Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το μαύρο είναι κατάμαυρο.

hahaha-024.gif
184.gif
lustig21.gif
lustig19.gif
lustig18.gif
111.gif

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tektona σου άρεσε πολύ έεε... ???!!! :smash: :slapface:

Πριν είχα μια 42άρα LG και να πω την αλήθεια μου είχε λείψει το "μαύρο, κατάμαυρο" !!! :rolleyes:

Αν εχεις λιγο φως στο χωρο σου το μαυρο δειχνει καταμαυρο.Αν εχεις απολυτο σκοταδι ειναι ανοιχτο μαυρο.

Καταμαυρο εχω στην amoled του note 3

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tektona σου άρεσε πολύ έεε... ???!!! :smash: :slapface:

Πριν είχα μια 42άρα LG και να πω την αλήθεια μου είχε λείψει το "μαύρο, κατάμαυρο" !!! :rolleyes:

Αστειεύομαι...
Η H6400 ξεπερνά την F8000 την W905 και πολλές άλλες περσινές και φετινές ( κύριος mid - range όπως w805b γιατί η Η7000 είναι στα 0.04 cd/m2 ) έχοντας το καταπληκτικό ANSI τον 0.041cd/m2 και είναι ευνόητο ειδικά αφού πριν είχες LG να δεις διαφορα.
Έκανες πολύ καλή επιλογή , να την χαίρεσαι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν εχεις λιγο φως στο χωρο σου το μαυρο δειχνει καταμαυρο.Αν εχεις απολυτο σκοταδι ειναι ανοιχτο μαυρο.

Καταμαυρο εχω στην amoled του note 3

Μακάρι να εφιαχναν amoled panel και για τηλεοράσεις , έχω ακούσει ότι είναι , ίσος , καλύτερο και από το oled.

Φιλε king , επειδή εγώ έχω δει από κοντά μια OLED και κρατούσα μεγάλο καλάθι και τελικά ψιλό απαγοητευτικά , περίμενα να δω μια ανάγλυφη εικόνα και τα λοιπά.

Βεβαια το μάτι μου δεν είναι έμπειρο , εσύ λοιπόν , ΕΙΔΙΚΑ αν έχεις δει LG από κοντά ( IPS PANEL ) μπορείς να μας εξηγήσεις την διαφορα που έχει το AMOLED κινητό σου στο μαύρο ? Τι εννοείς λέγοντας κατάμαυρο , εννοείς τι φωτεινότητα ? Εξήγησε μου λίγο αν θες , γιατί εγώ στην OLED είδα διαφορα από τα IPS , αλλα όχι και από τα VΑ panels...

Αστειεύομαι...
Η H6400 ξεπερνά την F8000 την W905 και πολλές άλλες περσινές και φετινές ( κύριος mid - range όπως w805b γιατί η Η7000 είναι στα 0.04 cd/m2 ) έχοντας το καταπληκτικό ANSI τον 0.041cd/m2 και είναι ευνόητο ειδικά αφού πριν είχες LG να δεις διαφορα.

Μακάρι να εφιαχναν amoled panel και για τηλεοράσεις , έχω ακούσει ότι είναι , ίσος , καλύτερο και από το oled.

Φιλε king , επειδή εγώ έχω δει από κοντά μια OLED και κρατούσα μεγάλο καλάθι και τελικά ψιλό απαγοητευτικά , περίμενα να δω μια ανάγλυφη εικόνα και τα λοιπά.

Βεβαια το μάτι μου δεν είναι έμπειρο , εσύ λοιπόν , ΕΙΔΙΚΑ αν έχεις δει LG από κοντά ( IPS PANEL ) μπορείς να μας εξηγήσεις την διαφορα που έχει το AMOLED κινητό σου στο μαύρο ? Τι εννοείς λέγοντας κατάμαυρο , εννοείς τι φωτεινότητα ? Εξήγησε μου λίγο αν θες , γιατί εγώ στην OLED είδα διαφορα από τα IPS , αλλα όχι και από τα VΑ panels...
Φίλε Tektonas έχεις δει την 905 και την F8000 και τα λες αυτά για το << μαύρο τους >> σε σύγκριση με την 6400;
Μην στηρίζεσαι μόνο σε όσα διαβάζεις ( και η αλήθεια είναι πως διαβάζεις πολύ τώρα τελευταία χα!χα! ). Ειδικά για την 905 θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός στη σύγκριση που κάνεις, ειδικά εγώ που τη ξέρω καλά , αλλά ταυτόχρονα έχοντας δει και ψάξει σχεδόν όλα τα αξιόλογα μοντέλα του 2014, και η 6400 είναι ένα από αυτά.
Επίσης προς ενημέρωση , γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό δε το γνωρίζεις, τα AMOLED είναι τα OLED πάνελ της samsung, εκείνη έτσι θέλει να τα ονομάζει...
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι δεν είδες διαφορά << μαύρου >> από VA πάνελ σε OLED. Εμένα μου έπεσε και εξακολουθεί να μου πέφτει το σαγόνι , κάθε φορά που τυχαίνει να τη δω ( κυρίως στο Puplic στο Mall του Αγίου Δημητρίου, αν θες να πας και εκεί να τη δεις ). Με αυτό λοιπόν που λες για OLED και VA πάνελ, δημιουργείς υποψίες , αν έχεις δει και την 6400 αλλά και την 905 και συγκρίνεις το << μαύρο τους >> .... χα!χα!χα! βλέπεις όλοι μας καμιά φορά, για κάποιους λόγους δε βλέπουμε πολύ καλά... χα!χα! Φιλικά πάντα !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αστειεύομαι...

