Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Επίσης προς ενημέρωση , γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό δε το γνωρίζεις, τα AMOLED είναι τα OLED πάνελ της samsung, εκείνη έτσι θέλει να τα ονομάζει...
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι δεν είδες διαφορά << μαύρου >> από VA πάνελ σε OLED. Εμένα μου έπεσε και εξακολουθεί να μου πέφτει το σαγόνι , κάθε φορά που τυχαίνει να τη δω.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση περί AMOLED.
Kouf@l@ samsung με τις p@p@ries σου με μπερδεύεις...
Όσο για την F8 και W905 ίσος να έχεις δίκιο αλλα για εμενα το HDTVTEST μου φαίνεται πολύ αξιόπιστο

Βεβαια εσύ ξέρεις καλύτερα που την έχεις κιόλας...
Λοιπόν...Όσο για την oled...
Ότι πιο μαύρο έχω δει στην ζωή μου , είναι το μαύρο άλογο του video για την oled της LG UK ( LG Oled official video ) και το Harry potter and the deathly hallows part 2 trailer , η Ρόμπα του voldemort ήταν αρκετά μαύρη

Με αυτά τέσταρα την OLED.
Εντυπωσιάστηκα παρα πολύ από την εικόνα της αλλα δεν είπα WOW...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αυτό συνέβη για πολλούς λόγους , αλλα ο κύριος λόγος ήταν ότι έλειπε το αίσθημα της έκπληξης , ήταν κάτι που το περίμενα για αυτό δεν εντυπωσιάστηκα πολύ , αλλα λίγο.
Το μαύρο του IPS το θυμάμαι , ενώ του VΑ αδuνατο.
Αν είναι διπλα - διπλα το VΑ με την OLED , ΙΣΟΣ vα δω διαφορα.
Μετά από 20 χρονια με μια CRT , η πρώτη μου επαφή με '' καινούργια '' τηλεόραση , ήταν με την W905 και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ όσο ποτε άλλοτε στη ζωή μου.
Τα χρώματα , η επεξεργασία εικόνας και η ανάλυση ήταν ότι καλύτερο είχα δει ποτε.
Παρόλα ταύτα , έχω να ομολογήσω , παρόλο που δεν έχω έμπειρο μάτι , ότι η OLED είναι η καλύτερη τηλεόραση που έχω δει στην ζωή μου , ΜΕΤΑ την w905 , διότι όπως είπα και πριν η W905 είναι , ας το πούμε , η πρώτη μου '' αγάπη ''.
Το μονο μου παράπονο είναι , τώρα πια , το 4K.
Έχω δει σε ανάλογα topic του forum , να ΩΡΥΟΝΤΑΙ οι ειδικοί επί τον τηλεοράσεων και δικαια βεβαια γιατί συμμερίζομαι τις απόψεις τους.
Αλλα θα ήθελα και εγώ να δω προσωπικά μια 65άρα με 4K ώστε να παρατηρήσω την διαφορα από το μισό - 1 metro.
Αν το Transformers Age of Extinction Trailer είναι όντως 4K , τότε η HU8500 που είδα στον κωτσόβολο , δεν με ενθουσίασε ιδιαιτερα.
Οποτε μάλλον έχω δει και 4K.
Ένα....Σημείο αναφοράς που έχω για να συγκρίνω το μαύρο της OLED ( για την ανάλυση ( 1080p ) δεν το συζητώ είναι εμφανέστατη η διαφορα ) είναι η CRT μου και το μαύρο άλογο που είδα στο Video στην CRT μου , το μαύρο χρώμα μου φάνηκε ΣΧΕΔΟΝ ίδιο με την OLED , ίσος στην OLED να ήταν λίγο καλύτερο...