Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παρακαλω...δοκιμασε επισης ρυθμισεις οπ.φωτισμο απο 12-14..αντιθεση 92-97 και φωτεινοτητα 40-45
Επίσης πιστεύω ότι αν κάνει τις απαραίτητες - σωστές όσο το δυνατόν ρυθμίσεις αλλά στο κινηματογραφικό, θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όχι μόνο στο μαύρο αλλά και στη φυσικότητα των χρωμάτων.

Επίσης πιστεύω ότι αν κάνει τις απαραίτητες - σωστές όσο το δυνατόν ρυθμίσεις αλλά στο κινηματογραφικό, θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όχι μόνο στο μαύρο αλλά και στη φυσικότητα των χρωμάτων.

στο κινηματογραφικο εχεις πιστοτερα χρωματα και εχεις περισσοτερη πλροφορια στις σκοτεινες σκηνες...με το τυπικο εχεις πιο εντονα χρωματα κοβει πιο πολυ πληροφορια στις σκοτεινες σκηνες αλλα εχεις και λιγοτερο clouding..δοκιμασε και τα δυο και δες ποιο σου αρεσει

στο κινηματογραφικο εχεις πιστοτερα χρωματα και εχεις περισσοτερη πλροφορια στις σκοτεινες σκηνες...με το τυπικο εχεις πιο εντονα χρωματα κοβει πιο πολυ πληροφορια στις σκοτεινες σκηνες αλλα εχεις και λιγοτερο clouding..δοκιμασε και τα δυο και δες ποιο σου αρεσει
Συμφωνώ, ας δοκιμάσει ο φίλος και τα δύο και όποιο του αρέσει, εγώ πάντως σαφώς και θα διάλεγα το κινηματογραφικό.

Συμφωνώ, ας δοκιμάσει ο φίλος και τα δύο και όποιο του αρέσει, εγώ πάντως σαφώς και θα διάλεγα το κινηματογραφικό.

leοnid στην σονυ σου εχει διαφορα το clouding απο τυπικο σε κινηματογραφικο??επισης τα χρωματα στο κινηματογραφικο τα ανεβασες απο την στανταρ ρυθμιση??

Το πιο σωστο ειναι το κινηματογραφικο.Στο τυπικο ειναι σαν να εχεις ανοιχτη την δυναμικη αντιθεση.Παρολα αυτα με το που γυριζει κινηματογραφικη το πανελ ξασπριζει

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη τελικά!!!
Η Η7000 με την Η8000 εκτός απο την εμφάνιση έχουν άλλες διαφορές ή όχι???
Εγώ διαβάζοντας εδώ είχα καταλάβει ότι έχουν και διαφορετικό επεξεργαστή εικόνας.......
ρωτώντας όμως έναν πωλητή της samsung, ήταν κατηγορηματικος ότι είναι ίδιοι, χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει η samsung...... περισσοτερες πληροφορίες.
Μπορεί κάποιος που ξέρει σίγουρα να με διαφωτίσει καλύτερα??

leοnid στην σονυ σου εχει διαφορα το clouding απο τυπικο σε κινηματογραφικο??επισης τα χρωματα στο κινηματογραφικο τα ανεβασες απο την στανταρ ρυθμιση??
Στη δική μου ( 55W905 ) η αλήθεια είναι πως το clouding είναι ανεπαίσθητο όπου και αν το ψάξεις, εκτός βέβαια από το δυναμικό, οπουδήποτε αλλού θέλει πολύ ψάξιμο για να το βρεις. Υποθέτω πως δεν είναι θέμα τύχης γιατί ούτε από αλλού έχω δει ή ακούσει κάτι σχετικό σε αυτό το μοντέλο για clouding. Ότι έχει είναι πολύ κάτω του αποδεκτού και φυσιολογικού για τη τεχνολογία αυτή. Όλες οι 905 όμως έχουν δεξιά και αριστερά από το μπέζελ και για ένα εκατοστό περίπου προς τα μέσα ανά 10 - 15 εκατοστά από πάνω μέχρι κάτω όταν βλέπεις σε όλο άσπρο πλάνο ή σε κάποια πολύ πολύ ανοιχτά χρώματα κάτι σαν ανεπαίσθητες σκιούλες. Σε καμία περίπτωση δεν ενοχλεί και για να το δεις πρέπει να καρφωθείς στο ψάξιμο και σε συνθήκες που ανέφερα. Είναι δηλαδή τίποτα, αλλά όμως αψεγάδιαστη στο πάνελ και αυτή δεν είναι.
Τώρα για χρώματα και γενικώς όλες τις ρυθμίσεις μου τις έκανε ο Καστρουνής Μανώλης , όπως και στη samsung 46C8000 που είχα και έχει κάνει θαύματα παντού σε όλες τις πηγές. Πάντως σε συνδυασμό πολλών παραμέτρων , το χρώμα το πήγε από το 50 στο 52 έως 53, ανάλογα τη πηγή.

