Μην ανησυχείς...θα υπάρχουν μέσα. Εγω πήρα προχθές την 48 απο eshop και όλα υπήρχαν κανονικά μεσα.
Κάτι άλλο τώρα... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Όταν κάνω το banding test ή το clouding / dirty screen test τί πρέπει να παρατηρήσω για να καταλάβω αν εχει θεμα η τηλεόρασή μου ? Βοηθήστε παρακαλώ γιατί ακόμα εχω DOA.
Τα τεστ καλύτερα να τα κατεβάσεις σε ένα στικακι σε 1080p ή να τα τρέξεις από εξωτερική πηγή σε απόλυτο σκοτάδι
Dead pixel: σταματάς το video σε κάθε χρώμα και κοιτάς εξονυχιστικά το πάνελ υπό Όλες τις γωνίες για διαφορετικά χρώματος πιξελ από ότι το φόντο.π.Χ κίτρινο πιξελ σε μπλε φόντο, μαύρο σε ασπρο κ.τ.λ...
Light bleeding,cloundig: τρέχεις το video ή το σταματάς κάπου και κοιτάς αν η οθόνη έχει άσπρους πανάδες-λεκέδες(clouding) και αν στις άκρες της οθόνης υπάρχει διαρροή φωτός
Banding: τρέχεις το βίντεο και κοιτάς στην κίνηση αν υπάρχουν αχνές κάθετες γραμμές ή δεν υπάρχει ομαλότητα
Dse(Dirty screen effect): τρέχεις το video και στα σημεία που είναι σημαδεμένα σε χρωματιστό κύκλο φαίνεται η εικόνα αλλοιωμένη σαν να έχει λεκέ