καλημερα...κανε τα εξης..1.αποσυνδεσε την απο μπριζα για καμια ωρα και ξανα βαλε την..2. απενεργοποιησε αυτοματες ενημερωσεις απο διαδικυο...εαν το ξανακανει παρε το σερβις...Γεια σας και πάλι, μετά απο 2 εβδομαδες αγοράς , οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές σε εικόνα και 3d,Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που δεν ξερω αν πρέπει να κινηθώ σε servis η είναι γενικό στην συγκεκριμένη ,(που χλομό το κόβω) Λοιπόν όταν την αφήνω ώρα σε καποια πηγή η σε καποιο κανάλι , και θελήσω να το αλλάξω δεν ανταποκρίνεται , κάνει μάλλον στιγμιαίο restart γιατί μαυρίζει όλη η οθόνη και μετά περίπου 30-40 sec ανοίγει πάλι και από εκεί και μετά συμπεριφερεται σωστά ,το θέμα είναι ότι δεν το κάνει πάντα οπότε μπορεί να έρθει τεχνικός και αυτή να κάτσει φρόνημα με αποτέλεσμα αν φωνάξω servis Samsung και να χρεωθώ και να μην μου γίνει δουλειά έχω πάρει το τελευταίο update αλλά τα ίδια Help Please
Καλημέρα και πάλι , μολις επικοινώνησα με το κατάστημα αγοράς της , το e-shop η εγγύηση της είναι απο το κατάστημα και οχι απο την αντιπροσωπεία , και μου είπαν να την παω σε καποιο υποκατάστημα τους, για έλεγχο επιδιόρθωση η αντικατασταση εαν χρειαστεί δεν ξερω πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία σνιφ σνιφ Τι λέτε να κάνω???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.