Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα και απο εμενα παιδια και χρονια πολλα
Αγορασα την τηλεοραση την Μεγαλη Πεμπτη και μονο θετικα εχω να πω!
Εχω ομως ενα προβληματακι. Παρατηρησα οτι η τηλεοραση "γερνει" προς τα δεξια λες και ειναι πιο βαρια απο εκεινη την πλευρα. Μετρησα την αποσταση απο το επιπλο απο την δεξια και την αριστερη γωνια. Στην αριστερη πλευρα ειναι 7,2 εκατοστα και στην δεξια 6,8.
Την ξαναεστησα απο την αρχη(με ξεβιδωμα-βιδωμα) αλλα διαφορα δεν ειδα. Ακολουθησα πιστα τις οδηγειες αλλα δεν μπορω να την κανω να ισορροπησει.
Προς το παρων εχω βαλει λεπτο χαρτι στα ποδια απο την δεξια μερια και η αποσταση ειναι 7,1 - 6,9 αλλα το ξερω οτι δεν ειναι σωστη λυση.
Η διαφορα μπορει να ειναι απειροελαχιστη αλλα το ματι παει συνεχεια εκει...
Τι να κανω; Να παρω τηλεφωνο στην samsung ή στα public απο οπου την αγορασα;
Την καλυπτει η εγγυηση;
Ευχαριστω

Καλησπέρα κ απο μένα,σύμπτωση?και εμένα Μεγάλη Πέμπτη ήρθε η τηλεόραση σπιτι.50 ιντσών και εμένα γέρνει λίγο δεξιά.παρατήρησα τα ποδαράκια της βάσης(κ τα δύο απο την δεξιά μεριά όπου έχει πλαστικό κάτω από το νικελ)σα να έχουν κάποιο κενό κ να κουνιούνται λίγο.Φαντάζομαι όμως ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Η τηλεόραση μια χαρά,το 3d πολύ καλό.Σήμερα στον αγώνα ποδοσφαίρου ερτhd Δεν ενθουσιάστηκα πολύ άλλα θα τα δω καλύτερα στην πορεία αυτά.Προς το παρόν αρκετές απορίες!!!

Καλησπερα,
Προσπαθω να παιξω mkv απο τον media server που ειναι se windows 7 αλλα η TV βλεπει τον media server μονο ως window media player και βέπει μονο mp4 video, κανενα mkv και δεν παιζει υποτιτλους srt ουτε απο τα αρχεια mp4 που αναγνωριζει.???
1. Yπαρχει δυνατιτητα η τηλεοραση να δει την δομη του media server οπως την βλεπουν ολες οι αλλεσ συσκευες οπως πχ c:/Downloads??? και οχι μονο μεσω του windowς media player?
2. Πως παιζουν οι υποτιτλοι??

HELPPPPPPP

Καλησπέρα σε όλους
Απόκτησα κι εγώ την, τόσο διαφημισμένη, Samsung UE55H6400. Έτρεξα τα δοκιμαστικά για τα βασικά (clouding, dead pixels κλπ) κι όλα καλά. Θέλω όμως βοήθεια σας. Για έξοδο ήχου χρησιμοποιώ έναν ενισχυτή (παλιό αλλά καλό) τον Yamaha DSP-A595a. Τα θέματα που έχω είναι δύο:
1. Για να στείλω τον ήχο στον ενισχυτή συνδέω την τηλεόραση με τον ενισχυτή με οπτικό καλώδιο SPDIF και χρησιμοποιώ τη ρύθμιση: Ήχος > Ρυθμίσεις ηχείου > Έξοδος ήχου. Τότε όμως στο menu: Ήχος > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Φορμά ήχου είναι διαθέσιμες μόνο οι επιλογές PCM και DTS neo 2:5, ενώ οι Dolby Digital και DTS δεν είναι διαθέσιμες.
Έτσι αν δω από τον player της μια ταινία με ήχο Dolby Digital ή DTS δεν περνά στον ενισχυτή. Τι κάνω λάθος;
Αντίστοιχα συνδέω τον αποκωδικοποιητή με καλώδιο οπτικής με τον ενισχυτή και έχοντας ρυθμίσει την έξοδο του ήχου σε Dolby Digital περνά σωστά στον ενισχυτή.
2. Ο παραπάνω ενισχυτής έχει μόνο δύο εισόδους SPDIF κι εγώ έχω τρεις συσκευές που θέλω να συνδέσω με οπτική πάνω του. Την τηλεόραση, τον αποκωδικοποιητή του OTETV και ένα WD media player. Υπάρχουν splitter που να παίρνουν μια είσοδο SPDIF και να μου δίνουν δύο;
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Έτσι είναι και σε μένα. Μάλλον δεν δεν περνάει το bitstream από HDMI σε οπτική.

