλεοπτικο σημα απο χθες που το περασα....αλληλουηα!!
(Μονο στα anime εχω λιγα σπασιματα αλλα λογικο γιατι εκει δεν υπαρχει συνεχομενη κινηση και δεν μπορει να εντοπισει η tv πως θα επεξεργαστει την εικονα, πολυ minimal θεμα αυτο για εμενα, απλα το βαζω στο off αν με ενοχλησει πολυ και τελος!Στο new girl που εβαλα να δω ενα δυο επισοδεια ηταν αψογα ολα!)
Οι ρυθμισεις που τρεχω οσο αναφορα την κινηση αν θελει να δοκιμασει κανεις ειναι ειναι blur 5, judder 5, led on.
Και ειναι κομπλε ετσι!
Φιλε fuorigioco αυτο με τον παπαδακη το επαθα και εγω το κολλημα στιγμιαια...λες να ηταν το καναλι?
Γιατι μετα δεν ειχα κανενα...
δεν ξερω τι να πω παπαδακης ειναι αυτος!λες να εφταιγε ο αντ1?παντως εγω και με την 1029 το motion plus το εχω στο καθαρη εικονα!

δεν ξερω τι να πω παπαδακης ειναι αυτος!λες να εφταιγε ο αντ1?παντως εγω και με την 1029 το motion plus το εχω στο καθαρη εικονα!

Χαχα..κοιτα απο τοτε εμενα δεν μου εχει κολλησει οποτε μαλλον το καναλι εφταιγε..η ο παπαδακης! :P
Update: Το blurring τελικα ακομα εκει ειναι απλα ειναι αρκετα πιο λιγο...κριμα, ειναι πιο ωραια τα games του PS3 που κολλανε οταν εχεις ψευτικα fps να το κανουν πιο smooth.
Τουλαχιστον σταματησαν τα σπασιματα στην τηλεοραση και στις σειρες...δεν μπορω να τα εχω και ολα νομιζω...χεχε...

Τελικα ολα καλα με το δικο μου θεμα...μου εδωσαν καινουρια σφραγισμενη. Οι πρωτες εντυπωσεις αριστες. Και γω παρατηρω καποια μικρα σπασιματακια στην εικονα με 1028 firmware, αλλα με την επιλογη "Καθαρη εικονα" στο Motion plus οπως αναφερθηκε εξαφανιζονται.

Παντως εχω ενα αλλο προβλημα με τους υποτιτλους σε 3D. Θελω να τους προβαλλω με βαθος προς τα εξω,γιατι οι απλοι .srt κουραζουν υπερβολικα το ματι. Απο τη στιγμη που δεν υποστηριζονται οι .idx, προσπαθησα να μετατρεψω τους .srt σε .ass (οι οποιοι υποστηριζονται απο την tv) με το srt23ass και μετα merge με το αρχειο βιντεο με το MKVToolNix, αλλα δεν εμφανιζονται οπως πρεπει στην TV (για την ακριβεια, εμφανιζονται παλι σαν 2D αλλα διπλοι, ο ενας πανω και ο αλλος κατω!).

Εχει πετυχει κανεις να προβαλλει με αυτον τον τροπο 3D υποτιτλους (χωρις encoding)? Αν ναι, παρακαλω πειτε μου τα σωστα βηματα που πρεπει να ακολουθησω.
Ευχαριστω.

Παντως εχω ενα αλλο προβλημα με τους υποτιτλους σε 3D. Θελω να τους προβαλλω με βαθος προς τα εξω,γιατι οι απλοι .srt κουραζουν υπερβολικα το ματι. Απο τη στιγμη που δεν υποστηριζονται οι .idx, προσπαθησα να μετατρεψω τους .srt σε .ass (οι οποιοι υποστηριζονται απο την tv) με το srt23ass και μετα merge με το αρχειο βιντεο με το MKVToolNix, αλλα δεν εμφανιζονται οπως πρεπει στην TV (για την ακριβεια, εμφανιζονται παλι σαν 2D αλλα διπλοι, ο ενας πανω και ο αλλος κατω!).

Να σημειωσω οτι με VLC στο PC, οι υποτιτλοι φαινεται να ειναι σωστα embedded side-by-side με 3D προοπτικη, αρα μαλλον φταιει ο player της TV (?)

