Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το πρώτο path είναι σωστό..
Οταν συνδεεις το στικακι στην τηλεόραση και πατάς (όλα) τον βλέπεις τον φάκελο;
Δοκίμασες σε όλες τις θύρες usb της tv;

τα δοκιμασα ολα. δεν γινεται τιποτα. εβαλα αλλο φλασακι, σε ολες τις θυρες τις τηλεορασης, ολα τα path. τιποτα.

τα δοκιμασα ολα. δεν γινεται τιποτα. εβαλα αλλο φλασακι, σε ολες τις θυρες τις τηλεορασης, ολα τα path. τιποτα.

Υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ τηλεορασης και usb stick? :D Λεω εγω τωρα μηπως ποτε δεν ξερεις.

να ρωτησω ξανα κατι, εχει βρεθει τροπος να δουλευει το pvr και οταν παιζει η τηλεοραση απο hdmi? γιατι βλεπω απο οτε tv και θα ηταν πολυ καλο να δουλευει. τωρα ετσι οπως το εχουν να δουλευει μονο στην κεραια ειναι αχρηστο για μενα...

Και ξαναρωτάω όταν βάζεις το στικακι,πετάγεται παράθυρο που γράφει όλα,βίντεο,φωτογραφίες κτλ;; αν ναι, όταν πατήσεις όλα βλέπεις το φάκελο του update;

Και ξαναρωτάω όταν βάζεις το στικακι,πετάγεται παράθυρο που γράφει όλα,βίντεο,φωτογραφίες κτλ;; αν ναι, όταν πατήσεις όλα βλέπεις το φάκελο του update;
ναι. τον βλεπω τον φακελο, οχι το αρχειο.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eγω για βαση εβαλα αυτη εδω.....μια χαρα και οχι υπερβολικο...
Εγώ όμως θέλω να στρίβει λίγο αριστερά δεξιά ή βάση για να μπορώ να βλέπω...αυτή που πήρες δεν νομίζω να στρίβει αριστερά δεξιά....

εχω μπερδευτει με τις ρυθμισεις για την εικονα... βλεπω αλλες στο ενα site αλλες σε αλλο... για τις ταινιες εχω βαλει ολα τα φιλτρα στο χαμηλοτερο ή και τα εχω απενεργοποιησει οπως ειναι το motion plus.
επισης η ρυθμιση της ευκρινειας/sharpness με μπερδευει. στις περισσοτερες ρυθμισεις που εχω βρει το εχουν χαμηλα(12,13,23κλπ). δεν θα επρεπε να ειναι πανω απο τη μεση (50+) αφου ετσι θα ειναι πιο καθαρη και οχι θολη η εικονα? μηπως δεν εχω καταλαβει κατι σωστα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ όμως θέλω να στρίβει λίγο αριστερά δεξιά ή βάση για να μπορώ να βλέπω...αυτή που πήρες δεν νομίζω να στρίβει αριστερά δεξιά....

Nαι ετσι ειναι αμα το χρειαζεσαι αλλο θεμα....απλως εμενα δεν μου χρειαστηκε αυτη η δυνατοτητα παρα μονο η κλιση των 15 μοιρων γιατι η τηλ εχει μπει στο 1.40+......

ναι. τον βλεπω τον φακελο, οχι το αρχειο.
Σωστό είναι ούτε εγώ το βλέπω το αρχείο.Βρε μήπως την έχεις κάνει την ενημέρωση;
Πήγαινε μενού/υποστήριξη/ενημέρωση λογισμικού και εκεί που λέει τρέχουσα έκδοση, τι αριθμό έχει ;
Επίσης δοκίμασε, να ξανακατεβάσεις το update η να δοκιμάσεις με άλλο μέσο

ποια ειναι η τελευταια εκδοση γιατι την εχω 1 βδομαδα και κατι και δεν εχω κανει ουτε μου εχει ερθει ενημερωση για update.

Οι ενημερωσεις να μπαινουν αυτοματα αφου το ενεργοποιησεται μεσο του μενου της τηλ......εχουν γινει 4 σε 20 μερες....η απορια μου ομως παραμενει...τι παραπανω δινει η ενημερωση και εαν τελικα αξιζει η οχι..
Να αναφερω οτι σε συνδεση με tablet της ASUS δουλευει αψογα με γρηγορη ανταποκρηση....

Last edited:

Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα!

Να σας κάνω μια ερώτηση. Κάθε φορά που ανοίγω την τηλεόραση το κόκκινο λαμπάκι κάτω δεξιά αναβοσβήνει αργά 6 φορές. Είναι φυσιολογικό αυτό?

απο την ημερα που εκανα συνδεση τον samsung λογαριασμο μου, οταν ανοιγω την τηλεοραση και συνδεεται στον λογαριασμο μου, μου βγαζει μια ειδοποιηση οτι ληγει στις 1/4/2015 η υπηρεσια fitness. Πως μπορω να απενεργοποιησω τετοιου ειδους ειδοποησεις;

Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα!

Να σας κάνω μια ερώτηση. Κάθε φορά που ανοίγω την τηλεόραση το κόκκινο λαμπάκι κάτω δεξιά αναβοσβήνει αργά 6 φορές. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Το ιδιο κανει και μενα δεν νομιζω οτι ειναι καποιο προβλημα ομως αν σε ανησυχει μπορεις να παρεις τηλ. στην samsung και να το ρωτησεις.

Μεσα στο APPS πως μπόρω να ανεβασω προγραματα βιντεο(VLC,bsplayer) γιατι προσπαθω να παιξω με υποτιτλους τις ταινιες αλλα δεν.......ανεβαζω κανονικα μεσο εξ.δισ. φακελο που ενπεριεχει μεσα στην ταινια τους υποτιτλους αλλα δεν μου του βγαζει....και σκεφτομαι να εγκαταστησω προγραμμα μεσα στην τηλ για να παιζουν κατευθιαν.....
ΟΙ υποτιτλιοι στην τηλ μεσο του μενου ειναι εκτος λειτουργιας...για αυτο υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει η θελει καποια αναβαθμιση.....

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

απο την ημερα που εκανα συνδεση τον samsung λογαριασμο μου, οταν ανοιγω την τηλεοραση και συνδεεται στον λογαριασμο μου, μου βγαζει μια ειδοποιηση οτι ληγει στις 1/4/2015 η υπηρεσια fitness. Πως μπορω να απενεργοποιησω τετοιου ειδους ειδοποησεις;
Και με έμενα μου το έβγαλε το μήνυμα αυτό , χωρίς να έχω κάνει σύνδεση .
Μάλλον ήταν σύμπτωση η χρονική στιγμή .