Απάντηση: Re: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

UE H8000 SoC:Golf.P (Samsung)

UE H7000 SoC:M-Star X14 (no Samsung,Taiwan)

source...http://avclub.gr/forum/showthread.p...p-2014?p=1057072061&viewfull=1#post1057072061

GDASK αν μπεις στο service menu φαίνονται.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Αυτό πίστευα κι εγώ γιατί στα μάτια μου , η εικόνα(στο τηλεοπτικό) ήταν σαφώς καλύτερη στην Η8000 απο ότι στην Η7000!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Αυτό πίστευα κι εγώ γιατί στα μάτια μου , η εικόνα(στο τηλεοπτικό) ήταν σαφώς καλύτερη στην Η8000 απο ότι στην Η7000!

αχα!!!οποτε η mstar δεν εχει καλο τηλεοπτικο -επεξεργασια εικονας για την κατηγορια της 7000...κακο παιδι samsung που εγινες τσιγκουνα...εαν το παει ετσι ...θα πουλαει μουρατες τηλεορασεις για να τις καμαρωνεις κλειστες χεχε

Υπάρχουν ρυθμίσεις για την τυπική εικόνα ή την φυσική; στα κανάλια της τηλεόρασης η ποιότητα δεν είναι καλή και έχει αρκετό θόρυβο. Επίσης το motion plus να το ενεργοποιήσω;

Πάντως πολλές ταινίες βλέπονται καλύτερα στην επιλογή φυσική εικόνα ή δυναμική, απ'οτι στη κινηματογραφικη. Πιο ζωντανά χρώματα και όχι αυτό το μουντό μαύρο-κίτρινο χρώμα. Τι λέτε και εσείς;

Πάντως πολλές ταινίες βλέπονται καλύτερα στην επιλογή φυσική εικόνα ή δυναμική, απ'οτι στη κινηματογραφικη. Πιο ζωντανά χρώματα και όχι αυτό το μουντό μαύρο-κίτρινο χρώμα. Τι λέτε και εσείς;

Στην αρχή έτσι φαίνεται.
Με την εμπειρία χρήσης μερικών μηνών όμως, θα δεις ότι η μόνη επιλογή που δεν θα χρησιμοποιείς, θα είναι η δυναμική.

Αν και δεν ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης TV (κατοχος sonyw829) θεωρω η "κινηματογραφικη αισθηση" μια ταινιας σε καμια περιπτωση δεν μεταφερεται μεσω της "Δυναμικης εικονας", κορεσμενα χρωματα-υπερβολικη λεπτομερεια σε σημειο που δημιουργει θορυβο-οχι τοσο καλα μαυρα, θα προτεινα να πειραματιστειται με τις ρυθμισεις στο cinema mode για πιο ξεκουραστη και ποιοτικοτερη εικονα κατα την διαρκεια μιας ταινιας.
Ευχαριστω και καλη χρονια!

Επειδή τώρα έφτιαξα κάποιες ρυθμίσεις παρατήρησα ότι οι αλλαγές που γίνονται στις ρυθμίσεις εικόνας και για προχωρημένους, εφαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις σκηνές εικόνας. Γιατί;

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί απενεργοποιουμε όλες τις ρυθμίσεις. Δεν υποτίθεται ότι δώσαμε κάτι παραπάνω για να υπάρχουν αυτές οι ρυθμίσεις; όπως και το motion plus.

Την έχω 2 μήνες τώρα και έχω δει μόνο 2 3d ταινίες και μηδαμινή χρήση smart. Ίσως καλύτερα να έπερνα μια Sony; θα γλύτωσε σχεδόν τα μισά λεφτά, και θα είχα παρόμοια εικόνα.

Λογικα οι ρυθμισεις δεν πρεπει να εφαρμοζονται σε ολες τις σκηνες, αλλα καλυτερα να μιλησει καποιος που εχει στην κατοχη του samsung, για σιγουρια.
Οι περισσοτερες "βοηθητικες" λειτουργιες απενεργοποιουνται οταν επιλεγουμε cinema/movie mode και αυτο συμβαινει για να πλησιασει το τελικο αποτελεσμα της εικονας οσο το δυνατον ποιο κοντα στο πρωτοτυπο υλικο.
Και σχετικα με αυτο που λες για το 3d και το smart, μακαρι οι κατασκευαστες να εβγαζαν το 2015 σειρες τηλεορασεων που να ηταν "χαζες" αλλά "πενταμορφες" στην εικονα....κατι σαν cinema line....θα ημουν απο τους πρωτους, αλλα δυστυχως θα μιλαμε παλι για android/tizen/webos tvs με τετραπυρηνους επεξεργαστες , 2gb ram και σκληρους δισκους....