Η amoled εχει αντιθεση που τεινει στο απειρο.Οσο φωτεινοτητα και να βαλεις το μαυρο θα ειναι 0nits σε ολες τις συνθηκες.Οι ips εχουν διπλασιο μαυρο απο τα va που ειναι στα 0.04nits.Σε απολυτο σκοταδι οι ips φαινονται γκρι στην κυριολεξια.Οταν εχει φως δειχνουν ανοιχτο μαυρο ενω οι va δειχνουν ανοιχτο μαυρο σε συνθηκες σκοταδιου ενω με λιγο φως το μαυρο τους δειχνει καταμαυρο.

Μια πλασμα 42αρα που εχω u10 μοντελο στα 570 ευρω πριν 4 χρονια εχει λιγο χειροτερο μαυρο απο την h6400.

Με γεια και από εμένα και στους δύο 50 και 55 εεεεε,
ετοιμάζομαι και εγώ για 6400 ή 6200 σε 50" με όλα τα καλά που ακούω...
Να σε καλα φιλε μου.Ειδη εχει μεγαλη πτωση η 6400 στα 956 ευρω η 55αρα.Πριν μια βδομαδα την πηρα 1030.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια πλασμα 42αρα που εχω u10 μοντελο στα 570 ευρω πριν 4 χρονια εχει λιγο χειροτερο μαυρο απο την h6400.

Δεν ξέρω πως είναι σε default ρυθμίσεις η 6400, αλλά καλιμπραρισμένες και οι 2, η 6400 πρέπει να έχει κάτω από τη μισή τιμή μαύρου της u10 και πάνω από τριπλάσια ansi αντίθεση.

King kαλοριζικη και απο εμενα η τηλεοραση.Επειδη ενδιαφερομαι το μαγαζι που την πηρες δινει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας;

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

King kαλοριζικη και απο εμενα η τηλεοραση.Επειδη ενδιαφερομαι το μαγαζι που την πηρες δινει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας;
Να σε καλα.Ναι το ρωτησα και μου ειπαν εχει κανονικα ελληνικη εγγυηση.

Οσο για το μαυρο εκανα καποιες ρυθμισεις απο μονος μου.Καλιμπραρισμενη σιγουρα θα δειχνει καλυτερα αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα για κατι τετοιο εδω που ειμαι.

Σκοπέυω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό για την 6410 μου.
Ερωτήσεις
1) Εχει κάποια "οροφή" χωρητικότητας η τηλεόραση?
2) θα χρησιμοποιώ τον εξωτερικό αυτό επιπλέον μόνο του για εγγραφή ψηφιακού προγράμματος αλλά και σε συνεργασία με mac και με vu solo2. ΠΟΙΟ φορμα θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σε όλες αυτες τις πλατφόρμες?

Ευρισκόμενα όλα σε ενσύρματο ethernet δίκτυο: Εάν έχω τον σκληρό αυτόν κουμπωμένο στο μακ μινι μου και το έχω ανοιχτό, κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορώ να δω από την τηλεόραση (ή από τον home theatre που υποτίθεται πως είναι DNLA -αν και δεν ξέρω τίποτα γι αυτο) το περιεχόμενο του σκληρού? Μέχρι στιγμής, πότε δεν έχω δει στην τηλεόραση αυτή ή σε προηγούμενο το περιεχόμενο του σκληρού μου, εκτός και εάν το συνέδεα απευθείας στην θύρα usβ της τηλεόρασης.. Είναι θέμα φορματ?

Ευχαριστώ πολύ

Επίσης προς ενημέρωση , γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό δε το γνωρίζεις, τα AMOLED είναι τα OLED πάνελ της samsung, εκείνη έτσι θέλει να τα ονομάζει...
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι δεν είδες διαφορά << μαύρου >> από VA πάνελ σε OLED. Εμένα μου έπεσε και εξακολουθεί να μου πέφτει το σαγόνι , κάθε φορά που τυχαίνει να τη δω.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση περί AMOLED.
Kouf@l@ samsung με τις p@p@ries σου με μπερδεύεις...

Όσο για την F8 και W905 ίσος να έχεις δίκιο αλλα για εμενα το HDTVTEST μου φαίνεται πολύ αξιόπιστο :p
Βεβαια εσύ ξέρεις καλύτερα που την έχεις κιόλας...

