Καλησπερα και απο εμενα παιδια και χρονια πολλα
Αγορασα την τηλεοραση την Μεγαλη Πεμπτη και μονο θετικα εχω να πω!
Εχω ομως ενα προβληματακι. Παρατηρησα οτι η τηλεοραση "γερνει" προς τα δεξια λες και ειναι πιο βαρια απο εκεινη την πλευρα. Μετρησα την αποσταση απο το επιπλο απο την δεξια και την αριστερη γωνια. Στην αριστερη πλευρα ειναι 7,2 εκατοστα και στην δεξια 6,8.
Την ξαναεστησα απο την αρχη(με ξεβιδωμα-βιδωμα) αλλα διαφορα δεν ειδα. Ακολουθησα πιστα τις οδηγειες αλλα δεν μπορω να την κανω να ισορροπησει.
Προς το παρων εχω βαλει λεπτο χαρτι στα ποδια απο την δεξια μερια και η αποσταση ειναι 7,1 - 6,9 αλλα το ξερω οτι δεν ειναι σωστη λυση.
Η διαφορα μπορει να ειναι απειροελαχιστη αλλα το ματι παει συνεχεια εκει...
Τι να κανω; Να παρω τηλεφωνο στην samsung ή στα public απο οπου την αγορασα;
Την καλυπτει η εγγυηση;
Ευχαριστω
Αγορασα την τηλεοραση την Μεγαλη Πεμπτη και μονο θετικα εχω να πω!
Εχω ομως ενα προβληματακι. Παρατηρησα οτι η τηλεοραση "γερνει" προς τα δεξια λες και ειναι πιο βαρια απο εκεινη την πλευρα. Μετρησα την αποσταση απο το επιπλο απο την δεξια και την αριστερη γωνια. Στην αριστερη πλευρα ειναι 7,2 εκατοστα και στην δεξια 6,8.
Την ξαναεστησα απο την αρχη(με ξεβιδωμα-βιδωμα) αλλα διαφορα δεν ειδα. Ακολουθησα πιστα τις οδηγειες αλλα δεν μπορω να την κανω να ισορροπησει.
Προς το παρων εχω βαλει λεπτο χαρτι στα ποδια απο την δεξια μερια και η αποσταση ειναι 7,1 - 6,9 αλλα το ξερω οτι δεν ειναι σωστη λυση.
Η διαφορα μπορει να ειναι απειροελαχιστη αλλα το ματι παει συνεχεια εκει...
Τι να κανω; Να παρω τηλεφωνο στην samsung ή στα public απο οπου την αγορασα;
Την καλυπτει η εγγυηση;
Ευχαριστω