Βασικά πιστεύω ότι σε παιδικές ταινίες animation αξίζει καλύτερα η επιλογή για φυσική εικόνα. Τι λετε:

Κάποια ιδέα για το πρόβλημα που μου έβγαζε όταν έβλεπα ταινια:

Αρκετα απογοητευμενος απο τη τηλεοραση. Πολλες ταινιες δεν τις παιζει ( βγαζει αυτο το προβλημα με το container none μετα απο 10 λεπτα και στο google δεν υπαρχει αντιστοιχο προβλημα.. Λες και ειμαι ο μοναδικος στη γη που εχει αυτο το προβλημα!! ) και τωρα που συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο δισκο, τα πραγματα ειναι χαλια! Το χειριστηριο σταματαει να αποκρινεται και μετα απο 4,5 λεπτα κλεινει τελειως η ταινια απο μονη της..

Απ'οτι καταλαβαινω εδωσα 1050 ευρω και θα πρεπει να δωσω και αλλα 100+ ευρω για να παρω ενα media player για να παιζω τα αρχεια που θελω...

Εκτος και εαν καταφερω και συνδεσω την οθονη του υπολογιστη με την τηλεοραση, αλλα θα χρειαστω καλωδιο hdmi (1.4) to displayport (1.2), καθως η οθονη του υπολογιστη δεν εχει θυρα hdmi.. Το πιο φθηνο καλωδιο στην Ελλαδα κανει στα 38 ευρω.. Απλα ελεος.

Ισως η μοναδικη λυση ειναι να δοκιμσω το λαπτοπ και μεσω wireless.. Αλλα δε νομιζω.

Αρκετα απογοητευμενος απο τη τηλεοραση. Πολλες ταινιες δεν τις παιζει ( βγαζει αυτο το προβλημα με το container none μετα απο 10 λεπτα και στο google δεν υπαρχει αντιστοιχο προβλημα.. Λες και ειμαι ο μοναδικος στη γη που εχει αυτο το προβλημα!! ) και τωρα που συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο δισκο, τα πραγματα ειναι χαλια! Το χειριστηριο σταματαει να αποκρινεται και μετα απο 4,5 λεπτα κλεινει τελειως η ταινια απο μονη της..

Απ'οτι καταλαβαινω εδωσα 1050 ευρω και θα πρεπει να δωσω και αλλα 100+ ευρω για να παρω ενα media player για να παιζω τα αρχεια που θελω...

Εκτος και εαν καταφερω και συνδεσω την οθονη του υπολογιστη με την τηλεοραση, αλλα θα χρειαστω καλωδιο hdmi (1.4) to displayport (1.2), καθως η οθονη του υπολογιστη δεν εχει θυρα hdmi.. Το πιο φθηνο καλωδιο στην Ελλαδα κανει στα 38 ευρω.. Απλα ελεος.

Ισως η μοναδικη λυση ειναι να δοκιμσω το λαπτοπ και μεσω wireless.. Αλλα δε νομιζω.

τα ιδια μου εκανε και εμενα...μετα απο 5 μερες ομως την εδωσα....εχεις ιντερνετ??το wifi σου λειτουργει??

Που την εδωσες; Πηρες αλλη μαρκα;

Ιντερνετ εχω, αλλα μαλλον το λαπτοπ δεν υποστηριζει wifi direct.. Παραξενο.. Ενας φιλος μου με χειροτερο λαπτοπ και χειροτερη τηλεοραση ( lg ), μια χαρα τα συνδεει ασυρματα.. Εχω το sony vaio vpcf11z1e.

Τελικα δοκιμασα το λαπτοπ μεσω hdmi με την τηλεοραση. Παιζει τις ταινιες, αλλα ορισμενες μεγαλες σε μεγεθος 3D ψιλοκολλανε μια στο τοσο.. Ισως αμα βρω καλωδιο και την συνδεσω με τον υπολογιστη-θηριο που εχω, τα πραγματα να ειναι καλυτερα.

Για κανα φλασακι καλη ειναι η τηλεοραση.. Μολις της εβαλα τον δισκο επανω, τα εφτυσε..

Που την εδωσες; Πηρες αλλη μαρκα;

Ιντερνετ εχω, αλλα μαλλον το λαπτοπ δεν υποστηριζει wifi direct.. Παραξενο.. Ενας φιλος μου με χειροτερο λαπτοπ και χειροτερη τηλεοραση ( lg ), μια χαρα τα συνδεει ασυρματα.. Εχω το sony vaio vpcf11z1e.

Τελικα δοκιμασα το λαπτοπ μεσω hdmi με την τηλεοραση. Παιζει τις ταινιες, αλλα ορισμενες μεγαλες σε μεγεθος 3D ψιλοκολλανε μια στο τοσο.. Ισως αμα βρω καλωδιο και την συνδεσω με τον υπολογιστη-θηριο που εχω, τα πραγματα να ειναι καλυτερα.

Για κανα φλασακι καλη ειναι η τηλεοραση.. Μολις της εβαλα τον δισκο επανω, τα εφτυσε..

Την έδωσα για 1200 ευρώ σε φίλο μου..