Καλημέρα, το πρόβλημα υπάρχει και σε ταινίες μέσω YouTube, όπου δεν παρεμβάσεις η θύρα HDMI

Τι εννοείς ταινίες μέσω youtube? Κανονικά βιντεάκια; Μα αυτά δεν έχουν καν κωδικοποίηση dolby ή dts...απλό στέρεο έχουν.

Δεν υποστηρίζεται DD στο youtube.
Video fails είναι :D

Λογικά, δεν το έχω ψάξει, η TV δεν περνά DD/DTS από την οπτική παρά μόνο μέσω ARC ( HDMI ).

Συμφωνώ με τον Johngamer.

Το άβολο στην όλη υπόθεση είναι ότι κάθε φορά που βλέπεις μια ταινία από τον MEDIA PLAYER της Samsung , πρέπει χειροκίνητα να επιλέγεις και το φόρμα της εξόδου του ήχου από το μενού. Δεν το κάνει αυτόματα η TV.

Δηλαδή ... αν η προηγούμενη ταινία είχε ήχο DTS και η επόμενη εχει DD και δεν αλλαχθει η επιλογή στο μενού, η οπτική θα παραδώσει PCM stereo.

HDMI pass through των ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ φορμά ήχου , των πηγών που συνδεεις επάνω της δεν κάνει από την οπτική . Τα μετατρέπει ομως σε PCM stereo , οπότε δινει τουλάχιστον κάτι και σε αυτήν τη περίπτωση...δεν είναι μουγκή ☺

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνώ με τον Johngamer.

Το άβολο στην όλη υπόθεση είναι ότι κάθε φορά που βλέπεις μια ταινία από τον MEDIA PLAYER της Samsung , πρέπει χειροκίνητα να επιλέγεις και το φόρμα της εξόδου του ήχου από το μενού. Δεν το κάνει αυτόματα η TV.

Δηλαδή ... αν η προηγούμενη ταινία είχε ήχο DTS και η επόμενη εχει DD και δεν αλλαχθει η επιλογή στο μενού, η οπτική θα παραδώσει PCM stereo.

HDMI pass through των ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ φορμά ήχου , των πηγών που συνδεεις επάνω της δεν κάνει από την οπτική . Τα μετατρέπει ομως σε PCM stereo , οπότε δινει τουλάχιστον κάτι και σε αυτήν τη περίπτωση...δεν είναι μουγκή ☺
Ναι ρε γαμωτο αυτό το θέμα το έχω εδώ και 2 χρόνια πάντα χειροκίνητη αλλαγή format.

Δεν έχω δοκιμάσει σύνδεση με hdmi arc στον ενισχυτή. Εκεί θα δουλέψει η αυτόματη ανίχνευση format ήχου?

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Οπότε για να στείλουμε dts ma True HD μέσω του media player της τηλεορασης ούτε λόγος. Με το wd live έστελνε κανονικά true HD αλλά άλλη ευκολία ο ενσωματωμένος player.

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Το ARC είναι όταν στέλνεις εικόνα στην TV αλλά θες επίσης να λάβεις ήχο ΑΠΟ την TV.

To ARC είναι για sound bar? Γιατί αν το συνδέσεις με hdmi & δορυφορικό δέκτη κολλάει ο δέκτης.

καλημέρα σας . ερώτηση είδα στο επίσημο site Αναβάθμιση αρχείου (USB) 855.03 MB, exe, Πολύγλωσση Έκδοση : (2820.1) 2016.05.30 όταν το κάνω από την τηλεόραση με βγάζει ένα σφάλμα . αρα πρέπει να το κατεβάσω και να το κάνω . ξέρει κάποιος τη διαφορές περιλαμβάνει από την 2820..

Kαλησπερα.Τελικα ειπα να κανω μια ερωτηση για το bluetooth της τηλεορασης που δεν δουλευει γιατι εκτος το remote δεν δουλευουν και τα γυαλια για το 3D.Τελικα μεσα απο το chat με παρεπεμψαν εδω:

https://mcybersvc1.samsungcsportal.com:83/gr/page/login_main

Το οποιο site δεν το γνωριζα.Εκανα κατοχυρωση της τηλεορασης με την αποδειξη και εχω ακομα 3 μηνες εγγυηση.Τωρα περιμενω απαντηση να δω τι θα μου πουν και αν χρειαστει να την παω σε καποιο samsung service κοντα στην περιοχη μου ωστε να επισκευαστει.

Η τηλεοραση παρολο που αγοραστηκε απο Γερμανια και εχει κωδικο h6470 εχει κανονικα εγγυηση και στην Ελλαδα.