δεν μου απανταει κανενας και ανησυχω για το θεμα με την εξοδο οπτικης τι ηχο δινει!επιλεγω "εξωτερικο ηχειο" απο το μενου του ηχου και αμεσως ο ενισχυτης μου δειχνει dts 5καναλο!ακομα και εαν δεν παιζει τιποτα.παιζοντας μια ταινια απο εξωτερικο media player συνδεδεμενο στην τιβι με hdmi ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ DOLBY DIGITAL ο ενισχυτης δειχνει dts!
εαν το media player παρακαμψει την τιβι και μεσω οπτικης δωσει ηχο στον ενισχυτη τοτε εαν η ταινια ειναι dolby digital θα δειξει ο ενισχυτης DD εαν ειναι dts θα δειξει DTS.
ΕΑΝ ομως ο ηχος του media player ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ περασει μεσω της τιβι τοτε ο ενισχυτης δειχνει ΜΟΝΟ dts!
δεν ξερω εαν εγινα κατανοητος!

καλο θα ηταν να γινει ενα τελικο ποστ με ρυθμισεις ωστε οι καινουριοι να το παρουν σαν μπουσουλα να ξεκινησουν να ρυθμιζουν την tv τους . εγω μολις χρησιμοποιησα τις ρυθμισεις τις σελιδας 16 και φαινεται αρκετα κομπλε . ειναι συνηθεια βεβαια . επισης θελετε οι κατοχοι Ps3 να ανεβασετε τις ρυθμισεις σας ???

επισης ποιες ειναι οι ρυθμισεις της 6500 γιατι δεν τις βρισκω

καλο θα ηταν να γινει ενα τελικο ποστ με ρυθμισεις ωστε οι καινουριοι να το παρουν σαν μπουσουλα να ξεκινησουν να ρυθμιζουν την tv τους . εγω μολις χρησιμοποιησα τις ρυθμισεις τις σελιδας 16 και φαινεται αρκετα κομπλε . ειναι συνηθεια βεβαια . επισης θελετε οι κατοχοι Ps3 να ανεβασετε τις ρυθμισεις σας ???

επισης ποιες ειναι οι ρυθμισεις της 6500 γιατι δεν τις βρισκω

Περί ρυθμίσεων...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ngs-on-Sony-hx850?p=1056726781#post1056726781

Πάντως και με την τελευταία αναβάθμιση μου κάνει τα κολλήματα μόνο σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και δεν είναι του καναλιού θέμα.

Παιδια σημερα πηρα μια Samsung UE32F6100 32" και ηθελα να κανω ενημερωση λογισμικου, κατεβασα απο την Samsung την ενημερωση την εβαλα σε USB και πηγα να την κανω , αλλα ενω λεει οτι υπαρχη επιλογη για ενημερωση απο usb εμενα δεν μου την εβγαλε πουθενα , μπορει κποιος να βοηθησει , μηπος κανω καποι λαθος εγω;;;

Το κατεβασεις το αρχειο και το εκανες αποσυμπιεση φανταζομαι ετσι? Στην ουσια ενας φακελος ειναι αυτος που μπαινει μεσα στο USB.

μονο τα αρχεια;;;

Το εκανα, αλλα δεν μου βγαζει η τηλεοραση την επιλογη ενημερωσεις απο USB.

Last edited:
τελικα ηθελε μονο τον φακελο που λεγετε image σαν φακελο οχι σκετα αρχεια, οπος και να χει Ευχαριστω για την βοηθεια.

Καλησπερα παιδια, εκανα και εγω μια αγορα μιας samsung 6100 και τα μεχρι τωρα αποτελεσματα ειναι θετικα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν η συγκεκριμενη τηλεοραση εχει PVR και αν οχι με ποιο τροπο μπορω να γραψω ταινιες σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο?

Καλησπέρα και από μένα, κάτοχος και εγώ πλέον της 40άρας UE F6100 και προς το παρόν είμαι αρκετά ικανοποιημένος.. Αναζητώ γενικά ρυθμίσεις, αν κάποιος μπορεί ένα link. Ευχαριστώ!

Πάντως τα κολλήματα είναι έντονα τελικά ακόμα και με την ρύθμιση καθαρή εικόνα μόνο σε τηλεοπτικό πρόγραμμα! Από ότι βλέπω σε ταινίες και παιδικά από hdmi από media player όλα καλά! Μόνο από τηλεοπτικό.είναι πεντακάθαρο το κόλλημα κάθε 2 ,3 λεπτά.δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς κάθε πότε αλλά συχνά! Τι να κάνω; πήρα το σέρβις και είπαν ότι δεν έχουν ιδέα να έρθει τεχνικός να την πάρει κλπ.χεθε μέσα δηλαδή.είναι δυνατόν να μην ξέρουν για το πρόβλημα;;η μας δουλεύουν;