music_lover
Senior Member
- 5 November 2007
- 412
Είχα το ίδιο πρόβλημα με μια 32eh6030 που είχα πριν λίγο καιρό και το διαπίστωσαν και στο avforums.
Είχα το ίδιο πρόβλημα με μια 32eh6030 που είχα πριν λίγο καιρό και το διαπίστωσαν και στο avforums.
οταν λες θα σου την στειλουν πισω εννοεις οτι δεν θα κανουν τιποτα η οτι θα κανουν?θα την φτιαξουν?Την πούλησα αλλά δεν μπόρεσα να βρω λύση. Ο yperion λέει ότι αν την ρυθμίσεις σωστά το πρόβλημά λύνεται αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το λύσω. Σιγά μην βρει πρόβλημα η σαμσουνγκ. Αφού το έχουν αρκετές της σειράς 6, θα σου την στείλουν πίσω..
εννοειται αλλα δεν φτιαχνει!Δεν έχουν κάτι να φτιάξουν εκτός από το να κάνουν μια αναβάθμιση το firmware. Εσύ έχεις κάνει αναβάθμιση?
τωρα που το λες βεβαια επειδη μου το κανει -μετα και τις αλλαγες στην ρυθμιση- μονο σε τηλεοπτικο προγραμμα ισως και να εχεις δικιο.ομως απο οτι βλεπω τα κολληματα αυτα δεν ειναι τα κλασσικα μωσαικα της μη καλης ληψης λογω σηματος αλλα σαν μια κινηση να γινεται αντι για ομαλα ,σε τεσσερα-πεντε καρε..Σε ενα παρόμοιο πρόβλημα που ειχα παλαιότερα με μια Samsung ήταν θεμα κεραίας , μολις αλλαξα κεραια, (εβαλα πιο δυνατή), έπαψε το προβλημα, ίσως να μην εχουν δυνατό Tuner
τωρα που το λες βεβαια επειδη μου το κανει -μετα και τις αλλαγες στην ρυθμιση- μονο σε τηλεοπτικο προγραμμα ισως και να εχεις δικιο.ομως απο οτι βλεπω τα κολληματα αυτα δεν ειναι τα κλασσικα μωσαικα της μη καλης ληψης λογω σηματος αλλα σαν μια κινηση να γινεται αντι για ομαλα ,σε τεσσερα-πεντε καρε..
το ξερω.σε ολες τις ρυθμισεις ομως το κανει!Καθε πηγη εισόδου δεχεται χωριστές ρυθμισεις, ισως στην πηγη TV, να ξανακοιταξεις τις ρυθμισεις σου (πχ ομαλη εικονα αντι τυπικη η καθαρη κλπ )
το ξερω.σε ολες τις ρυθμισεις ομως το κανει!
μα το κανει σχεδον σε ολους αλλα κανενας δεν την πηγε στο σερβις γιατι σε καποιον-δεν θυμαμαι σε ποιο παιδι απο εδω μεσα- του ειπαν απο το σερβις να περιμενει μηπως φτιαξει σε καποια επομενη αναβαθμιση!αλλα για να μην το κανει απο το εξωτερικο media player μεσω hdmi μαλλον ειναι θεμα software?Δοκιμασες να αλλαξεις καλωδιο??(της κεραίας εννοω)Αν το εκανες και αυτο τοτε Service,
Στο καθε service κοιταν να ξεφορτωθούν καταστασεις , εγω θα επέμενα , αλλα εχω την F6320 και δεν εχω το παραμικρό προβλημα, με την f7000 που ειχα καποιο πρόβλημα την εστειλα Service
Εσένα πως σου ακούγεται αυτό το πρόβλημα που αναφέρω; Σαν software θέμα; εάν ήταν hardware δεν θα υπήρχε και σε παίξιμο από εξωτερική πηγή;
μα το κανει σχεδον σε ολους αλλα κανενας δεν την πηγε στο σερβις γιατι σε καποιον-δεν θυμαμαι σε ποιο παιδι απο εδω μεσα- του ειπαν απο το σερβις να περιμενει μηπως φτιαξει σε καποια επομενη αναβαθμιση!αλλα για να μην το κανει απο το εξωτερικο media player μεσω hdmi μαλλον ειναι θεμα software?
καλωδιο και πριζα εχω αλλαξει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.