τα δοκιμασα ολα. δεν γινεται τιποτα. εβαλα αλλο φλασακι, σε ολες τις θυρες τις τηλεορασης, ολα τα path. τιποτα.
τα δοκιμασα ολα. δεν γινεται τιποτα. εβαλα αλλο φλασακι, σε ολες τις θυρες τις τηλεορασης, ολα τα path. τιποτα.
ναι. τον βλεπω τον φακελο, οχι το αρχειο.Και ξαναρωτάω όταν βάζεις το στικακι,πετάγεται παράθυρο που γράφει όλα,βίντεο,φωτογραφίες κτλ;; αν ναι, όταν πατήσεις όλα βλέπεις το φάκελο του update;
Εγώ όμως θέλω να στρίβει λίγο αριστερά δεξιά ή βάση για να μπορώ να βλέπω...αυτή που πήρες δεν νομίζω να στρίβει αριστερά δεξιά....Eγω για βαση εβαλα αυτη εδω.....μια χαρα και οχι υπερβολικο...
Εγώ όμως θέλω να στρίβει λίγο αριστερά δεξιά ή βάση για να μπορώ να βλέπω...αυτή που πήρες δεν νομίζω να στρίβει αριστερά δεξιά....
Σωστό είναι ούτε εγώ το βλέπω το αρχείο.Βρε μήπως την έχεις κάνει την ενημέρωση;ναι. τον βλεπω τον φακελο, οχι το αρχειο.
Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα!
Να σας κάνω μια ερώτηση. Κάθε φορά που ανοίγω την τηλεόραση το κόκκινο λαμπάκι κάτω δεξιά αναβοσβήνει αργά 6 φορές. Είναι φυσιολογικό αυτό?
Και με έμενα μου το έβγαλε το μήνυμα αυτό , χωρίς να έχω κάνει σύνδεση .απο την ημερα που εκανα συνδεση τον samsung λογαριασμο μου, οταν ανοιγω την τηλεοραση και συνδεεται στον λογαριασμο μου, μου βγαζει μια ειδοποιηση οτι ληγει στις 1/4/2015 η υπηρεσια fitness. Πως μπορω να απενεργοποιησω τετοιου ειδους ειδοποησεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.