Λοιπόν...Όσο για την oled...

Ότι πιο μαύρο έχω δει στην ζωή μου , είναι το μαύρο άλογο του video για την oled της LG UK ( LG Oled official video ) και το Harry potter and the deathly hallows part 2 trailer , η Ρόμπα του voldemort ήταν αρκετά μαύρη :p
Με αυτά τέσταρα την OLED.

Εντυπωσιάστηκα παρα πολύ από την εικόνα της αλλα δεν είπα WOW...

Αυτό συνέβη για πολλούς λόγους , αλλα ο κύριος λόγος ήταν ότι έλειπε το αίσθημα της έκπληξης , ήταν κάτι που το περίμενα για αυτό δεν εντυπωσιάστηκα πολύ , αλλα λίγο.

Το μαύρο του IPS το θυμάμαι , ενώ του VΑ αδuνατο.

Αν είναι διπλα - διπλα το VΑ με την OLED , ΙΣΟΣ vα δω διαφορα.

Μετά από 20 χρονια με μια CRT , η πρώτη μου επαφή με '' καινούργια '' τηλεόραση , ήταν με την W905 και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ όσο ποτε άλλοτε στη ζωή μου.

Τα χρώματα , η επεξεργασία εικόνας και η ανάλυση ήταν ότι καλύτερο είχα δει ποτε.

Παρόλα ταύτα , έχω να ομολογήσω , παρόλο που δεν έχω έμπειρο μάτι , ότι η OLED είναι η καλύτερη τηλεόραση που έχω δει στην ζωή μου , ΜΕΤΑ την w905 , διότι όπως είπα και πριν η W905 είναι , ας το πούμε , η πρώτη μου '' αγάπη ''.

Το μονο μου παράπονο είναι , τώρα πια , το 4K.

Έχω δει σε ανάλογα topic του forum , να ΩΡΥΟΝΤΑΙ οι ειδικοί επί τον τηλεοράσεων και δικαια βεβαια γιατί συμμερίζομαι τις απόψεις τους.

Αλλα θα ήθελα και εγώ να δω προσωπικά μια 65άρα με 4K ώστε να παρατηρήσω την διαφορα από το μισό - 1 metro.

Αν το Transformers Age of Extinction Trailer είναι όντως 4K , τότε η HU8500 που είδα στον κωτσόβολο , δεν με ενθουσίασε ιδιαιτερα.

Οποτε μάλλον έχω δει και 4K.

Ένα....Σημείο αναφοράς που έχω για να συγκρίνω το μαύρο της OLED ( για την ανάλυση ( 1080p ) δεν το συζητώ είναι εμφανέστατη η διαφορα ) είναι η CRT μου και το μαύρο άλογο που είδα στο Video στην CRT μου , το μαύρο χρώμα μου φάνηκε ΣΧΕΔΟΝ ίδιο με την OLED , ίσος στην OLED να ήταν λίγο καλύτερο...

Απο τα γραφόμενα σε αυτό το νήμα ψήθηκα να αγοράσω την 6400 σε 55´.Το θέμα είναι αν πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη για να πέσει κι άλλο η τιμή.Πότε είναι το καλύτερο τάιμινγκ?Απ´οτι έχω παρατηρήσει όταν πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα οι τιμές περιέργως ξανανεβαίνουν!Τι με συμβουλεὐετε σαν πιο σχετικοι?

Απο τα γραφόμενα σε αυτό το νήμα ψήθηκα να αγοράσω την 6400 σε 55´.Το θέμα είναι αν πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη για να πέσει κι άλλο η τιμή.Πότε είναι το καλύτερο τάιμινγκ?Απ´οτι έχω παρατηρήσει όταν πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα οι τιμές περιέργως ξανανεβαίνουν!Τι με συμβουλεὐετε σαν πιο σχετικοι?
945 ευρω εχει δεν νομιζω να πεσει και αλλο χτυπα την

Last edited:
Απ´οτι έχω παρατηρήσει όταν πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα οι τιμές περιέργως ξανανεβαίνουν!

Ανεβαίνουν ?

Με βλέπω να μένω μέχρι τις εκπτώσεις του φεβρουαρίου χωρίς τηλεόραση.

Ανεβαίνουν ?

Με βλέπω να μένω μέχρι τις εκπτώσεις του φεβρουαρίου χωρίς τηλεόραση.
Χτυπα την 6470 στα 945 τσαμπα ειναι και στην τιμη της ειναι οτι πιο vfm υπαρχει.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Να μην μασάω επειδή η 6470 είναι παραεισαγωγή?
Οχι μια χαρα ειναι και καλυτερη της 6400 μιας και εχει και δορυφορικο δεκτη.Εγγυηση εχει κανονικα απο ελληνικη αντιπροσωπεια το ρωτησα οταν εκανα την παραγγελια